pershndetje,nje aparat te tille e disponoj edhe une.ccam qe po perdor eshte 2.1.3 dhe i njeh te dyja kartat.edhe me internet punon shume mire eshte njesoj si dreambox 500s.
inetbox eshte e njejta me dm 500s por shiko per ccam cfare perdorm cfare lloje sifteam perdor? ccam 2.1.1 e lexon karten dga dhe tring.
jo, nuk mund te bej dot asgje, jane probleme me kte forum qe nuk varen nga une, dhe jane ne rregullim e siper.
e vetmja gje qe duhet te bejne antaret, eshte te fshijne cache e vjeter dhe kaq sepse ka disa dite qe forumi ka probleme. por asgje e rendesishme, çeshtje kohe dhe do jete si me pare.
kalofshi mire.
Tung djema
Ka ndonje ketu qe ka qelsat (keys) per IPKO
fiku program kam dreamUP DM500,cavo kam ate cabull qe perdor dhe per aparatet e tier null modem,procesi me ndalet ne 35% dhe me thot eror ,dhe tani jan plotesisht te resetuar veprova sipas manualit qe kishe vendosur ti ketu ne forum por tani kam ngecur
Dua te instaloj nje HDD te jashtem nepermjet usb (dm 800) por kur jap komanden nga DCC ne telenet umount/madia/hdd per te cinstaluar hdd te brendshem marr mesazhin "not found" ka ndonje te thote se cfare kam bere gabim nderkohe qe telenet eshte lidhur dhe me shenje jeshile ???
-nds smartcard fixes
-ecm timeout decreased
-via26 emu
-seca handler improvement
ndihmê si ta gjej paswortin ne dreambox 500 s ,,nuk mundem te futem ne telnet
e kam parê ktu ne forum diku shpjegimin me imazh jpg,,por nuk e gjej mê,