Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 530 of 935 FirstFirst ... 30280430480505520525528529530531532535540555580630780 ... LastLast
Results 5,291 to 5,300 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Member
    Uploads
    0

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

=xaniaras;552499
    me 4 byte allagi einai ------>10000000 sthn 4rti syndiasmoi ...kapisi?
    Για δες εδω τα λεει ολα.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Εμενα παντως με εχουν τρελανει καποιες gamma. Εχω αρκετη εμπειρια σε DVB-T στην πραξη και στο στησιμο απο τα αρχικα σταδια του κι αναμενω πως και πως να ερθει η επιγεια. Επισης αρκετη σε CS με VPNs αλλα οχι για να βγαλουμε λεφτα, απλα να βλεπουμε καποιοι φιλοι χωρις να αγχωνομαστε για τα πακετα που σκαναρει η F0rthn3t. Mε 1024bit encryption και VPNs ας εκανε sniffering οσο ηθελε, ειδικα στο default port. Εξαλου ειναι γνωστο οτι το κανει, ασχετα αν το παραδεχεται ή οχι.

Γατες πηραμε πριν λιγο καιρο γιατι βαρεθηκαμε την αναξιοπιστια των internet providers και δυστυχως τα logs που εχουμε ειναι προσφατα. Αυτος ειναι ο λογος που εχω και λιγα posts, γιατι επαιζαν μια χαρα μερι το πρωτο μπαμ. Με το δευτερο και προσφατο δεν μας ταλαιπωρησαν. Τουλαχιστον οι δικες μας ανοιγουν αμεσως αλλα εχω καποιες φιλων εδω που μου εχουν βγαλει την πιστη και δεν θελουν να νιαουρισουν.

Μεχρι τωρα εχω διαβασει και τα 5283 posts κι εχω βοηθησει καποιους οσο μπορω, οπως καποιοι εχουν βοηθησει κι εμενα. Ελπιζω στην πορεια να βγαλω ακρη και με τις αλλες 2 που εχω...

Member
    Uploads
    0

λοιπον μετα απο αρκετες απο τις σελιδες που διαβασα εβγαλα διαφορα συμπερασματα . ουσιαστικα αυτο που ψανχνουμε πλεον που τα πραγματα εχουν δυσκολεψει ειναι το σωστο log file και οχι γατοτροφη. παιζει να κανει και η προυγουμενη. 2 υπαρχει και εδω το συνδρομο του ελληνα εγω να εχω και εσυ να μην εχεις με οτι αυτο συνεπαγετε :) . Oσοι κρατατε το μεγαλο μυστικο για παρτυ σας σε 1-2 μερες θα βγαζετε καπνους απο τα αυτια αφου παλι η ιστορια θα επαναλυφθει και παλι θα βγουν τα κλειδια με τα σωστα logs στο αερα οπως γινεται με ολα τα κλειδωματα . Οσοι πειστευουν οτι υπαρχουν ανθρωποι που κανουν εμποριο παιρνωντας τα κλειδια απο εδω και οχι αγοραζωντας μια συνδεση για να τα τραβιξουν απο εκει και να τα δωσουν ποιο αξιοπιστα στους πελατες τους η στον server τους ειναι για το πανηγυρι. Οσοι μπαινουμε σε αυτο το forum ειμαστε ανθρωποι που κανουμε την πλακα μας και θελουμε τσαμπα nova ειναι το ιδιο με αυτους που σπανε τα windows στην Αμερικη .δεν το κανουν για να βγαλουν λεφτα. Ολα αυτα τα λεω μπας και ανοιξουν τα ματια τους καποιοι

Ακου λεει ο αλλος η εμπιστοσυνη κερδιζετε. που ζεις ρε φιλε???
    Απο αυριο παλι η ιστορια θα επαναλυφθει και τα κλειδεια με τα σωστα log files θα αναιβουν στον αερα για ολον τον κοσμο.
    Επισης Επειδη καποιοι διαβαζουμε το forum αν μπορειτε γραψτε Ελληνικα και οχι greeglish

Senior Member kariki's Avatar
    Uploads
    0

Παιδες εχει ακουσει κανενας απο σας για καποιο αραβικο site που βγαζει φαγητα για γατες...?

Senior Member mv_best's Avatar
    Uploads
    0

Παιδια καλησπερα.Εχω μια kiwi που ηταν εκτος δεκτη την φορτωνω κανονικα σημερα,της δινω log πολυ προσφατο και ανοιγει μονο ο σκαι!!!!!!!!Πως γινεται αυτο ρε παιδια??κλεισανε οι kiwi??μου βγαζει το δικο τους hsn.αν βγαλετε την καρτα ο σκαι παιζει ελευθεροσ σε εσας?

Uploads
    0

Οι πιο παλοι θα ξερουν οτι το forum που γραφουμε ηταν μυστικο και δεν εμπαινες σαν SatSupreme...καλα τα λεω?Και ξαναλεω οτι υπαρχει και αραβικο site που το ξερουν λιγοι που βγαζει φαγητα και μετα τα δινουν εδω...και οχι μονο ενα...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kariki View Post
    Οι πιο παλοι θα ξερουν οτι το forum που γραφουμε ηταν μυστικο και δεν εμπαινες σαν SatSupreme...καλα τα λεω?Και ξαναλεω οτι υπαρχει και αραβικο site που το ξερουν λιγοι που βγαζει φαγητα και μετα τα δινουν εδω...και οχι μονο ενα...
    !!!!!!!! gia lege....

Member
    Uploads
    0

φιλε ειμαι απο τους ατυχους

καλα μηπως εισαι βλακας;;; ετσι στην ψυχρα γραφης αυτες τις παπαριες και δεινης εν ψυχρο τον αλλον που σε βολευε τοσο καιρο;; μονο το ονομα και το τηλεφωνο του δεν ανεβασες επανω, παλη καλα

Senior Member
    Uploads
    0

ontos eprepe na pareis katey8eian tita. giati arxizoun kai ginontai pio zorika ta pragmata...

Uploads
    0

Καλα πηγες και αγορασες γατα τωρα στα τελειωματα????

και εσυ δεν πας πισω που το εκανες και Quote

Advertise Here

Tags for this Thread