paidia to mgcamd kai mgcamd conf ti einai?
pos mporo na to kano install sto dreambox?
paidia to mgcamd kai mgcamd conf ti einai?
pos mporo na to kano install sto dreambox?
Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας!!!
Να κάνω και γω μια ερώτηση για ένα πρόβλημα που με απασχολεί.
Σχετικά πρόσφατα απέκτησα εναν Dreambox 800 original, κατευθείαν από την αντιπροσωπεία ( SatSonix ) στην Ελλάδα.
Από την αρχή όμως παρατηρούνταν κολλήματα στον δέκτη τις περισσότερες φορές με μπλε, πράσινες οθόνες με πληροφόρηση επάνω σ΄αυτές για πρόβλημα που ανέκυψε στο soft ( crash ) ή και άλλες φορές ( λιγότερες βέβαια ) με μαύρισμα τελείως της οθόνης.
Οι πιο πάνω δυσλειτουργείες πιστεύω ότι μειώθηκαν αφενός με την αλλαγή λειτουργικού ( Nabilo Black Hole ). όσο και στην τοποθέτηση κάτω απο τον Δέκτη μιας συσκευής που προορίζεται για λαπτοπ για την αφαίρεση της θερμοκρασίας ( Ψάχτηκα και προς αυτή την κατεύθυνση ).
Ποια είναι η εμπειρεία σας ρε παιδιά για το θέμα και εάν πιστεύεται ότι μπορεί να έχει κάτι ο δέκτης σαν μηχάνημα όποτε τώρα που είμαι ακόμα στην εγγύηση να τον επιστρέψω για κάποιον άλλο.....
Ευχαριστώ για την όποια απάντησή σας....
Μανώλης
Y.G Στην flash του Δέκτη έχω εγκαταστήσει το ozoon kai το Nabilo Σε usb μνήμη.
ΣΑΜΟΣ
Λοιπον φιλαρακι εγω εχω τον 800αρι σχεδον ενα χρονο και εχω να πω οτι ειναι κορυφαιος δεκτης και οτι σπανια κρασαρει.Αυτο που εχω να σου πω ειναι πως προσεχε τι του φορτωνεις skins.plugins κ.α Δεν εχουν συμβατοτητα ολα μεταξυ τους.Φυσικα και αποκλειστικα μονο enigma 2!
Έχει καταφέρει κανένας να λογκάρει με dreambox με enigma2 (800 - 8000 όχι με 7025) ???
Παλιότερα είχε αναφερθεί ότι γίνεται απλά χρειαζόταν το dvsnoop ή το dvbtraffic ...
Μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες ???
Χρειάζεσαι τα αρχεία που θα ανεβάσω στα αρχεία
Ευχαριστώ φίλε douros ... όλα καλά με τα αρχεία που έστειλες ...
Με γλύτωσες από αλλαγή δεκτών κάθε φορά που ήθελα να λογκάρω ... μάλλον ο 7020 πάει στην άκρη τελικά ...
Ο 8000 τον νίκησε και σε αυτόν τον τομέα ...
paidia yparxei periptwsh na mporesw na kanw logging mesa apo ton dreambox (7020) kai oxi me to ird log extractor ?
eyxaristw...
paidia yparxei periptosi na do divx ston 7020 apo exoteriko disko diktiako