Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 656 of 935 FirstFirst ... 156406556606631646651654655656657658661666681706756906 ... LastLast
Results 6,551 to 6,560 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Member gurukos's Avatar
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

magkes epeidi kai gw trelenomai/endiaferomai gia ta magika pou exoun arxisei na lene oi sevastoi xaniaras, snakie kai loipoi ninja, den mazevomaste kapou (allo thread?) osoi endiaferomaste (scientist? JohnP7? klp) na ta valoume se mia seira? kai na mathoume kati tois...? Edw olo allalagmous kai kravges apelpisias akoume kai kanoun trela parasita... den vlepw fws... (oxi to fws pou psaxnoun oi alloi... egkefaliko fws ennoaw!)

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Quote Originally Posted by A-S View Post
    pos xeroyme an to probato einai energo? kai pos xeroyme an pernei imerominia?
    Plirofories exei polles to forum kai poly pithano exoyn apantithei oi erotiseis moy se kapio post... otan omos yparxoyn toses polles selides me asxetes erotiseis oso kai an epsaxa den mporesa na bro kapio post poy na me diafotisei
    http://www.satsupreme.com/showthread...ς/page553 post 5522

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by A-S View Post
    pos xeroyme an to probato einai energo? kai pos xeroyme an pernei imerominia?
    Plirofories exei polles to forum kai poly pithano exoyn apantithei oi erotiseis moy se kapio post... otan omos yparxoyn toses polles selides me asxetes erotiseis oso kai an epsaxa den mporesa na bro kapio post poy na me diafotisei

ade eimai kalo pedi shmera...pare kai esy mia apadisi..kseroume an to vriskoume se log oxi megalitero apo 20 meres
    kai gia to hsn oxi megalitero log apo 45 meres

ep eykairia fortoste to fagito sta files ....einai ok...psaxte ta log tou ianuariou gia c3 kai 8a to vrite
    to fos ...

Senior Member dj-tom's Avatar
    Uploads
    0

E tote kala na pathoume, afou vgazoume ta matakia mas monoi mas.
    Parepiptontos, xtes logara sto neo kanali tis kyrias TEST_srv_5thM kai ektos apo ta gnosta C3,CB, 02, mou edose ena soro alla txt. polla milame
    xreiazonte arage ol auta???

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by sakisvol View Post
    file xaniaratora poy eisaikai mod anikse ena thread poy na mporoyme na diavazoyme pente pragmata kai ohi ayto to kako poy ginete edo mesa kai me tin tapini moy gnomi na diagrafonte ola ta asheta post giati einai adinato oso kai na 8es na vreis akri edo mesa to gati moy pinase ti na kano stile pm kane ayto kane to alo

sorry gia to off topick ala paidia nomizo oti ekfrazo tin gnomi arketon edo mesa
    Σάκη το πρότεινα και εγώ χθες και μάλιστα έδωσα και τίτλο "inside g@mm@" ....
    Να μπορούν να ανέβουν κάποιες πληροφορίες από γνώστες μπας και πάμε λίγο παραπέρα όλοι ...
    Για να βρεις 2 αξιόλογες πληροφορίες πρέπει να ξεσκαρτάρεις 20 σελίδες ....
    Πάντα φιλικά και πάντα σεβαστή η άποψη των ειδικών σχετικά με το βάθος των πληροφοριών που μπορούν να παράσχουν για να μην μπούνε σε μπελάδες ...

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by dj-tom View Post
    E tote kala na pathoume, afou vgazoume ta matakia mas monoi mas.
    Parepiptontos, xtes logara sto neo kanali tis kyrias TEST_srv_5thM kai ektos apo ta gnosta C3,CB, 02, mou edose ena soro alla txt. polla milame
    xreiazonte arage ol auta???
    ola file m distixos kai liga eine...

ps..pou eine o douros me thn skoupa?? ka8aristriaaaaaaaa......

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    ade eimai kalo pedi shmera...pare kai esy mia apadisi..kseroume an to vriskoume se log oxi megalitero apo 20 meres
    kai gia to hsn oxi megalitero log apo 45 meres

ep eykairia fortoste to fagito sta files ....einai ok...psaxte ta log tou ianuariou gia c3 kai 8a to vrite
    to fos ...
    14 Φεβ 2010 22:09:14 824038CBxxxxxx0000 sta xxxxxx einai o xasan tis kartas... to log den einai palio... giati den moy anoigei tipota? 3 synolika grames brika tis exo perasei oles alla apotelesma kanena... se paliotero log 24 Ian 2010 03:06:33 brika 2 grammes alla kai me ayta tipota... ti allo mporo na kano? Enimerotika moy dinei kai prov00 kai prov10 kanena den einai FFFFFF

otan vazis thn c3 sou allazei o prov00? arxeizi apo 4...o prov h apo 6....? sto grafo edo gia min gemisoume off topic kai mas skoupisi o douros...

Member
    Uploads
    0

na rotiso kapoia pragmatakia na do pou briskome kai opoios xerei as mou pei an exo dikio

ousiastika pleon to problima ston na broume to sosto HSN gia na to fortosoume sthn gata. sosto ayto??? legodas HSN enooume ta gramata meta ta midenika.

p.x. edo 8

38FC1F65

Sosta mexri edo????

as poume oti briskoume to sosto. diladi ayto pou xeklidonei thn gata. me poia arxiki gatotrofh tha to perasoume sto EMK gia na doulepsei???

proto set erotiseon akolouthei kai deftero!!

file m oxi grammes emms edo. kai h karta den einai klidaria
    na kseklidosh einai enas epeksergasths pou apada se orismenes erotisis as poume ..an h plhrofories
    einai sostes dinei sosth apadisi..ean omos oxi ..den apada.. apla sta eipa nomizo .

Member president66's Avatar
    Uploads
    0

re paidia mono sthn ellada symbainoyn ayta blepete paidebwmaste edw k toses wres k den exei kanhs to filotimo na boi8ish k egw to idio fwrtono moy leei ok ma tipota th na pw syna8rwpoi apan8rwpoi dysthxws file .. pantws egw re palikaria otan xreiazetai kapios kati k mporw ton boh8aw ???

Member
    Uploads
    0

otan vazis thn c3 sou allazei o prov00? arxeizi apo 4...o prov h apo 6....? sto grafo edo gia min gemisoume off topic kai mas skoupisi o douros...
    oxi den alazei menei statheros apo 04 sto 00 apo 09 sto 10

Advertise Here

Tags for this Thread