ego dokimazo apo ta proina toy safari, sygkekrimena tin afino 1-2 lepta, meta vazo vgazo restart alla tipota. Mipos tha prepei na stamatiso na prospatho me ton tropo ayto giati pithanotata xreiazetai stringaki? 15 meres xoris fos kai synexizo...
1.4v os k f2 an kserei kapoios ti na dokimasw as mou pei. eyxaristw!
μαλλον καποιο πρόβλημα εχω.
φιλε γιαννη πάω στα αρχεία αλλα δεν βλέπω τιποτα νεο.
το τελευταίο post ειναι χτες 04.22. ειναι ενα logger αλλα απο φαι τιποτα
αν το εχει κάποιος μπορεί σας παρακαλώ να μου το δώσει ?
Τελικά η εργασία για την εύρεση του μητρώου σταμάτησε ή συνεχίζεται? Τελικά το μητρώο προκύπτει μόνο από το αρχείο _5? Τι γίνεται με τις υποκατηγορίες?
Οι απορίες μου δημιουργήθηκαν γιατί έχουμε φτάσει τις 87 σελίδες και οι περισσότερες αφορούν στο πώς θα δούμε φως.
Συγγνώμη, αλλά διαβάζω και δεν καταλαβαίνω τι κάνουμε.
Μάλλον πρέπει να είμαστε 24/7 στο forum ούτως ώστε να πάρουμε ό,τι αρχείο βγάζει κάποιος και σβήνεται αμέσως, προκειμένου να δουλέψει η γάτα μας και όλα καλά...
ΥΓ. Καλή η προσπάθεια Ampelioti αλλά χωρίς αντίκρυσμα.
ΥΓ2. Ούτε εγώ πρόλαβα τα αρχεία που βγήκαν τα ξημερώματα. Γιατί σβήστηκαν από τον φίλο που τα ανέβασε? Ήταν non public?
ΥΓ3. Όπως οι περισσότεροι να κάνω κι εγώ ένα post και απαντήστε μου: Έχω F9 με OS 1.4. Καμιά βοήθεια να δω φώς? (Δεν περιμένω απάντηση βεβαίως, απλά να μην ξεφεύγω από το κλίμα του topic...)
daskale egw pantws dhlwnw paron, fwteinos me f11 edw kai arketo kairo parakolouthw tis ekselikseis. file gvardal, to thema arxika ksekinhse gia ton ekshs logo: na taksinomhthoun ta gatia se kathgories, etsi wste otan tha ginetaqi koubenta-peinas, na kseroume ti gati exei o kathenas gia na ton bohthame pio eykola kai na psaxnei o kathenas sto koutourou!! ean parakolouthiseis auto tha deis oti ginetai, sas afhnw paw gia souvlakia
Εμένα η απορία μου ειναι η εξής... και συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλού και δεν το είδα
Γνωρίζουμε ποιες γραμμές δίνουν φως σε μια f11.
Αν κατάλαβα καλά τα λεγόμενα του snakie, ο δημιουργός του αρχικού file που έδωσε φως στις F11 μπορεί να κρυπτογραφήσει το ίδιο αρχείο για τις άλλες κατηγορίες γατών (με προτίμηση στις F3) με αποτέλεσμα οι F3,4,... να διαβάζουν και να χρησιμοποιούν τις γραμμές που προορίζονταν για τις σάπιες
σωστό; / λάθος;
EDIT: btw αν και αυτονόητο μάλλον, F3 και σκοτάδια μαύρα... :)