φιλε εκεινο εκλεισε γιατι παρακολουθουσε το site avon και εκανε συνεχως αλλαγες στα keys
φιλε εκεινο εκλεισε γιατι παρακολουθουσε το site avon και εκανε συνεχως αλλαγες στα keys
eisai lathos. to gnorize o xaniaras kai to martirise o idios se kapia logomaxia toy
nai ...den ksexno tipote .......alla apo ta 6xasan pou exi to file to kalo pou les ....shmera logarete to 1 ....aurio kanena...kai gia
oso afora to string...den katalaves kala...ego den edosa fagito...alla apodiksis to ti ginete se ena gato kai ti oxi
..perimeno ta provatakia na psofisoun ...kai 8a sou po ego pios eine pios...kai ti ginete..os tote ...perimeno
malon xehnas.san doraki mas to edoses.oso gia to otan psofisoyn ta provata h zoi ginete kai xoris nova.h mama mas de mas genise me nova alla me eirt kai YENEΔ.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΛΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
den katavaves pali........to na kano public ola ta hasan pou vgazi mia gata me 30 arxeia sto upload kai na doun
OLOI fos gia 15 meres to polu eine magia??diladi ta arxeia mono eseis ta vlepete kanis alos??ta hasan=HMK den ta vlepi
kanis apo tin apenadi ox8i?? oso htan n public to 08 ade kai kai arxes tou 09 den htan kalutera.. e? arra exo dikio ?
skepsou ligo..oti kalitera eine na leme oti den vlepoume...eine afto pou leme valame ta xeria mas kai vgalame ta matia mas
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΣΤΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΘΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΗΟΣΟΥΜΕ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ.
oloi tin douleia tous koitane na kanoun.molis niaourisi to gataki tous meta bye-bye apo do pane kai oi alloi. molis xanaxkisi ante pali help-help kai please kai den noiazonte an tha kaoun ta hsn kai ta prov kai i stani me ta provata.filika
koita an enoeis to 66666 hasan ..na fadastis me afto egrafan oi kartades olo to vradi kai to
proi piran ta @@ mou ...den gustaro tous vrukolakes eine kako?
an enoeis to string pou klidose kartes....se 5 post META edosa to UNLOCK ..KAI Eipa
opios exei klidomeni karta apo mena na mou steili PM ..kai ekatsa kai perimena
sto forum mexri tis 4 to proi..kai ola ta pedia htan ok...AMa H8ELA NA KANO zhmia
8a thn ekana ypoula...xoris na fano...kai 8a eftiaxna 15 arxeia oxi mia grammi
den eime toso afelis den nomizeis ?..opote ola kala.
etsi akrivos afto fenete apo to traffic tou forum otan yparxei provlima
fenode oi hompistes kai ta lamerakia ...mexri paraskevh savato
pali ta idia 8a exoume min anisixis...ola kala ...dont panic
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν λετε παλι καλα που ηρεμισαμε λιγο...αυτες τις μερες μπαινεις και δεν βλεπεις 20 σελιδες + χωρις να καταλαβαινεις τιποτα..