Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχουν ενεργά αρχεία για gamma για ξένα πακέτα εκτός του Bulsatcom;
iparxoun ollandesika 19.2* astra
kai pink 16*
http://www.satsupreme.com/showthread...RD-Files/page4
Έλα??? Σοβαρά??? Στο αρχικό σου post έγραφες CCcam και μετά το άλλαξες (έσκασε email notification).... Ώστε έτσι??? Χμμμμ μάλλον δεν το έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι μπορεί να βλέπει Ird2 encrypted κανάλια με κάποιο softcam και με μια "αντίστοιχη" γραμμή....!!!
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ????????????
Εδώ μιλάμε για καθαρό Ird emulation λέμε που κάνει au τα κλειδιά και παίζει με internal code και αλγόριθμους...!!! Αρχίσαμε πάλι την αμπελοφυλλοσοφία του στυλ "Α... εγώ ξέρω αυτό, α...εγω ξέρω εκείνο???"
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ!!!!
File Poulitsa mporis na dosi kapies perissoteres plirofories gia fausto kai ti sindesi tou px me dream kai ti xrisi tou ird emu??? an thes kai pm.
ts
Με έχουν πει Roulista, Roulita, Roulitso αλλα Πουλίτσα, ποτε!!! xaxaxaxa
Λοιπόν το "σπίτι" του Fausto είναι το παλιό JKF. Δεν παροτρύνω να μπει κανένας μέσα αλλά εκεί είναι...τι να κάνουμε... από εκεί και έπειτα, η έκδοση 1.43 είναι proof of concept οτι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει Ird2 emulation ακόμα και απο softcam. Με απλά λόγια για όσους δεν καταλαβαινουν, είναι ότι φανταστείτε σαν να έχει ενσωματωθεί μια Γγ μέσα σε ένα softcam (π.χ. cccam) και απο εκεί με τα κατάλληλα κλειδάκια, να γίνεται το decrypt. ΑΥΤΗ τη στιγμή το C+ NL στους 19.2, παίζει καμπάνα.... Για τα ελληνικά....ποιος ξέρει....![]()
το τελευταίο tnn αρχείο είναι gr+cy ή μόνο cy κι΄αυτό ;;
Pliroforia!
paidia den iksera pou na to grapso kai to grafo edo..
Epeidi kapoios admin synehizei na moirazei kartes gia off-topic
kai epimenei na grafetai otidipote ehei shesi me cardsharing stin kentriki selida tou forum,
allahtike to onoma tou thematos "cardsharing" se "Μοίρασμα κάρτας"