To eixa tsekarismeno to 6Hz kai mou evgaze "This is not a right gammacard". Molis to kse-tsekara proxwrise kanonika kai fortwse to arxeio. Parola ayta den vlepw fws, oute cy. Yparxoun 2-3 arxeia foinika (type 7, 9, 10), ta dokimazw ola?? Kai se poio kanali na to afisw kai posi wra?
Eyxaristw poly.
File PAS, den katalava akrivws ti ennouses. Ti ennoeis na parw hasan prwta. Ti kanw diladi? Exw vrei 3 diaforetika arxeia foinika. Ti kanw, fortwnw to prwto kai to dokimazw kai perimenw? Pws kserw an pira hasan, ti ennoeis? Kai me to c3 ti ennoeis, log? Pou tha to vrw? An exeis kati steile me PM se parakalw. Egw prospathisa na sou steilw PM alla to inbox sou leei einai gemato.
Thanks!
Telika nomizw oti katalava ti ennoouses. Fortwnw to arxeio, kai meta kanw Reset kai vlepw an to Prov10 einai FFFFFF i oxi. Pragmatika me dyo apo ta arxeia foinika pira FFFFFF enw me to trito (Type 10) pira kanoniko. Twra ypothetw mou leipei kapoio string na steilw? An mporei as mou steilei kapoios me PM parakalw. Eyxaristw kai pali.
pira tita3a .. Anoigw to titanium2 vazw to com kai mou leei "no atr"..den mporw na perasw arxia mesa.. stamataei sto sending TRAPCODE.. Exw to Smartmouse Phoenix sta 3.58.. reuma se usb kai serial se serial apeuthias.. ti kanw lathos?
Dokimaste kai to kainourio tnn pou anevike!!
akousa oti kanei thavmata!!!