Ja disa te dhena te mara nga faqja zyrtare e INTEK
Ja disa te dhena te mara nga faqja zyrtare e INTEK
lista e kanleve per satelitin thor te renditura sipas preferces te ketij satelit,soprt, filma, discovery, music.lista e thor.zip
komplet paketa digi tv
i ka testur njeri celsat ne BISS ne aparatin tring ?funksionojne?!
pasi kam futur celsat BISS ne aparatin tring e cova te turksat dhe doja te provoja a funksiononin ne kanalet turke kur kishte ndeshje.ne fillim vonoi pak por u hap 1-2 minuta deri sa u hap por me nuk vonoheshe me pas e provova ne satelitin AMOS ne kanalin INTER+ dhe INTER u vonuan pak deri sa u hapen por kur i ndroje kanlet me vone nuk vonoheshin fare
ateher celsat BISS funksionojne edhe ne aparatin TRING me softin DIGISAT...
Pershendetje.U bera kohe qe jam larguar dhe thash po kaloj nje here nga cunat e Satit e me duket se nuk bera keq.Meqe me merziti DM500, kam marr nja dy paisje te tjera si Digitalb dhe Tring, por kartat me perfunduan e keshtu thashe te pyes nje here ketu.Po shof nga diskutimet se Tringu TST 1000 ploteson standartet per liberalizim e vizave!!!A ka mundesi qe ndonjeri ,te me ndihmoje me nje procedure se si te veproj me te.Kam kabell Nul modem qe kam pase perdore per drimin , por shof se mund te perdor dhe USB.Mireundigjofshim- Anesti Durres.
Ketu ke softin digisat dhe loaderin qe mund tja hedhesh me rs232 procedura eshte sh e thjeshte pasi te ngarkosh firmware ne loader do ndezesh aparatin nga celesi prapa dhe do shohesh qe do eci pa problem, kete firmware mund ta hedhesh dhe me ane te usb. Nje pershkrim te shkurter per aparatin. Eshte aparat shume i mire dhe me kete firmware mund te aktivizosh emu me 7799 kur je brenda ne menu aty mund ti fusesh celesat manualisht, Mund te regjistrosh filma ne usb me cilesi shume te mire dhe njekohesisht mund ti besh play nga usb. Katrat smart i lexon mire te pakten shqiptaret, mund ti heshesh lista te gatcme te kanaleve qe postohen ketu gjithashtu dhe softcame me celesat e freskuara. Per ta kthyer ne versionin origjinal te tri*g duhet ti hedhesh versionin e vjeter dhe pastaj te riun se ka pas raste qe eshte bllokuar. Te ecte mbare
Shikohem filma nga usb? Ca formati?