e kam provuar edhe sifteam1.9 por perseri shkon ne gjysem edhe ndalon
e kam provuar edhe sifteam1.9 por perseri shkon ne gjysem edhe ndalon
cocu
eshte mire te prezantohesh ketu perpara se te kerkosh ndihme
me falni kam mare dm 800 hd klone me mac 00:09:34 doja tju pyesja se kam probleme me frekuencat hd dvb-s2 kur shkoj per te kerkuar keto frekuenca ne astra nuk me kapin sinjal kurse frekuencat e tjera dvbs te thjeshta me punojne shume mire si ka mundesi mos kane problem kokat lnb qe nuk kapin sinjal dvb-s2.Doja te pyesja edhe dicka tjeter per tu siguruar kam nje karte digitalb bosh kur e vej te dm 800 hd nuk me jep asnje informacion qe eshte futur karte smart conax dhe kjo me dyshon qe te kuptoj qe nuk e njeh kete karte prandaj dua nje pergjigje se kam ne plane te bej abonim hd per digitalb.
faliminderit e regullova punene e kanaleve. puna eshte se si ta instaloj CCcaminfo per te pare digitalb sepse e coj tek menu download plugin dhe nuk ka gje CCcam info per ta istaluar apo duhet te meret kjo CCaminfo nga interneti dhe ta hedhesh ne aparat per ta instaluar
Tani po sa bleva nje dm500 tjeter, dua ta instaloj Image SIFTEAM 1.9.3d, por une pres te me tregoni se si hudhet Cccam-i me kete sifteam. Me nabilo ka qene var/etc/ po ashtu edhe me gemini, eshte e njejte procedura edhe me Sifteam? pasi qe nuk e kam provuar asnjehere. Gjithashtu ndonje liste te kendeshme me motorr per kete Image.
hyr ne faqen , Manuale Perdorimi per - Dreambox-CCcam-Gbox-NEWCAMD-etj... ne postin 33,aty te tregon se si te vendosesh cccam-in, edhe liste kanalesh beje automatikisht nga aparati online vhannibal eshte nje liste kanalesh e mire por ti shikoje vete ..
e provova fuksononte kartela smart hapej my music.doja tju pyesja a instalohet image ne dm 800 hd nqs e vendos ne flash usb me pas e lidh me usb ne dm 800 hd per ta instaluar