Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 914 of 935 FirstFirst ... 414664814864889904909912913914915916919924 ... LastLast
Results 9,131 to 9,140 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano; Ti Ginete Me Tin Tita!

Εγώ πιστεύω ότι όσοι φωνάζουν έχουν δει το χασάνι τους εκεί μέσα και τους έπιασε τρέμουλο
    Αν είχαν όμως σκοτάδια και πέρναν φως.......τότε θα λέγανε ευχαριστούμε και είσαι αρχηγός παπού
    Η απόλυτη υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο

2. Advertise Here
    VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by doulapa View Post
    File roulitsa min synxizese. Ksi mi fonazeis giati edo den einai sxoleio. Ok. Apo tote pou yphrxan ta fast au mexri tora yparxei mia basikh diafora . Tote yphrxan para pola energa arxeia kai para polla hsn pou paizan . Opote kai na kaigotan merika np prob. Tora omos ta pragmata gia emas pou den exoume polla pragmata na psaksoume (opos o xaniaras) kalo tha htan na min kanoume tis idies blakies pou kanoun kai kapoioi alloi.

Kai kati allo . ti na to kaneis to fai otan exei hdh mpagiatepsei mias kai to afises ektethimeno ;;;;

Filika (panta) D.
    1ον είμαι RoulitsaS και όχι Roulitsa...
    2ον Κοιτάξτε παραπίσω ΞΑΝΑΛΕΩ και δείτε πόσο έχει βοηθήσει ο καθένας εδώ μέσα για να ΒΛΕΠΕΤΕ...!!!!
    3ον Δεν ξεχνώ πόσο παρακαλάγατε(με) για γραμμές απο τον xaniaras για να έρθει φως και να παίξει κανένας αγώνας στην τηλεόραση μας.
    4ον H ΓΚΑΜΜΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... Insert Coin(s) to continue κλπ... Με άλλα λόγια πάμε για άλλα... Όταν σας έλεγα οτι τα αρχεία ΟΛΑ από το Δεκέμβρη του 2008 και μετά, είναι ΜΟΝΟ μαγειρέματα από NP, τότε δεν άκουγε κανένας.. Αντε θα το ξαναπώ τότε....ΠΑΠΑΛΑ..... εδώ και 1 1/2 χρόνο, η κάρτα φυτοζωή...με τεχνιτές αναπνοές κρατιέται και να λέτε πάλι καλά που κάποιοι έχουν την διάθεση να βοηθούν ακόμα...

Αφήστε τις κριτικές περι mod και ξεmod γιατι ξεχνάτε κάποιους κανόνες..

Senior Member
    Uploads
    0

Καλησπερα σε ολους σας!!! Εγω λεω να ξεκολησετε το μυαλο σας μερικοι εδω μεσα, εχετε καταντησει να ειναι το φορουμ 2 ταχυτητων!!!
    Υπαρχουν ατομα που δεν βλεπουν τιποτα εδω και καιρο και σας πειραξε το αρχειο? Βγηκε και θα βοηθησει, εξαλλου ολοι εσεις δεν λετε οτι τα γατια πεθαναν?????
    Θελετε μεχρι την τελευταια μερα να τα εχετε prive?
    Αν όντως ειναι οι τελευταιες μερες βοηθηστε ολοι......ολους!!!!

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by douros View Post
    Εγώ πιστεύω ότι όσοι φωνάζουν έχουν δει το χασάνι τους εκεί μέσα και τους έπιασε τρέμουλο
    Αν είχαν όμως σκοτάδια και πέρναν φως.......τότε θα λέγανε ευχαριστούμε και είσαι αρχηγός παπού
    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

να μην τα λέω εγώ και νομίζουν οτι κάνω και κόμμα... ΠΕΣΤΑ...

Senior Member doulapa's Avatar
    Uploads
    13

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    vre doulapa den se katalaveno??
    epidi esi vlepis kai kseris 5 pramata oi alloi edo eine makakes?
    diladi ti les na exoume ta arxeia 5 atoma kai na mas stelnoun tis gates me acs na
    tis grafoume??? pos 8a ginei diladi///oloi lene exo skotadia //psofise
    ekane erane ktlp ktlp.....diladi me pion tropo 8a tous voi8isoume
    stelno 150 pm thn mera ti allo na ginei diladi//yparxei
    lysi na pernoun hasan oi gates me allo tropo ??
    pes pos sas teliosan ta arxia kai se ligo 8a pezoun gia ligo mono ta provatakia
    kai ase thn kritiki se mena/// aloste den ftene ta arxia pou vgenoun sto net
    alla h nivea pou mazepse ola ta acs 4.1 ..toso mialo 8eli pia na katalavete
    oti h gamma pe8ane //?

me kalipse o @Roulitsas ta file telous toy 08 ola c3 eixan mesa///ALLA TOTE den tis kserate
    tora pou tis ma8ate///ginate oloi empirognomones /

Re tha me trelaneis .. Exoun h den exoun arxeia tou 08 apeiraxta energa mesa .. Auta pos zoun . Me ypoboithisi;;;

Zoun giati apla kanenas den ebgale stin fora to hasanaki tous .. To mono public htan h 48ara. Epishs pisteyo oti me tosa pou exoun graftei edo mesa gia log kai tetoia ,opoios akoma den mporei na perasei ena log me ton emk einai aksios tis moiras tou.

D.

Member
    Uploads
    0

@@@@ Roulitsas

esu prwta vgale to kefali sou apo ekei pou einai edw kai kairo..... oxi tipote allo na mporei o anthrwpos na paei kai toualeta..
    to an eimai Junior Member edw den shmainei kai oti eimai asxetos, to poios eimai kai to ti kserw ase na to krinoun alloi, kai auta pou grafw ta skeftomai kala kai den glufw san kai sena..
    An nomizeis esu twra oti o xaniaras ekane kala me to File pou anevase, tote na doume ta apotelesmata thn allh evdomada.. an paei mexri ekei..

oso gia thn kritikh mporei o kathe enas pou exei mualo na thn kanei..

Auta apo mena gia sena..

Teleia kai h paula tha ertei polu suntoma..

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by saturn66 View Post
    telika file xaniara ,
    den mporw na katalavw ti epidiwkeis me auta pou kaneis, isws esu na mhn exeis provlhma me to an kaoun auta ta HSN pou evgales ston aera, alla uparxoun para polla atoma edw pou sigoura exoun.
    An ontws htheles na vohthiseis kapoious uphrxan polloi alloi tropoi na to kaneis kai auto to ksereis esu kalhtera...
    Lupamai para polu pou enan MOD kanei mia tetoia kinhsh kai stelnei sto skotadi pio polous apo autous pou tha doun gia 2**3 hmeres..

kai kati allo teleutaio.. tha htan kalhtera na egrafes mauro Pasxa para auto pou egrapses..

Twra katalava apo pou vganei to Xaniaras.......

saturn66.
    telika mou fenete eiste telios ma telios asxetoi///ego sas stelno sto skotadi h h NOV@??
    ta perisotera hsn pou eine sto file afto exoun mpi public parakalo
    sto tourkiko forum sto geraki kai se kana 2 upload poli gnosta
    den sizito oti eine sta teleytaia file tou filou finika/// loipon ?? pou to provlima??
    to xaniaras vgeni apo thn levedogena kai ta XANIA ...

eiste toso afelis pou nomizete oti oi apenadis sas(nov@) einai amerikanakia kai
    den kseroun ti pezete?? ade aftoi eine asxetoi pes h irdeto kai aftoi asxetoi eine?
    PROSGIO8ITE MERIKOI ..////PETATE STA SYNEFA ///HACKERS PAY TV ///xaxaxa

Member giannis.epp's Avatar
    Uploads
    0

@doulapa
    mazi sou.

Kai oso gia tous mods, egw eimai proswpika apogohteumenos apo orismenes prakseis tous.

Senior Member doulapa's Avatar
    Uploads
    13

Quote Originally Posted by douros View Post

Den diafono me tis 48ares . Opos eipa den exo problima na kanei opoios nomizei opoia 48ara thelei public. To thema mou einai ta C3 . Gia na min pareksigoume.

D.

Senior Member
    Uploads
    0

Paides iremiste, tipota den einai dedomeno epeidi kapoioi vlepoun/vlepoume simera den simainei anagastika oti tha vlepoume kai avrio. Skopos kai epityxia tis kartas den einai na vlepoun ligoi polla alla poloi na vlepoun perissotera, giafto kalo einai na leme kai ena efxaristo se aftoun pou kanoun to pan gia na ginete afto pragmatikotita.

Advertise Here

Tags for this Thread