παιδια επειδη τις τελευαταιες μερες κυκλοφορει πολυ ραδιο αρβιλα σε φορουμ ,
σε κατηγορια F-11 υπηρξε ανθρωπος που ανοιξε καρτα ειτε με δικο του αρχειο ειτε με np σε εμπορο με πληρωμη.Μιλαω για Full pack ειτε με καρφωτο προβατο ειτε με οχι
δεν με ενδιαφερει να μου πει πως το κανε με ενδιαφερει εαν το εκανε ουτε το αρχειο θελω να ξερω ουτε τιποτα , Απλα απο οσα αρχεια εχω μαζεψει και ειναι αρκετα εχω παρει 105 με 110 hns στην συγκεκριμενη καρτα και το θεωρω απιθανο na ειναι μονο αυτα που υπαρχουν
γιατι καπου εχει αρχισει να με καρφωνει η ολη ιστορια να ακουω οτι υπαρχουν καρτες που με public αρχειο απο εδω πηρε προβατο gr ενω ειχε FFFFF και αλλα πραγματα που με τις φτωχες γνωσεις που εχω θεωρω οτι δεν ειναι εφικτα απο δομη κατασκευαστικη αυτου του αρχειου
Ki ego exo spasei ta neyra mou me f11 kai pano apo 100 files logs c3,02 kai ta sxetika alla den exo brei akomi fos.Diabasa omos apo ton doulapa oti oi f11 exoun kai ipokatigoria f27 me arxeio 17k , omos den exo tetoia na do an anoigei. Ennoeite pos anafero gia GR kai oxi CY. Episis gia ta cy osoi filoi talaiporountai eno exoun karta pou theoritika paizei kalo tha itan na anbatmizan to dekti tous.
Oxi file thomas, ti karfwto provato, ti np, mexri kai tin konserva tou Ampelioti,
tipota se f11.
Δεν σας αρεσουν τα κουμπαρικα ρε παιδια;τι τρογεστε;