Τελικα και με την TRUMAN-SW3.4.10 τα κοληματα παραμενουν.....
Αυριο θα ψαχτω για τιποτε αλλο .....
Βλεπε φιλε μου εδω => http://www.satsupreme.com/showthread...lo-Keys/page89
Τελικα και με την TRUMAN-SW3.4.10 τα κοληματα παραμενουν.....
Αυριο θα ψαχτω για τιποτε αλλο .....
Βλεπε φιλε μου εδω => http://www.satsupreme.com/showthread...lo-Keys/page89
Είμαι άσχετος επί του θέματος, αλλά σκέφτηκα κάτι που μπορεί να είναι και εντελώς βλακεία. Με την κάρτα βλέπεις κανονικά τα Κυπριακά; Γιατί αν δεν τα βλέπεις ούτε με την κάρτα (όπως π.χ. γίνεται στον edision trojan), τότε είναι θέμα firmware, οπότε όποια μέθοδο αποκωδικοποίησης και να ακολουθήσεις (κλειδιά ή κάρτα), είναι λογικό να μην μπορεί να ανοίξει τα Κυπριακά.
Όταν γράφεις το παραπάνω για τα άλλα συστήματα, εννοείς ότι τα έχεις περάσει μέσω του fausto (και της σύνδεσης rs232) και σου ανοίγουν κανονικά ή χειροκίνητα μέσω του μενού του δέκτη, ως π.χ. softcam keys?
Γιατί αν ισχύει το πρώτο, τότε η θύρα δέχεται κανονικά τα data και απλά δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει μόνο τα Κυπριακά (λόγω π.χ. λάθους ρύθμισης στο fausto ή προβληματικού firmware του δέκτη για τα συγκεκριμένα κανάλια), ενώ αν ισχύει το δεύτερο, τότε μάλλον δεν έχει συμβατό communication protocol ο δέκτης με το fausto και άρα λογικά μόνο με season interface θα μπορούσε να επιτευχθεί σύνδεση.
Σε ρωτάω τα παραπάνω, γιατί έχω έναν edision trojan και θέλω κι εγώ να πειραματιστώ κάποια στιγμή, οπότε από την απάντησή σου θα βγάλω κι εγώ πιο ασφαλή συμπεράσματα για το αν αξίζει τον κόπο ή όχι. Όπου κι αν κοίταξα (ακόμα και στο manual του δέκτη), δεν βρήκα να γράφει πουθενά για τα communication protocols (αν έχει) και δεν ξέρω αν η σειριακή θύρα λειτουργεί μόνο για update του firmware ή και για άλλου είδους συνδέσεις.
Παδιά καλημέρα,
εμενα με το dreambox οπως εχω αναφέρει καλλάει απιστευτα καθε 30sec παγώνει και μετα απο 2'' ξεκολλάει ..
ο roulitsas ανέφερε οτι για οσους κολλάει αν κάνουν camd server ... . του εστειλα κανα 2 pm αλλα δεν απάντησε .. ..
Μπορει καποιος να με βοηθήσει πως να συνδεθώ με camd ? κάνω τον σερβερ κανονικά αλλα to dreambox den sundeete .. . .
euxaristo ..
α.Με την κάρτα δεν βλέπω καθόλου τα κυπριακά, οπότε μάλλον είναι πρόβλημα firmware του δέκτη.
β. Σε ότι αφορά τα άλλα κωδικοποιημένα συστήματα τα κλειδιά τα περνάω χειροκίνητα, γιατί μέσω fausto δεν μπορώ, οπότε ισχύει πιθανόν αυτό που αναφέρεις για το communication protocol του δέκτη.
filaraki lordofrings katafera na kanw camd ston fausto alla mexris ekei twra tin L line sto cccam den mporw na setarw alla einai thema xronou
tha to psaksw kai tha to vrw
εχει ενα dreambox παρατημενο. Αξίζει το σεταρισμα με fausto. ποσο το συστημα αυτο προβλεπετε να κρατησει?
lord of rings kleidi apokryptografisis gia ton server pio evales?prepei na inai 16bytes
φιλε μου αν εισαι απο αυτους τους χομπυστες που ασχολουνται με τα δορυφορικα, αξιζει και πολυ μαλιστα να το κατεβασεις, να παιξεις και να πειραματιστης μαζι του. αν ομως ενδιαφερεσαι καθαρα για να βλεπεις τσαμπε πακετακια. τοτε ψαξε για αλλη λυση. και ο λογος ειναι οτι θα θες μερα παρα μερα(και μερικες φορες 2 και 3 φορες την μερα) να ψαχνης για κλειδακια για να εχεις φως σε αυτα που ανοιγει
kalispera
eho mia c line pos mporo na tin rikso sto fausto kai meta na tin mirazo se dio dm (ena krevatokara ena ka8istiko)?
kai ti ri8misis 8elei,an 8elei,gia to sky kai to bsky?