Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 22 of 68 FirstFirst ... 12172021222324273247 ... LastLast
Results 211 to 220 of 674

Thread: Fausto - Συζητήσεις - Ερωτήσεις

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Re: Fausto - Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Τελικα και με την TRUMAN-SW3.4.10 τα κοληματα παραμενουν .....
    Αυριο θα ψαχτω για τιποτε αλλο .....

Quote Originally Posted by Steverman View Post
    Ρε παιδια ποιο αρχειο keys.bin περνατε μεσα. Πειτε τιποτα και εδω
    Βλεπε φιλε μου εδω => http://www.satsupreme.com/showthread...lo-Keys/page89

2. Advertise Here
    Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cnk View Post
    Επειδή με το fausto δεν μπορώ να περάσω τα κλειδιά σε έναν edision 3120cx (σύνδεση μέσω rs232, η com port ανοίγει, αλλά μετά δεν έρχονται data), προσπάθησα να περάσω τα κλειδιά manual, αλλά πάλι δεν ανοίγει το Nova Cy.
    Είμαι άσχετος επί του θέματος, αλλά σκέφτηκα κάτι που μπορεί να είναι και εντελώς βλακεία. Με την κάρτα βλέπεις κανονικά τα Κυπριακά; Γιατί αν δεν τα βλέπεις ούτε με την κάρτα (όπως π.χ. γίνεται στον edision trojan), τότε είναι θέμα firmware, οπότε όποια μέθοδο αποκωδικοποίησης και να ακολουθήσεις (κλειδιά ή κάρτα), είναι λογικό να μην μπορεί να ανοίξει τα Κυπριακά.
    Quote Originally Posted by cnk View Post
    Άλλα κλειδιά, άλλων συστημάτων τα έχω περάσει και ο δέκτης ανοίγει τα κανάλια.Ύποθέτω ότι κάτι κάνω λάθος όταν βάζω το ProvID (έβαλα και το 060410 και το 000001)
    Όταν γράφεις το παραπάνω για τα άλλα συστήματα, εννοείς ότι τα έχεις περάσει μέσω του fausto (και της σύνδεσης rs232) και σου ανοίγουν κανονικά ή χειροκίνητα μέσω του μενού του δέκτη, ως π.χ. softcam keys?

Γιατί αν ισχύει το πρώτο, τότε η θύρα δέχεται κανονικά τα data και απλά δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει μόνο τα Κυπριακά (λόγω π.χ. λάθους ρύθμισης στο fausto ή προβληματικού firmware του δέκτη για τα συγκεκριμένα κανάλια), ενώ αν ισχύει το δεύτερο, τότε μάλλον δεν έχει συμβατό communication protocol ο δέκτης με το fausto και άρα λογικά μόνο με season interface θα μπορούσε να επιτευχθεί σύνδεση.

Σε ρωτάω τα παραπάνω, γιατί έχω έναν edision trojan και θέλω κι εγώ να πειραματιστώ κάποια στιγμή, οπότε από την απάντησή σου θα βγάλω κι εγώ πιο ασφαλή συμπεράσματα για το αν αξίζει τον κόπο ή όχι. Όπου κι αν κοίταξα (ακόμα και στο manual του δέκτη), δεν βρήκα να γράφει πουθενά για τα communication protocols (αν έχει) και δεν ξέρω αν η σειριακή θύρα λειτουργεί μόνο για update του firmware ή και για άλλου είδους συνδέσεις.

Senior Member LordOfRings's Avatar
    Uploads
    0

Παδιά καλημέρα,
    εμενα με το dreambox οπως εχω αναφέρει καλλάει απιστευτα καθε 30sec παγώνει και μετα απο 2'' ξεκολλάει ..

ο roulitsas ανέφερε οτι για οσους κολλάει αν κάνουν camd server ... . του εστειλα κανα 2 pm αλλα δεν απάντησε .. ..

Μπορει καποιος να με βοηθήσει πως να συνδεθώ με camd ? κάνω τον σερβερ κανονικά αλλα to dreambox den sundeete .. . .

euxaristo ..

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Είμαι άσχετος επί του θέματος, αλλά σκέφτηκα κάτι που μπορεί να είναι και εντελώς βλακεία. Με την κάρτα βλέπεις κανονικά τα Κυπριακά; Γιατί αν δεν τα βλέπεις ούτε με την κάρτα (όπως π.χ. γίνεται στον edision trojan), τότε είναι θέμα firmware, οπότε όποια μέθοδο αποκωδικοποίησης και να ακολουθήσεις (κλειδιά ή κάρτα), είναι λογικό να μην μπορεί να ανοίξει τα Κυπριακά.

Όταν γράφεις το παραπάνω για τα άλλα συστήματα, εννοείς ότι τα έχεις περάσει μέσω του fausto (και της σύνδεσης rs232) και σου ανοίγουν κανονικά ή χειροκίνητα μέσω του μενού του δέκτη, ως π.χ. softcam keys?

Γιατί αν ισχύει το πρώτο, τότε η θύρα δέχεται κανονικά τα data και απλά δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει μόνο τα Κυπριακά (λόγω π.χ. λάθους ρύθμισης στο fausto ή προβληματικού firmware του δέκτη για τα συγκεκριμένα κανάλια), ενώ αν ισχύει το δεύτερο, τότε μάλλον δεν έχει συμβατό communication protocol ο δέκτης με το fausto και άρα λογικά μόνο με season interface θα μπορούσε να επιτευχθεί σύνδεση.

Σε ρωτάω τα παραπάνω, γιατί έχω έναν edision trojan και θέλω κι εγώ να πειραματιστώ κάποια στιγμή, οπότε από την απάντησή σου θα βγάλω κι εγώ πιο ασφαλή συμπεράσματα για το αν αξίζει τον κόπο ή όχι. Όπου κι αν κοίταξα (ακόμα και στο manual του δέκτη), δεν βρήκα να γράφει πουθενά για τα communication protocols (αν έχει) και δεν ξέρω αν η σειριακή θύρα λειτουργεί μόνο για update του firmware ή και για άλλου είδους συνδέσεις.
    α.Με την κάρτα δεν βλέπω καθόλου τα κυπριακά, οπότε μάλλον είναι πρόβλημα firmware του δέκτη.
    β. Σε ότι αφορά τα άλλα κωδικοποιημένα συστήματα τα κλειδιά τα περνάω χειροκίνητα, γιατί μέσω fausto δεν μπορώ, οπότε ισχύει πιθανόν αυτό που αναφέρεις για το communication protocol του δέκτη.

Senior Member makis_dr's Avatar
    Uploads
    0

filaraki lordofrings katafera na kanw camd ston fausto alla mexris ekei twra tin L line sto cccam den mporw na setarw alla einai thema xronou
    tha to psaksw kai tha to vrw

New Member
    Uploads
    0

εχει ενα dreambox παρατημενο. Αξίζει το σεταρισμα με fausto. ποσο το συστημα αυτο προβλεπετε να κρατησει?

Senior Member makis_dr's Avatar
    Uploads
    0

lord of rings kleidi apokryptografisis gia ton server pio evales?prepei na inai 16bytes

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by panosfg View Post
    εχει ενα dreambox παρατημενο. Αξίζει το σεταρισμα με fausto. ποσο το συστημα αυτο προβλεπετε να κρατησει?
    Aksizei san programma file mou!!!!
    den vgike tora!!!
    iparxei edo kai xronia!!!!!

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by panosfg View Post
    φιλε μου αν εισαι απο αυτους τους χομπυστες που ασχολουνται με τα δορυφορικα, αξιζει και πολυ μαλιστα να το κατεβασεις, να παιξεις και να πειραματιστης μαζι του. αν ομως ενδιαφερεσαι καθαρα για να βλεπεις τσαμπε πακετακια. τοτε ψαξε για αλλη λυση. και ο λογος ειναι οτι θα θες μερα παρα μερα(και μερικες φορες 2 και 3 φορες την μερα) να ψαχνης για κλειδακια για να εχεις φως σε αυτα που ανοιγει

Senior Member
    Uploads
    0

kalispera
    eho mia c line pos mporo na tin rikso sto fausto kai meta na tin mirazo se dio dm (ena krevatokara ena ka8istiko)?
    kai ti ri8misis 8elei,an 8elei,gia to sky kai to bsky?

Advertise Here