Σε ιδιαίτερα ναι παίζει... ;) απόψε μετα το βραδινο δελτίο ειδήσεων του STAR, ξέρεις που θα με βρείς. Σόρρυ για την απουσία, αλλά έχουμε και family και κοινωνικές υποχρεώσεις. Το pdf είναι μόνο για server-client μέσω network μόνο (προς το παρόν).
Μην φωνάζεις κατ' αρχήν και απάντησα οτι έχω και οικογένεια. Ερώτηση, έχεις σηκώσει ποτέ camd3 client είτε απο CCcam είτε από MgCamd π.χ? Αν ναι λοιπό και ξέρεις, τότε το πρόβλημα σου είναι στο setαρισμα στο Fausto και προφανώς εκεί κάνεις κάποιο λαθάκι. Αν όχι απο την άλλη, υπομονή για τον επόμενο οδηγό ή διάβασε MgCamd HowTo ή το CCcam.cfg που είναι πληρέστατο.
Μήπως είσαι με Atom processor? Αν ναι, έχω παρατηρήσει σε μοντέλο με τον Ν270 οτι κολλάει τραγικά. Προφανώς κάποια ασυμβατότητα με τα instructions set του CPU. Στείλε μου με PM το configuration του μηχανήματος σου, και θα τα δώσω στον author ή στον Σίφη τον Ανακόντα.
Ναι και εξού και βγαίνουν και τα keys έξω ακομα και σε softcam μορφή. Τα softcam ξέρεις καλύτερα φαντάζομαι με τι emus/softcams παίζουν... ;)
Επίσης σχετικά με την linux έκδοση, είναι ακόμα στα σκαριά, απλά η wine μπορεί να τρέξει με το γνωστό wine emulator σε όλα τα distros. Απο εκεί και έπειτα, σε δέκτη όχι δεν μπορεί να παίξει γιατί θες GUI.
Και τέλος να σας δώσω και ένα νέο γιατί ακόμα απο ότι φαίνεται, δεν έχετε διαβάσει καλά τα config files και το τι κάνει κάθε γραμμή....
Η Τ: γραμμή στα clients, ξέρει κανείς τι κάνει;