Όσοι πήρανε το pm για f4 ας βγούνε και να πούνε αν έχουν φως η όχι
Pezei se kanenan to olandiko?
to afisa polles wres sto film1 ...alla tipota.
gia to ollandiko paketo
Attached Files
* File Type: zip canal_digitaal_18_10_2009_fastau_.besver sion.zip (88.7 KB, 54 views)
re paidia to olandiko paketo se poia syxnotita ekpemph;;;ston hotbirt;;;sory pou den kserw.k kati akoma ayta ta atoma pou exoun fws giati den len k se mas na anapsoume k emeis;ti pisteuoun oti gia panta tha exoun fws;;;;se duo meres pali oloi tha parakalane gia fws.san den ntreponte merikh.phte k se mas na vlepoume
το ότι δε ξέρεις δε πειράζει.....το ότι βαριούντε πολλοί να ψάξουν πειράζει
με μια απλή αναζήτησα στο google ''canaldigitaal''....θα σου έβγαζε αμέσως και τον astra 19.2E και τις συχνότητες και τι κανάλια παίζει
Λοιπόν, για να λυθεί η όποια παρανόηση, το αρχείο που ανέφερε ο φίλος χθες το βράδυ είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που βρίσκεται στο post #143 του θέματος: 9._ ΑΡΧΕΙΑ για Κάρτες, Δέκτες «ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!», το οποίο σε κάρτες F.2 και F.12 (που έχω δοκιμάσει από τότε που ανέβηκε) δίνει το ίδιο αποτέλεσμα με το αρχείο στο post #102 του ίδιου θέματος. Το συγκεκριμένο Χασάν έδινε φως μέχρι κάποια στιγμή μέσα στο Πάσχα κι έκτοτε παρόλο που συνεχίζει να λογκάρεται κανονικά, υπάρχει σκοτάδι, γιατί οι γραμμές που έρχονται είναι οι γνωστές και μη εξαιρετέες 1030. Στην F.11 δεν χωνεύεται καν και δίνει FFFFFF παντού.
Απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο αρχείο έδινε φως σε όσες F.4 έπαιρναν Χασάν που τελείωνε σε 20. Αν συνεχίζει να είναι ενεργό το Χασάν και να δίνει φως, δεν το γνωρίζω καν, γιατί δεν έχω F.4 για να το δοκιμάσω.
Παρόλο που τελικά αποδείχτηκε άνθρακας ο θησαυρός, θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια το φίλο kostastnt που ανταποκρίθηκε αμέσως στο p.m. μου και μου έστειλε το αρχείο για να κάνω τις απαραίτητες δοκιμές
Πράγματι, σ' αυτό το αρχείο αναφερόταν και ο kostastnt.
emeis pou den exoume astra diladi pikra :) upomoni ti na kanoume....