Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 311 of 316 FirstFirst ... 61211261286301306309310311312313 ... LastLast
Results 3,101 to 3,110 of 3155

Thread: Καλάθι αχρήστων ~~~ Kouvas ~~~ 01

Member
    Uploads
    0

Re: 9._ ΑΡΧΕΙΑ για Κάρτες, Δέκτες ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    parte kai ayto to arxeio an arxeizei to hsn tis kartas apo 6c**** vazetai ston dekti kai paizei, alla oxi gia polu an parei grammi 1030 tha sas kleisi.
    signomi pou ime offtopic alla den mporo na ta fortoso kseri kanis giati?

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

free card share

the new all working keys.

>> use cardsharing exchange threads

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Re: Titanium 3A

...................................

Banned
    Uploads
    0

Post ΑΡΧΕΙΑ για Κάρτες, Δέκτες ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΙΑ.

deadcat.jpg

Senior Member
    Uploads
    0

Re: GammaCard

Quote Originally Posted by ctflight View Post
    Kapoioi kapote dinan grammes me Axi Exi an deite ayto ta leei ola ................ psaxte se paliotera post kai 8a deite .... Kai osoi ftanoyn kapoy meta siopane giath arage ??? Wra na to ma8oyme .........
    Symfono mazi soy anezzoula to service toys kseskizh xestikan gia ths Gattes eksaloy kai emeis ekei 8a pame se kanena kalo VPN servitoro an den kataferoyme tipota siga mhn toys dosoyme fragko me thn katoxh poy <<HR8E>>...........

Pote den 8a mporesoyn na stamathsoyn to Service akoma kai me ta pantremata poy kanoyn yparxei kai pali lysh ;) ........................................
    Με τίποτα δεν σταματάνε το sharing , με το πάντρεμα δεν κέρδισαν απολύτως τίποτα , πάρε τηλέφωνο να ενεργοποιήσεις κάρτα εσύ ο ίδιος ή ο τεχνικός που θα φωνάξεις, αρνήσOY να βάλεις τον αποκωδικοποιητή της avon ,βάζεις εκεί πέρα ένα humax, η κάνεναν της σειράς , τους λές εγώ αυτόν έχω και αυτόν θέλω σας παρακαλώ να ενεργοποιήσετε ...Και μετά άντε γειά την παίρνεις και την βάζει όπου θες..Απλά και ωραία...Απαγορεύεται η λέξη DREAM BOX στις κοπελιές που θα ενεργοποιήσουν την κάρτα , τις πιάνει εγκεφαλικό ..χαχα Πάρε και πες έχω έναν DREAM BOX και θέλω να κάνω ενεργοποίηση, χαχα θα σου πουν περιμένετε κυριε να σας συνδέσω με το αρμόδιο τμήμα...χαχα πολύ γέλιο..Μέρα παρα μέρα παίρνω τηλέφωνο και γελάω...ΠΑΝΙΚΟΣ μόλις ακούν DREAM...

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by anezzoula View Post
    Με τίποτα δεν σταματάνε το sharing , με το πάντρεμα δεν κέρδισαν απολύτως τίποτα , πάρε τηλέφωνο να ενεργοποιήσεις κάρτα εσύ ο ίδιος ή ο τεχνικός που θα φωνάξεις, αρνήσOY να βάλεις τον αποκωδικοποιητή της avon ,βάζεις εκεί πέρα ένα humax, η κάνεναν της σειράς , τους λές εγώ αυτόν έχω και αυτόν θέλω σας παρακαλώ να ενεργοποιήσετε ...Και μετά άντε γειά την παίρνεις και την βάζει όπου θες..Απλά και ωραία...Απαγορεύεται η λέξη DREAM BOX στις κοπελιές που θα ενεργοποιήσουν την κάρτα , τις πιάνει εγκεφαλικό ..χαχα Πάρε και πες έχω έναν DREAM BOX και θέλω να κάνω ενεργοποίηση, χαχα θα σου πουν περιμένετε κυριε να σας συνδέσω με το αρμόδιο τμήμα...χαχα πολύ γέλιο..Μέρα παρα μέρα παίρνω τηλέφωνο και γελάω...ΠΑΝΙΚΟΣ μόλις ακούν DREAM...
    ante pali me to chatroom
    pali ta pedakia pezoun?
    sex pote kanoun oi gomenitses tis rotises mipos??

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    sosti ke i dikia sou apopsi

exo merikes apories omos
    xiliades gates eine psofies ,ke apo pedia pou sinantiomaste ke sizitame edo sto eksoteriko to 99% eine klistes (gates)
    to idio ke se ola ta forum oloi apelpistikan ke oloi lene oti paei gata tous
    esi pou vasizese otan les oti pezoun ke tha pezoun??
    oso gia to cs ta teleutea 2 xronia oloi oi servades pethana stin pina ,tous figan oloi oi pelates ,giati i gatoula eixe pio prositi timi
    ,ego to mono pou akou se ola ta forum eine na milane gia tites ,kanenas den milaei gia gates pleon pou to apodidis auto?
    ke fisika an yparxoun arxeia den tous simferi na ta wgaloun ekso afou poulontas tita tha wgaloun perisotera ,fisika ke tetiaentoli exoun pari apo tous anoterous tous pistewo
    ego pantos exo tleios antitheti gnomi ke pistewo an yparxei kapia gata pou pezi eine san to lotto !!!
    Υπάρχουν φίλε fιleta αρκετά ,αλλά δίνονται χέρι με χέρι,και όποιος τα βγάλει public τον "καίνε"..Προφανώς ήτε γιατί δεν θέλουν να βγάζουδν οι έμποροι φραγκάκια ήτε γιατί είναι οι ίδιο εμποροι...Ξέρω γατόνι που παίζει σφέρα εδω και 2 χρονάκια ,και αυτή τι στιγμή που μιλάμε ακόμα παίζει ,μαζί και τα κουμπάρικα ...Από συγκεκριμένο έμπορο ...με 30 ευρώ είχε φορτωθεί το file ...Anyway...Υπάρχει ένα παιδί που είχε βοηθήσει παλαιότερα δίνοντας public αρχεία..Ο "Φίνιξ". Παρακολουθώντας τις απόψεις του σε άλλο board μπορώ να σου πω ότι ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα..Anyway..Ξέρω πως πολύ σύντομα θα βγεί φαι για τις γάτες...Εδώ και 3 χρόνια κάθε εβδομάδα υποτίθεται ότι κλείνουν τα γατιά ..Αυτό δεν σε πονηρεύει? Οι σερβιτόροι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν πάρει φωτιά οι δουλειές τους...Του συμφέρει αυτό που συμβαίνει με τις γάτες να είσαι σίγουρος.... Και εκτος αυτού ποιός σου είπε ότι σου βγαίνει πιο ακριβά? Υπάρχουν πολυκατοικίες που ένας αναλαμβάνει το όλο σκηνικό και βλέπουν όλοι μαζί ,μοιραζόμενοι μόνο το μηνιαίο κόστος της nivea...Και πόσες θα υπάρχουν ακόμα....

Senior Member ctflight's Avatar
    Uploads
    0

Anezzoula gia sthle to HSN ayths ths kartas poy les na psakso sthn bash moy!!!

Quote Originally Posted by anezzoula View Post
    Υπάρχουν φίλε fιleta αρκετά ,αλλά δίνονται χέρι με χέρι,και όποιος τα βγάλει public τον "καίνε"..Προφανώς ήτε γιατί δεν θέλουν να βγάζουδν οι έμποροι φραγκάκια ήτε γιατί είναι οι ίδιο εμποροι...Ξέρω γατόνι που παίζει σφέρα εδω και 2 χρονάκια ,και αυτή τι στιγμή που μιλάμε ακόμα παίζει ,μαζί και τα κουμπάρικα ...Από συγκεκριμένο έμπορο ...με 30 ευρώ είχε φορτωθεί το file ...Anyway...Υπάρχει ένα παιδί που είχε βοηθήσει παλαιότερα δίνοντας public αρχεία..Ο "Φίνιξ". Παρακολουθώντας τις απόψεις του σε άλλο board μπορώ να σου πω ότι ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα..Anyway..Ξέρω πως πολύ σύντομα θα βγεί φαι για τις γάτες...Εδώ και 3 χρόνια κάθε εβδομάδα υποτίθεται ότι κλείνουν τα γατιά ..Αυτό δεν σε πονηρεύει? Οι σερβιτόροι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν πάρει φωτιά οι δουλειές τους...Του συμφέρει αυτό που συμβαίνει με τις γάτες να είσαι σίγουρος.... Και εκτος αυτού ποιός σου είπε ότι σου βγαίνει πιο ακριβά? Υπάρχουν πολυκατοικίες που ένας αναλαμβάνει το όλο σκηνικό και βλέπουν όλοι μαζί ,μοιραζόμενοι μόνο το μηνιαίο κόστος της nivea...Και πόσες θα υπάρχουν ακόμα....

Senior Member
    Uploads
    0

Να κάνω μια ερώτηση... Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν περίπου 100 χασάν που παίζουν... Γιατί στα αρχεία λογκο βρίσκω καμιά 1000άρα χασανέους χωρίς 103, αλλά με 003?? Αρχεία λογκο πρωτομαγίας αναφέρομαι..

Senior Member manous's Avatar
    Uploads
    0

Chatroom????
    Afto einai playroom,
    exei anoixei to koutaki me tis mamakies vradiatika?

Advertise Here

Tags for this Thread