the new all working keys.
>> use cardsharing exchange threads
...................................
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΙΑ.
deadcat.jpg
Με τίποτα δεν σταματάνε το sharing , με το πάντρεμα δεν κέρδισαν απολύτως τίποτα , πάρε τηλέφωνο να ενεργοποιήσεις κάρτα εσύ ο ίδιος ή ο τεχνικός που θα φωνάξεις, αρνήσOY να βάλεις τον αποκωδικοποιητή της avon ,βάζεις εκεί πέρα ένα humax, η κάνεναν της σειράς , τους λές εγώ αυτόν έχω και αυτόν θέλω σας παρακαλώ να ενεργοποιήσετε ...Και μετά άντε γειά την παίρνεις και την βάζει όπου θες..Απλά και ωραία...Απαγορεύεται η λέξη DREAM BOX στις κοπελιές που θα ενεργοποιήσουν την κάρτα , τις πιάνει εγκεφαλικό ..χαχα Πάρε και πες έχω έναν DREAM BOX και θέλω να κάνω ενεργοποίηση, χαχα θα σου πουν περιμένετε κυριε να σας συνδέσω με το αρμόδιο τμήμα...χαχα πολύ γέλιο..Μέρα παρα μέρα παίρνω τηλέφωνο και γελάω...ΠΑΝΙΚΟΣ μόλις ακούν DREAM...
Υπάρχουν φίλε fιleta αρκετά ,αλλά δίνονται χέρι με χέρι,και όποιος τα βγάλει public τον "καίνε"..Προφανώς ήτε γιατί δεν θέλουν να βγάζουδν οι έμποροι φραγκάκια ήτε γιατί είναι οι ίδιο εμποροι...Ξέρω γατόνι που παίζει σφέρα εδω και 2 χρονάκια ,και αυτή τι στιγμή που μιλάμε ακόμα παίζει ,μαζί και τα κουμπάρικα ...Από συγκεκριμένο έμπορο ...με 30 ευρώ είχε φορτωθεί το file ...Anyway...Υπάρχει ένα παιδί που είχε βοηθήσει παλαιότερα δίνοντας public αρχεία..Ο "Φίνιξ". Παρακολουθώντας τις απόψεις του σε άλλο board μπορώ να σου πω ότι ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτά που έγραψα..Anyway..Ξέρω πως πολύ σύντομα θα βγεί φαι για τις γάτες...Εδώ και 3 χρόνια κάθε εβδομάδα υποτίθεται ότι κλείνουν τα γατιά ..Αυτό δεν σε πονηρεύει? Οι σερβιτόροι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν πάρει φωτιά οι δουλειές τους...Του συμφέρει αυτό που συμβαίνει με τις γάτες να είσαι σίγουρος.... Και εκτος αυτού ποιός σου είπε ότι σου βγαίνει πιο ακριβά? Υπάρχουν πολυκατοικίες που ένας αναλαμβάνει το όλο σκηνικό και βλέπουν όλοι μαζί ,μοιραζόμενοι μόνο το μηνιαίο κόστος της nivea...Και πόσες θα υπάρχουν ακόμα....
Να κάνω μια ερώτηση... Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν περίπου 100 χασάν που παίζουν... Γιατί στα αρχεία λογκο βρίσκω καμιά 1000άρα χασανέους χωρίς 103, αλλά με 003?? Αρχεία λογκο πρωτομαγίας αναφέρομαι..
Chatroom????
Afto einai playroom,
exei anoixei to koutaki me tis mamakies vradiatika?