Συγνωμη αλλα ο μονος κυκλος των γνωσεων αρχιζει και τελειωνει στην ird3t0 .
Αυτοι παιζουν ολο το παιχνιδι, και καθε εταιρεια crypto (αποψη μου).
Δινουν μια εγγυηση πχ 5 χρονια (2002-2007) για το Ι2 σε εναν παροχο και μετα πουλανε την καρτα και καθε καρτα. Οχι γιατι σε αγαπανε και θελουν να βλεπεις τσαμπε, αλλα ως μεσο πιεσης στον παροχο για να αγορασει το επομενο επιπεδο ασφαλειας.
Στο ενδιαμεσο οι γερμανοτουρκαλαδες κανουν τα παντα για να τα κονομησουν (Τιτα), αλλα ως ενα σημειο που το καθοριζουν οι "αλλοι".
Παιδια, υπαρχουν hsn που ποτε δεν εγιναν Public, και αυτο γιατι οι γατουλες ηταν 35-45 δεν ξερω και γω ποσες παρτιδες, κανεις δεν μπορουσε να ξερει ολα τα HsN που εβγαζε ena αρχειο 'καλο' και σε μια μερα και εγω προσωπικα εχασα πανω απο 10 αρχεια για τιτα.
Αυτα τα hsn δεν εκλεισαν λογο public και τετοια αλλα εκλεισαν λογο αλλαγης που εκανε η αβον στο συστημα της.
Κοιταξατε καθολου c3 σημερινα να δειτε οτι δεν υπαρχουν καλοθου 0030 παρα μόνο 1030 ???
Κοιταξε και πειτε μου τωρα που ειναι ολα 1030 οι καρτουλες απο που θα λογγαριστουνε που δεν τα τρωνε τα 1030, τι θα κανουνε? θα παιζουνε μονο με καρφωτο prov, και πεστε οτι παιζουνε με καρφωτο prov, που θα τον βρουμε οταν τα C3 εχουν αλλαξει όλα???
exoun alaksei kai oi kartes ths nova cyprus? h exoun tis palies?
dimitri ayto apo ta arheia oyte kan na to anikso den mporo ti istoria einai? 3mb???
emena pantos to arxio poy anevike oyte kan anixe me ton kodiko poy leei ta 5 midenika.malon moyfa einai
na simioso omos oti o kaspersky den anihneyei kati epikindino
ρε σεις σας το εχουμε πει χιλιες φορες, μην δοκιμαζεται τιποτα αν δεν ειναι τεσταρισμενο η απο αυτον που το ανεβασε η απο καποια αλλα παιδεια. οτι σκατα βρειτε αμεσως να τα κατεβασετε;;;;