Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 57 of 123 FirstFirst ... 73247525556575859626782107 ... LastLast
Results 561 to 570 of 1230

Thread: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Senior Member posedon's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

paidia molis pao na mpo se dreambox 800 sto network setitngs kanei restart o dektis.mporei kanenas na voithisei thanks...molis pao na sindetho me dcc mou vgazei enigma2 not detected kamia lisi paidia.
    kai to diko mou mou to eixei kanei kapote, afto ginete epidei kati den pai kala sto flash tou dm. i moni lisei einai na ton ksana flasareis. prota omos kane backup ta seting sou gia na min xaseis xrono argotera, meta me web interface se 2 lelta pernas to neo software!!!

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cris View Post
    μεσα σε τρια λεπτακια τελειωσες
    Apokleiete auto! Ti firmware sto 500ari pou enai 7-10mb meso seiriakis kanei kana 12 lepto. Milao meso seiriakis, OXI meso ethernet (diktio)
    sto 800ari pou ti firmware einai 40mb thelei toulaxiston 40-50 lepta.
    Se 3 lepta pouto perases esi, sigoura ennoeis meso ethernet allios einai adinato.

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Καλησπερα παιδια ....
    Προχθες βρηκα εναν 500αρι (original) και μια και ηταν σε καλη τιμη τον πηρα για να "παιξω" μαζι του, μια και τοσα εχω ακουσει για τα ονειροκουτια ....
    Ξεκινησα λοιπον εβαλα ωρα, γλωσσα και παιδευομουν να τον κανω να παιξει με το Diseqc Maximum 8X1 (και γενικα με τον εξοπλισμο της υπογραφης) που εχω.
    Σε καποιο reboot που εκανα κολησε ο δεκτης και εκτοτε οποτε μπαινει στην πριζα κανει συνεχως reboot ...
    Κατεβασα το dream up (1.3.3.6) συνδεθηκα κανονικα με τον δεκτη μεσω RS232, κατεβασα και το DreamBoxEdit (3.0.0.0) και περιμενω την βοηθεια σας για το ποια ειναι τα επομενα βηματα .....
    Σημειωση: ειμαι παντελως ασχετος απο ονειροκουτια και παρεμφερης δεκτες, γι' αυτο παρακαλω εξηγηστε με απλα λογακια .....
    Δεν ξερω τι image φορουσε ο δεκτης αλλα υποθετω οτι ειναι Nabilo Darkstar II, γιατι αναβοσβηνει συνεχεια η οθονη που γραφει Darkstar II.
    Για βοηθατε βρε παιδια και εγω υποσχομαι πως δεν θα σας πρηξω τοσο πολυ στη συνεχεια (με τις ερωτησεις μου) ......

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by bmxakias View Post
    Apokleiete auto! Ti firmware sto 500ari pou enai 7-10mb meso seiriakis kanei kana 12 lepto. Milao meso seiriakis, OXI meso ethernet (diktio)
    sto 800ari pou ti firmware einai 40mb thelei toulaxiston 40-50 lepta.
    Se 3 lepta pouto perases esi, sigoura ennoeis meso ethernet allios einai adinato.
    αφου ο δεκτης σου ειναι στο δικτυο, και συνδεδεμενος σειριακα μεσω νουλλ καλωδιου με το dreamup και τσεκαρισμενη την
    use network θα δεις οτι τρεχει πολυ γρηγορα

Contributing Member
    Uploads
    0

dreamup 1.3.3.5 αρχειο 40 mb με τις ρυθμισεις που σου γραφω πιο πανω αρχισε στις 7.24 και τελειωσε στις 7.26.27. dbox 8000

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by telisgr View Post
    Καλησπερα παιδια ....
    Προχθες βρηκα εναν 500αρι (original) και μια και ηταν σε καλη τιμη τον πηρα για να "παιξω" μαζι του, μια και τοσα εχω ακουσει για τα ονειροκουτια ....
    Ξεκινησα λοιπον εβαλα ωρα, γλωσσα και παιδευομουν να τον κανω να παιξει με το Diseqc Maximum 8X1 (και γενικα με τον εξοπλισμο της υπογραφης) που εχω.
    Σε καποιο reboot που εκανα κολησε ο δεκτης και εκτοτε οποτε μπαινει στην πριζα κανει συνεχως reboot ...
    Κατεβασα το dream up (1.3.3.6) συνδεθηκα κανονικα με τον δεκτη μεσω RS232, κατεβασα και το DreamBoxEdit (3.0.0.0) και περιμενω την βοηθεια σας για το ποια ειναι τα επομενα βηματα .....
    Σημειωση: ειμαι παντελως ασχετος απο ονειροκουτια και παρεμφερης δεκτες, γι' αυτο παρακαλω εξηγηστε με απλα λογακια .....
    Δεν ξερω τι image φορουσε ο δεκτης αλλα υποθετω οτι ειναι Nabilo Darkstar II, γιατι αναβοσβηνει συνεχεια η οθονη που γραφει Darkstar II.
    Για βοηθατε βρε παιδια και εγω υποσχομαι πως δεν θα σας πρηξω τοσο πολυ στη συνεχεια (με τις ερωτησεις μου) ......
    Συνδεεις το σειριακο καλωδιο μεταξυ δεκτη και υπολογιστη.

Δεν εχεις τον δεκτη στην πριζα.

Τρεχεις το Dreamup και πατας Connect,αφου πρωτα εχεις ξετσεκαρει το Network.

Βαζεις τον δεκτη στην πριζα οποτε θα δεις μετα καποια δευτερολεπτα να τον αναγνωριζει και να σου λεει οτι εισαι σε serial mode.

Πατας flash και επιλεγεις το firmware που θες να του περασεις.

Κατω σου γραφει σε ποσα λεπτα τελειωνεις οποτε περιμενεις μεχρι να γινει αυτο.

Μολις τελειωσει πατας Disconnect και βγαζεις τον δεκτη απο την πριζα.

Λογικα αν τα εκανες ολα σωστα τελειωσες οποτε ξαναβαζεις τον δεκτη στην πριζα και τον συνδεεις στην τηλεοραση σου.

Τζιμακος

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Συνδεεις το σειριακο καλωδιο μεταξυ δεκτη και υπολογιστη.

Δεν εχεις τον δεκτη στην πριζα.

Τρεχεις το Dreamup και πατας Connect,αφου πρωτα εχεις ξετσεκαρει το Network.

Βαζεις τον δεκτη στην πριζα οποτε θα δεις μετα καποια δευτερολεπτα να τον αναγνωριζει και να σου λεει οτι εισαι σε serial mode.

Πατας flash και επιλεγεις το firmware που θες να του περασεις.

Κατω σου γραφει σε ποσα λεπτα τελειωνεις οποτε περιμενεις μεχρι να γινει αυτο.

Μολις τελειωσει πατας Disconnect και βγαζεις τον δεκτη απο την πριζα.

Λογικα αν τα εκανες ολα σωστα τελειωσες οποτε ξαναβαζεις τον δεκτη στην πριζα και τον συνδεεις στην τηλεοραση σου.

Τζιμακος
    Το κανω φιλε Tzimako, δεν μου λεει τιποτα για serial mode, γραφει αυτο "Ping result: OK, box is alive and speaking to us ",
    ξεκινα την διαδικασια, αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα μου βγαζει "ΕRROR Aborted by user, exiting" χωρις να εχω πειραξει εγω τιποτα ....
    Στο ταμπελακι "Confirm Perform a flash-erase during the process?" τι παταω yes η no ;(εγω πατησα yes).
    Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;
    Ξεχασα να σου πω, πως περναω το Darkstar2_DM500.img

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by cris View Post
    dreamup 1.3.3.5 ....
    parenthesi: i teleutaia ekdosi einai 1.3.3.6

Banned
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by telisgr View Post
    Το κανω φιλε Tzimako, δεν μου λεει τιποτα για serial mode, γραφει αυτο "Ping result: OK, box is alive and speaking to us ",
    ξεκινα την διαδικασια, αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα μου βγαζει "ΕRROR Aborted by user, exiting" χωρις να εχω πειραξει εγω τιποτα ....
    Στο ταμπελακι "Confirm Perform a flash-erase during the process?" τι παταω yes η no ;(εγω πατησα yes).
    Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;
    Ξεχασα να σου πω, πως περναω το Darkstar2_DM500.img
    Καλημερα.
    Πατα No και δοκιμασε ξανα.
    Βεβαιωσου οτι εχεις και περνας το ιδιο λογισμικο που ειχε και πριν ο δεκτης.

Junior Member
    Uploads
    0

Dokimase kai alla version tou Drem up Giati ola den einai simvata..Ego pantos poly kairo chrisimopio tin ekdosi 1.2.2.0 kai den eixa pote provlima

Kali epitixeia

Advertise Here