Ρε παιδια εγω που ειμαι σε βουλγαρο γιατι δεν μου ανοιγει τα τσοντοκαναλα....ουτε hustler,private....
Ρε παιδια εγω που ειμαι σε βουλγαρο γιατι δεν μου ανοιγει τα τσοντοκαναλα....ουτε hustler,private....
παίδες 1 μέτρο πιάτο κάνει για να πιάσω hellasat? και hd reciever θέλω για να βλέπω από hellasat τα ανερχόμενα και δοκιμαστικά κανάλια του Connx Tv? ξέρουμε πότε θα εκπέμπει και επίσημα?
ας βάλω το κάτοπτρο και περιμένω λοιπόν :p
ξέρει κανείς κάποιον διακλαδωτή και link ώστε από το ένα καλώδιο σήματος από το κάτοπτρο να βγάζω δύο καλώδια ώστε να βάλω και σε άλλον reciever στην άλλη tv?
thanks..
Για κατευθεία από τη κεραία σε 2 δέκτες χρειάζεσαι twin lnb
Διαφορετικά εντός του σπιτιού μπορείς να συνδέσεις ένα καλώδιο από το lnb out του δέκτη που δέχεται το καλώδιο της κεραίας στο lbn in του άλλου του δέκτη
Αν είναι ανοικτός ο πρώτος....θα βλέπεις στο δεύτερο, κανάλια από την ίδια συχνότητα
Αν είναι stanby ο πρώτος.....θα βλέπεις ότι θέλεις στο δεύτερο
aa gia na vlepw ksexorista se kathe reciever tha prepei na valw twin lnb sto katoptro den ginete me diakladoti.. thanks.
To twin lnb είναι η καλύτερη λύση (ανεξάρτητη λήψη δεν παρέχεται με άλλο τρόπο).
Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο; στον Hellassat αν και το σήμα είναι 90% η εικόνα και ο ήχος είναι με διακοπές. Έχω κάνει τα πάντα. έχω αλλάξει και lnb και αυτο τα ίδια. Καμία βοήθεια.