Loipon epeidi tha vgoune pali orismenoi kai tha rwtane kai tha ksanarwtane pou exei ton agwna tou PAOK simera, na tous pw oti ton agwna ton dixnei kai to NED3 sto olandiko paketo. kai paizei mia xara!
YG
Ante me tin niki!
Loipon epeidi tha vgoune pali orismenoi kai tha rwtane kai tha ksanarwtane pou exei ton agwna tou PAOK simera, na tous pw oti ton agwna ton dixnei kai to NED3 sto olandiko paketo. kai paizei mia xara!
YG
Ante me tin niki!
Opoios den to dei kai twra ,e ti na poume meta...
Wraios etsi me megala MAYRA grammata gia na to katanohsoyn oloi! :)
Paides exw perasmeno ton ollando stin gata k anoigoun kanonika ta kanalia. aplws ana 2-3 lepta kollaei i ikona kai prepei na kaneis zapping gia na ksekolisei kai sinexos ginetai auto to pragma.. ti fteei i gata to fai i o dektis mou?
Euxaristw gia tis apantiseis! kai mena file klonos yumatu einai (digimax) epomenos logika to idio provlima tha einai... An thimase pia version firmware evales steile mou ena pm! THNX
Καλημέρα σε όλους...
Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ....πολλές οι υποχρεώσεις :)
Ρε παιδιά μια ερώτηση...είναι ένας τύπος από τον οποίο πήρα την πρώτη μου γαμμοκαρτα...έτυχε τον συνάντησα και μου είπε ,πως αν ενδιαφέρομαι,σε λίγο 8α έχει στα χέρια του κάποιες δοκιμαστικές κάρτες (από τις καινούργιες...φυσικά τις πουλάει)...όταν τον ρώτησα τι θέλεις να πεις με το <<δοκιμαστικές>> κάπου τον είδα...δεν μίλησε καθαρά...τουλάχιστον μέχρι στιγμής ήταν ειλικρινείς μαζί μου....αλλά!!!
έχετε ακούσει για τις νέες κάρτες...ισχύουν αυτά που μου είπε?
Den kserw an sou kanei...
des edw
An den ti vriskeis mporw na stin steilw...
Na anaferw osoi exoun YAMATU dekti eite einai klonos eite oxi, parousiazei polla kolimata, to exw tsekarei egw me polles version.