jim me ena asirmato stickaki mias etairias pou parexei internet sto laptop...
afou einai efikto na sindethei se diktio me ena dreambox kai dinei internet sto dreambox!
apla aporia mou tora einai , an ginete na ftiakso server gia CS meso aytou! rotao giati ksero oti prepei na iparxoun kapies portes anixtes ktl stis grammes! me kati proxires dokimes giati den eixa apotelesma!
Παιδια ο dreambox ετσι μπορει να λειτουργησει μονο σαν client και οχι σαν server διοτι οι 3g συνδεσεις εχουν μεγαλο delay στο upload, οποτε και προλαβαινει να αλλαξει το κλειδι με αποτελεσμα να λαμβανεις καθυστερημενα ενα κλειδι πισω. Για να δουλεψει σαν client η 3g θελει για μεγαλυτερη ευκολια ενα 3g modem router απλα για να μοιρασεις ανετα στο lan δικτυο σου χω ρις την χρηση υπολογιστη.
υ.γ
το στικακι εχει μεσα καρτουλα που μπορει να μπει στο 3g modem router καθως επισης υπαρχουν και τετοιου ειδους router που εχουν usb θυρες.
Kalispera,mhpos gnwrizete an yparxei pay server authn thn stigmh pou lutourrgh xoris kanena problhma k paizei ola kanalia kanonika???opoios gnwrizei as apanthsh h akoma sthlte pm.....euxaristw pollu....
[warning]Πρόσεχε τις ερωτήσεις σου σχετικά με θέματα που απαγορεύονται από τους κανονισμούς[/warning]
Καλησπέρα παιδιάελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος.
Έχω μια απορία, σχετικά με το μοίρασμα μόνο κάποιον συγκεκριμένων καναλιών
Εάν κατάλαβα καλά τα 0df1,0df2 είναι κάποια κανάλια τα οποία έχουνε προτεραιότητα από τα 7 σύνολοCode:SMARTCARD SID ASSIGN: /dev/ttyUSB0 7 { 0df1, 0df2 } σημαινει: Επεξεργασια απο το πολυ 7 SID's αλλα προτεραιοτητα σε 0df1, 0df2
Πώς καταλαβαίνω ποια κανάλια είναι αυτά??
Εάν για παράδειγμα θέλω να μοιράζω μόνο 5 κανάλια, το παράδειγμα θα είναι έτσι??
Code:SMARTCARD SID ASSIGN: /dev/ttyUSB0 5 { 0df1, 0df2, 0df3, 0df4, 0df5 }
SMARTCARD SID ASSIGN : <device> <max_nr_of_sids> { <sid1>, <sid2>, ... <sidn> }
Αυτο ειναι ιδιαίτερα ενδιαφερον για καρτες με μικρο πακετο και για σκοπιμο περιορισμο
υπερβολικων απαιτησεων στην καρτα.
Παραδειγμα μια τοπικη καρτα σε Smargo με SID's:
0df1, 0df2, 0df3, 0df4, 0df5, 0df6, 0df7
- SMARTCARD SID ASSIGN: /dev/ttyUSB0 0 { 0df1,0df2,0df3,0df4,0df5,0df6,0df7 }
σημαινει: απολυτη ελευθερια επεξεργασιας για ολα τα SID's
- SMARTCARD SID ASSIGN : /dev/ttyUSB0 3
σημαινει: οχι παραπανω απο 3 SID's
- SMARTCARD SID ASSIGN: /dev/ttyUSB0 7 { 0df1, 0df2 }
σημαινει: Επεξεργασια απο το πολυ 7 SID's αλλα προτεραιοτητα σε 0df1, 0df2
Αλλαγες στις ρυθμισεις SID ASSIGN απαιτουν επανακινηση του cccam!
το γραφει καθαρα ο mod dyndns
Το έχω δει το παράδειγμα. Με sid's εννοεί τα κανάλια και εάν ναι πως καταλαβαίνω ποιο κανάλι ποια sid έχει??