Massa:Nuk jam numri dy te Ferrari
Piloti i Ferrarit, Felipe Massa, pas fjalėve tė buta tė pėrdorura pas garės nė Hockenheim ku e la Fernando Alonson ta tejkalonte pėr ta fituar garėn, tani ka filluar tė kthehet kundėr ekipit tė tij, pasi qė ka thėnė se herėn tjetėr, ai nuk do t’ia lėshojė rrugėn Alonsos, por do ta fitojė garėn pėr vete.
“Kur tė them se jam piloti numėr dy, atėherė unė nuk do tė garoj mė. Unė kam folur me tė gjithė te Ferrari dhe unė nuk jam kėtu vetėm sa pėr tė marrė pjesė, unė jam kėtu pėr tė fituar”.
“Unė mund tė luftoj pėr fitore. Unė punoj pėr ekipin dhe jam shumė profesionist. Nuk ėshtė e drejtė t’i hyjmė javės sė kaluar, kemi folur tashmė shumė. Kėshtu qė po, unė do tė luftoj pėr fitore ēfarėdo qofshin rrethanat. Unė po punoj pėr ekipin dhe ne e dimė se sa e rėndėsishme ėshtė kjo”, ėshtė shprehur Massa para garės nė Hungari kėtė fundjavė.
Formula 1, Veber fiton nė Hungari
Mark Veber me Red Bull ka fituar garėn pėr Ēmimin e Madh tė Hungarisė duke e ēuar nė 4 numrin e garave tė fituara prej tij nė kėtė sezon si dhe duke marrė kryesimin e pėrgjithshėm nė klasifikimin pėr pilotė.
Piloti australian ka zhvilluar njė garė tė mirė duke lėnė pas Fernando Alonson me Ferrari nė vendin e dytė dhe shokun e skuadrės, Sebastian Fetel nė vendin e tretė, ky i fundit i penalizuar pėr njė parregullsi gjatė garės nė momentin kur nė pistė ishte makina e sigurisė.
I katėrti e mbylli garėn piloti brazilian i Ferrarit, Felipe Masa ndėrsa Luis Hamilton me Meklaren braktisi garėn pėr probleme teknike.
Pėr t’u pėrmendur vlen episodi nė xhiron e 15 kur komisarėt pasi vunė re sende nė pistė vendosėn hedhjen e makinės sė sigurisė pėr tė shmangur incidentet. Pikėrisht, duke dashur tė pėrfitojnė nga ky moment shumė skuadra thėrritėn pilotėt e tyre pėr tė kryer ndėrrimin e gomave, duke shkaktuar kaos dhe incidente nė bokse.
Rėnditja pėr pilotė pas kėsaj gare kryesohet nga Veber me 161 i ndjekur nga Hamilton me 157 e Fetel me 151, ndėrsa pėr skuderi kryeson Red Bull me 312 pikė i ndjekur nga Meklaren me 304 dhe Ferrari 238 pikė.
Rally, aksidentohet Miko Hirvonen
Dita e parė e Cmimit tė Madh tė Finlandės nė botėrorin Rally ėshtė shoqėruar me aksidentin e njė prej pretendentėve pėr tė fituar kėtė garė, Miko Hirvonen.
Piloti finlandez i Ford, gjatė zhvillimit tė etapave tė kėsaj dite doli nga pista me makinėn e tij, e cila u rrotullua disa herė.
Pėr fatin e mirė, Hirvonen dhe bashkėpunėtori i tij, Jarmo Lehtinen e kaluan pa pasoja kėtė aksident.
Pėrsa i pėrket garės, kryesimin e saj nė pėrfundim tė ditės sė parė e ka mėrrė Jari Mati Latvala, i cili ėshtė i distancuar nga piloti i vendit tė dytė Peter Solberg me gati 10 sekonda.
Vendi i tretė mbahet nga francezi Sebastian Ozhič, i ndjekur nga bashkėkombasi i tij Sebastian Lėb, nė tė njėjtėn kohė kampion i botės nė fuqi.
A mund te na informoni se kush do ta trasmetoj seria A dhe La liga
per sezoni 2010-2011.Ne turksat ???
Nqs je i interesuar per te pare ndeshjet e dites se sotme 11/08/2010 Klikoni Ketu
Te gjitha shenimet per cdo ndeshje supozohen qe te shikohen FREE"Te lira" ose te hapura me celsa sipas kodeve perkatese. Flmn autorit te temes.
Premier Liga e Transmeton Idman AZB por e shkeput sinjalin, LIDER AZEB nuk
e trasmeton me Premier Ligen.Seria A mbetet akoma mister e drejta e trasmetimit, mendohet qe mund ta ritrasmetoj NTV, ose KanalTurk me duket.La LiGA trasmeton NTV,Ligue 1 e trasmeton Kanal A, Kam.Gjerman TRT,kurse Hollandezin Beyezen.Champions e trasmeton STAR TV.Mund te ma konfirmoni kete qe thashe??
Une mund te konfirmoj vetem Idman qe eshte erresire kur fillon ndeshja, ne pamjen e pare duket sikur ska kod dhe jo sikur ska sinjal, te jepet pershtypja se dicka nuk shkon me BISS KEY, sepse kualiteti qendron njelloj sikur kanali egziston, Tani ose kanali ka ndryshuar formen e kodimit gjate ndeshjes ose ska te drejta te japi premier ligen dhe rrin ashtu nate. Per te tjerat nuk kam asnje informacion, por te falenderoj per konfirmimin e disa stacioneve qe the.
Po keto sportitalia nga AB 12.5W skane ndonje te drejta pervec kamp te amerikes se jugut?
kanali Idman mund te kete ndryshuar formen e kodimit,kampionatin anglez vazhdon ta transmetoj sepse vazhdimisht jep reklama per fillimin e oremier liges,kurse sport italia jep edhe kampionatin holandez dhe championship anglez(kategoria1),vec ketyre edhe ndeshje te ekipeve kombetare miqesore+eleminatore.