Hello guys .xronia kai zamania... Xaniara arxige ti kaneis ? Psaxno gia servitoro help me via PM. plz. Thanks
Ooooo annezoulaaaa.
Giati den kaneis ton pvr servitoro me to linux pou tou perases? :))))
Εχει κανεις κολληματα τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ημερες με newcs σε συνδυασμό με cccam ?
geia xara paides, exw arketo kairo pou prospathw na dw an douleyei to sharemax, sharebox (opws legetai tespa exei diafores version) ston 5400 kai olo tzifos giati psaxnw synexeia sto net kai diafora paromoia forum gia free servers kai dokimes alla ola mapa ta karpouzia de syndeetai sxedon tipota, thelw na to dokimasw gia na mhn trexw tsampa se agora dreambox. Ean exete ypopsi sas kanena free server pou na douleyei gia na kanw dokimh steilte mou pm. eyxaristw ek ton protairwn
καλημέρα παιδια.θα ήθελα την βοήθεια σας/εφτιαξα σε ένα φίλο ενα dm800 με cccam 2.14 να μπορέι να βλέπει απο κανένα payserver.πήρε μια γραμμή απο σερβερ.πριν τιν βάλει στο μηχάνημα την δοκίμασα εγώ ,ανοιγε κανάλια κανονικα(οχι το ελληνικό όμως).την έσβησα απο το cccam.cfg μου και μετά την έβαλε στο δικό του.όμως ενω εχει εγκατεστημένη cccam 2.14. ανοιχτή πόρτα στον ρουτερ(νομίζω δεν χρειάζεται σαν πελάτης),ο δεκτης βλέπει το ίντερνετ(κατεβάζει δεδομένα με το blue panel),δεν ανοίγει απολύτως κάνένα πακέτο.δυστυχώς ο φίλος μένεισε άλλο σημείο στην Ελλάδα,οπότε δεν μπορ΄β να δω με τα μάτια μου εάν όλα τα έχει κάνει σωστά.αλλά απο το τηλ,καλά μου τα λέέι.το cccam.cf του είναι εντάξει οπότε και δεν μπορ΄να καταλάβω τι τρέχει.σκέφτομαι μήπως μπλόκαρε ο σερβερ την cline,αλλά την έβαλα μόνο 1 λεπτό και την έσβησα πριν την βάλει αυτός.
ή μήπως χρειάζεται λογαριασμό dyndns και αυτός,δεν του έκανα γιατί θα έινια μόνο client.καμία ιδέα?
οπως τα περιγραφεις ολα καλα τα εχεις κανει . πορτα στο ρουτερ ως πελατης δεν χρειαζεται , αυτο που μπορει να βοηθησει ειναι να ενεργοποιησεις το webinfo sto cccam και να βλεπεις απο το browser σου τις λεπτομέρειες συνδεσης .
προσθεσε αυτες τις γραμμες στο cccam.cfg
# ALLOW WEB INFO : #
ALLOW WEBINFO: yes
# WEBINFO USERNAME : #
WEBINFO USERNAME : user
# WEBINFO PASSWORD : #
WEBINFO PASSWORD : pass
Άνοιξα το πρωί το DM και...σκοτάδι παντού!
Επειδή είμαι client σε payed server
Μπορώ να γράψω ανοικτά ποιόν server έχω για να μάθω αν έχω εγώ μονο το πρόβλημα?? (αν τυχαίνει βέβαια να είναι κάποιος στον ίδιο server)
αν μπορουσα να το γραψω μονολεκτικα θα σου ελεγα ενα ξερο
οχι