Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 85 of 100 FirstFirst ... 3560758083848586879095 ... LastLast
Results 841 to 850 of 992

Thread: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Quote Originally Posted by akiskala View Post
    να ρωτησω κατι που ισως να εχει ηδη απαντηθει καπου αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση.ειμαι απο τους ατυχους που εχουν forthnet εδω και χρονια και για αυτο
    φοβομουνα να ασχοληθω με cardsharing.θελω να μοιρασω καρτα al jazzera και να παρω tring απο ενα φιλαρακι.θα εχω προβλημα με την forthnet?εννοω θα καταλαβουν
    οτι μοιραζω και ας μην εχει σχεση με avon?ευχαριστω!
    σορυ αλλα σαν να μας δουλευεις μου φενεται. βρε φιλαρακη 140 ευρ κανει η Tring. τι θες να μας πεις, ρωτας αν ειναι ρισκο;; την στιγμη που με τα χρηματα αυτα εισαι κυριος;;
    μαλλον μαζι με την Tring θα παρεις και κατι αλλο

2. Advertise Here
    VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

να ρωτησω κατι που ισως να εχει ηδη απαντηθει καπου αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση.ειμαι απο τους ατυχους που εχουν forthnet εδω και χρονια και για αυτο
    φοβομουνα να ασχοληθω με cardsharing.θελω να μοιρασω καρτα al jazzera και να παρω tring απο ενα φιλαρακι.θα εχω προβλημα με την forthnet?εννοω θα καταλαβουν
    οτι μοιραζω και ας μην εχει σχεση με avon?ευχαριστω!
    file mou valta se mia zygaria zigiseta kala omos kai pare tin apofasi ala prota prin ta zigisis skepsou kai to filaraki sou ti kartes exei peran tis tring katalaves ti enoo.....
    akrivos etsi einai opos sou apantise o filos phillip morris

Junior Member
    Uploads
    0

φιλε μου phillip morris,θελω να παρω την tring για κανενα αγωνα του ελληνικου πρωταθληματος.δυστυχως ειμαι σε πολυκατοικια με περιεργους και δεν
    μπορω να βαλω δικο μου πιατο η" να προσθεσω lnb στο ηδη υπαρχον πιατο.απο το φιλαρακι θα παρω μονο την tring.μιλαω για απλη ανταλλαγη μιας
    καρτας!δεν ειναι θεμα οικονομικο,των 140-150 ευρω....απλα ρωταω την αποψη σας σαν πιο εμπειρους σε αυτα.

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

φιλε μου phillip morris,θελω να παρω την tring για κανενα αγωνα του ελληνικου πρωταθληματος.δυστυχως ειμαι σε πολυκατοικια με περιεργους και δεν
    μπορω να βαλω δικο μου πιατο η" να προσθεσω lnb στο ηδη υπαρχον πιατο.απο το φιλαρακι θα παρω μονο την tring.μιλαω για απλη ανταλλαγη μιας
    καρτας!δεν ειναι θεμα οικονομικο,των 140-150 ευρω....απλα ρωταω την αποψη σας σαν πιο εμπειρους σε αυτα.
    filemou ta exeis mperdepsi ligo ta pragmata alo thes na peis kai alo les ego prosopika me ayto to post den exo katalavi apolitos tipota an thes gine ligo poio safis ti enois na antalaksis kai pos na tin antalaksis ?xeri me xeri an nai ti sxesi exei i forthnet an thes meso sharing xoris piato kai lnb pos tha pareis sima apo doriforo na sou kseklidosi to kanali oi ta kanalia ?

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

το 99% απο αυτους πουυ εχουν τσακωσει μεχρη τωρα δεν ειναι απο σνιφαρισμα της ip τους απο την φορθμετ, αλλα απο καρφωτη. ισως να εχουν πιασει και καποιν ετσι. ο κινδυνος παντα υπαρχει αφου εισαι σε αυτον τον παροχο. τωρα για το αν σου κανουν τιποτα η οχι σε αυτο επανω δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα. παιζει να μην σε κυνηγησουν ποινικος αφου δεν τους εκανες ζημια με το πακετο τους, ειναι πολυ ποθανον. αλλα παιζει παλη να σε κυνηγησουν για εκφοβισμο των αλλων. και τα δυο παιζουν

Junior Member
    Uploads
    0

δεν εχεις και αδικο...λοιπον,ειμαι σε πολυκατοικια με πιατο για hotbird.θελω να ανταλλαξω γραμμη με ενα φιλαρακι,al jazeera με tring.επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος,αν μου δωσει την γραμμη με το υπαρχον πιατο θα μπορω να βλεπω η" πρεπει να προσθεσω ενα επιπλεον lnb για τον αντιστοιχο δορυφορο?

Junior Member
    Uploads
    0

ευχαριστω phillip morris,αυτο βασικα ηθελα να ξερω.επειδη δεν αφορα το δικο τους πακετο αν ασχολουνται στην forthnet η' οχι...με καλυψες!

Member
    Uploads
    0

i tring ekpempi stis 16 mires... dixos deutero lnb den ginete

New Member
    Uploads
    0

Γεια σας παιδια. Εχω ενα pc με μια Skystar II και θελω να το κανω client σε ενα server που μου δινει μια line MGcamd. Ποιο προγραμμα πρεπει να του περασω για να βλεπει το Mgcamd σαν client? To pc τρεχει Win7. Ευχαριστω.

New Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα, μοιραζω μια καρτουλα της ακατανομαστης σε τοπικο δυκτιο, με 2 DM-800 και cccam κανενα προβλημα , τωρα 2 μερες γιναμε τρεις + DM-500 και εχω αρκετα κοληματα, το config του cccam φταιει η εφτασε η καρτα στο οριο της; Τελικα πιο ειναι το οριο της καρτας;
    Αφου ειναι σε τοπικο δυκτιο μηπως να χρησιμοποιησω κατι αλλο οπως το scam;

Advertise Here