φιλε μου phillip morris,θελω να παρω την tring για κανενα αγωνα του ελληνικου πρωταθληματος.δυστυχως ειμαι σε πολυκατοικια με περιεργους και δεν
μπορω να βαλω δικο μου πιατο η" να προσθεσω lnb στο ηδη υπαρχον πιατο.απο το φιλαρακι θα παρω μονο την tring.μιλαω για απλη ανταλλαγη μιας
καρτας!δεν ειναι θεμα οικονομικο,των 140-150 ευρω....απλα ρωταω την αποψη σας σαν πιο εμπειρους σε αυτα.
filemou ta exeis mperdepsi ligo ta pragmata alo thes na peis kai alo les ego prosopika me ayto to post den exo katalavi apolitos tipota an thes gine ligo poio safis ti enois na antalaksis kai pos na tin antalaksis ?xeri me xeri an nai ti sxesi exei i forthnet an thes meso sharing xoris piato kai lnb pos tha pareis sima apo doriforo na sou kseklidosi to kanali oi ta kanalia ?
το 99% απο αυτους πουυ εχουν τσακωσει μεχρη τωρα δεν ειναι απο σνιφαρισμα της ip τους απο την φορθμετ, αλλα απο καρφωτη. ισως να εχουν πιασει και καποιν ετσι. ο κινδυνος παντα υπαρχει αφου εισαι σε αυτον τον παροχο. τωρα για το αν σου κανουν τιποτα η οχι σε αυτο επανω δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα. παιζει να μην σε κυνηγησουν ποινικος αφου δεν τους εκανες ζημια με το πακετο τους, ειναι πολυ ποθανον. αλλα παιζει παλη να σε κυνηγησουν για εκφοβισμο των αλλων. και τα δυο παιζουν
δεν εχεις και αδικο...λοιπον,ειμαι σε πολυκατοικια με πιατο για hotbird.θελω να ανταλλαξω γραμμη με ενα φιλαρακι,al jazeera με tring.επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος,αν μου δωσει την γραμμη με το υπαρχον πιατο θα μπορω να βλεπω η" πρεπει να προσθεσω ενα επιπλεον lnb για τον αντιστοιχο δορυφορο?
ευχαριστω phillip morris,αυτο βασικα ηθελα να ξερω.επειδη δεν αφορα το δικο τους πακετο αν ασχολουνται στην forthnet η' οχι...με καλυψες!
i tring ekpempi stis 16 mires... dixos deutero lnb den ginete
Γεια σας παιδια. Εχω ενα pc με μια Skystar II και θελω να το κανω client σε ενα server που μου δινει μια line MGcamd. Ποιο προγραμμα πρεπει να του περασω για να βλεπει το Mgcamd σαν client? To pc τρεχει Win7. Ευχαριστω.
Καλησπέρα, μοιραζω μια καρτουλα της ακατανομαστης σε τοπικο δυκτιο, με 2 DM-800 και cccam κανενα προβλημα , τωρα 2 μερες γιναμε τρεις + DM-500 και εχω αρκετα κοληματα, το config του cccam φταιει η εφτασε η καρτα στο οριο της; Τελικα πιο ειναι το οριο της καρτας;
Αφου ειναι σε τοπικο δυκτιο μηπως να χρησιμοποιησω κατι αλλο οπως το scam;