sostos o filoas o nikos molis paringila mia na do ti pezete ke o sat broker lei grafete ke me cas gia na doume
To xasani giati na min bgei stin fora? An i karta pairnei 1030 ypotithetai oti yparxoyn kati xiliades xasania pou tha mporousan na doulepsoun... E? Opote giati toso agxos gia ena xasani? Opoios edwse ta 200 euro to kserei oti mporei i karta na meinei ataisti opws oi 2 proigoumenes...
to thema dne einai na kanoyn epidixei gnoseon kai magias oyte na iparxei ena kriftoyli me ola an oli osi einai sto site litoyrgoyn san omada sas pliroforo oti posos thn endiaferei thn nivea posi kai me pion tropo blepoyn xwris sindromi kai ayto giati exei bgei o kainoyrgios dektis 129 eyro polite sas pliroforo oti mpeneis se lista anamonis gia na ton agoraseis perimeneis mexri kai 3 ebdomades epita i siniparxeiths me thn fornet thn ekane antagonixtiki kai dne einai toso akribi dioti mpeneis se ena kalo paketo plironeis sindromi bazeis kai to tilefonosoy sthn fornet kai soy erxete dwrean to tilefono . episis i kartes einai gia gera neyra dne exoyn megali antoxi kai xreiazonte sixna fortomapoy gia kapioys einai spastiko emeis poy kanoyme to xompi mas mporei na agorasoyme otidipote oso kai an kanei apla gia na piramatizomaste kai na mathenoyme opos egw dne ixera tipota kai edw meatha polla kai telos dne dino fragko gia kainoyrgia karta giati i titan mporei na kanei aythn thn doyleia kai tha thn kanei to ipografo kai telos an kapoios xerei kati dne einai kako na to bgalei se oloys diladi ayth poy blepane 3 xronia me gamma ta arxei den htan sto internet dne ta eblepa i nivea opos lete eseis tote giati den eklina n? oti klidonei xeklidoni kai to lew sta isa gia otidipote klidomeno exw to klidi tha to doso se oloys ayta kai min me arpaxete apo ta malia
afto molis me apandise o sat broker erxete fortomeni ke kani ubdade gia na doume stin erotisi pou tou ekana gia to os den apandise giati???????
Καλά είναι να μη βγαίνουν χασάνια στη φόρα........ας πάρουν οι ''κύριοι'' καρτούλες να τις γράφουν και να τα βλέπουν......μη τους τα λέμε έτοιμα
Από την άλλη πάλι, οι άσχημες εκφράσεις ενός διαχειριστή προς μέλος, δεν είναι και ότι καλύτερο, όσο και αν έχει χάσει τη ψυχραιμία του, όσο δίκιο και να έχει
Λοιπόν μην αναλωθούμε στο περί χασάνι, και να συνεχίσουμε ήσυχα και ήρεμα
Duros exis apolita dikeo ala opos paringila ego aftin tin stigmi tin karta tin paringile ke to irdeto to 8ema ine na vgi ena fileto ke na mini krifo apo pm se pm tora na mou pis ke pion empistevese??
Λοιπόν να το σταμάτησουμε αυτό το θέμα παρακαλώ
Είπαμε λάθος η συμπεριφορά του διαχειριστή.......μπορούσε απλά να το σβήσει και να κριτικάρει πιο κόσμια
Και επιπόλαια η ενέργεια του χρήστη......όσο κι αν ήθελε να βοηθήσει με αυτό το τρόπο (λανθασμένος από τη δικιά μου άποψη)
den mas eipes
sta 3 post sou apo tote pou dilothikes
ti egrapses ke ti exeis prosferi edo mesa
to an tha ksanagrapsis ,ego prosopika tha to xaro... an eine na wgazis hsn stin fora tote kalitera na min grapsis tipota pleon !!!!
to hsn auto eine apo to np fileto filaraki ke pistewo mono ta lamogia pou theloun na kaoun ta fileta ,ta grafoun ke ta ta wazoun sta diafora forums !!!!!
oso gia to brisimo pou to eides??