Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 44 of 100 FirstFirst ... 193439424344454649546994 ... LastLast
Results 431 to 440 of 999

Thread: Καλάθι αχρήστων Kouvas

Senior Member kariki's Avatar
    Uploads
    0

Re: Blue Dragon - Συζητήσεις

Quote Originally Posted by satlover1 View Post
    re paidia gt sas pianei lisa dn mporo na katalabo,eklise?oi anthropoi sou lene stile mou to kodiko paragelias sou k to onoma na pareis arxio...ego blepo kai antapokrinonte kanonika k sosta,tora ti thelete eghhsh?ma pate kala?an thelete egiisis o dromos einai anixtos an pali dn thelete pali anixtos an pali dn thelete tpt telios anixtos...as epileksi o kathe enas...kai etsi einai auta afou einai mages auth tha oikonomisoun,oute piezomaste oute tpt o kathe enas kanei tis epiloges tou......i partin ..h perimene na deis ligo kairo ti tha ginei...h mhn tin pareis...einai toso aplo diavazo gia meres oxi einai apati oxi to ena to allo.....eleos...h pite kamia pliroforia na mathoume 5 pramata gia to tropo pou lutourgi h tpt.....me to zori kaneis dn agorazei.....aman..
    Ωραια..εγω ειμαι η νοβα και εχω παρει μια καρτα και κανω αυτο που λες..αρα εχω και το αρχειο..αρα παπαλα..

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Πολλα παραπονα για προιον παρανομο!!!
    Μερικοι κανετε λες και σας εβαλαν το μαχαιρι στο λαιμο να παρετε πειρατικη καρτα να βλεπεται,
    δεν πατε να κανετε καμια συνδρομη λεω εγω ,που εχετε τοσο κ@βλ@ να δειτε νοβα.
    Αλλος κλαιει αλλος απειλη αλλος βριζει δεν την παλευετε μερικοι ,αντε να βοηθήσετε το πακετο
    καντε καμια συνδομη,πιο φτηνα θα σας ερθει απο τις κολοκαρτες που αγοραζεται που εινε 3
    μερες ανοιχτες και 4 κλειστες ,με 150 ευρο παιρνετε 7 μηνες νομιμη συνδρομη το φτηνο πακετο
    και εχετε και το κεφαλακι σας ησυχο.
    Δεν εχω καμια σχεση με νοβα το λεω εντελως φιλικα οπως παντα.

Senior Member
    Uploads
    0

Καλησπερα σε ολους....!!!!!

Ρε παιδια πλεον, εχουμε μπει ολοι μας σε ενα φαυλο κυκλο. Ολοι εχουν ενα δικιο στα γραφωμενα τους και κανενας δεν μπορει να πεισει τον αλλο 100%.

Συμφωνω απολυτα οτι κανενας δεν αγοραζει με το ζορι και ολοι πρεπει να καταλαβαινουν το ρισκο που παρνουν...

Απο την αλλη συμφωνω και με τον Philip Morris (εχει γνωσεις και δεν λεει π@π@ριες) και τα υπολοιπα παιδια που λενε οτι η καρτα βρωμαει.....

Το συμπερασμα ειναι οτι κανενας δεν ειναι απληροφορητος αυτη τη φορα και οποιος αγοραζει την καρτα, θα πρεπει απλα να ζυγιζει προσωπικα τα θετικα και τα αρνητικα της και αν το σηκωνει η τσεπη του και τα νευρα του ας την αγορασει.....αλλιως δεν την παιρνει!!!

Το λεω αλλη μια φορα......ολοι μας εδω στο φορουμ ειμαστε πληροφορημενοι για αυτη την καρτα!!!

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by eandas View Post
    Καλησπερα σε ολους....!!!!!

Ρε παιδια πλεον, εχουμε μπει ολοι μας σε ενα φαυλο κυκλο. Ολοι εχουν ενα δικιο στα γραφωμενα τους και κανενας δεν μπορει να πεισει τον αλλο 100%.

Συμφωνω απολυτα οτι κανενας δεν αγοραζει με το ζορι και ολοι πρεπει να καταλαβαινουν το ρισκο που παρνουν...

Απο την αλλη συμφωνω και με τον Philip Morris (εχει γνωσεις και δεν λεει π@π@ριες) και τα υπολοιπα παιδια που λενε οτι η καρτα βρωμαει.....

Το συμπερασμα ειναι οτι κανενας δεν ειναι απληροφορητος αυτη τη φορα και οποιος αγοραζει την καρτα, θα πρεπει απλα να ζυγιζει προσωπικα τα θετικα και τα αρνητικα της και αν το σηκωνει η τσεπη του και τα νευρα του ας την αγορασει.....
    Καλα τα λες ,δεν εγραψαν εδω καποια παληκαρια πριν καν κυκλοφορισει οτι εινε η παλια τιτανιουμ 3 ?
    το εγραψαν και μερικοι μαλλον τους εγραψαν κανονικα ,τωρα τι ψαχνουν να βρουν ?
    αρχεια θα βγουν και παλι ΑΛΛΑ θα γινεται το ιδιο πραγμα ,δηλαδη κλεισε ανοιξε τα γνωστα απο την τ3
    διαρκεια δεν θα υπαρχει ,οι γνωστες λενε οτι η ζωη της ειναι μεχρι τελους του 10 μετα σκοταδια.

Uploads
    0

Κανενας δε ξερει ποτε θα κλεισει..τι γνωστες και προφητες..οποιος θελει παιρνει η οχι..αλλα τα πρωτα δειγματα γραφης του δρακου ειναι λιγο απαισιοδοξα γι αυτο και η φαγωμαρα..μονο ενας απο δω μεσα ειχε μιλησει για νεα καρτα τον Ιουλιο του 10..

Uploads
    0

Quote Originally Posted by ksepetas View Post
    Μερικοι κανετε λες και σας εβαλαν το μαχαιρι στο λαιμο να παρετε πειρατικη καρτα να βλεπεται,
    Αλλος κλαιει αλλος απειλη αλλος βριζει δεν την παλευετε μερικοι ,αντε να βοηθήσετε το πακετο
    καντε καμια συνδομη,πιο φτηνα θα σας ερθει απο τις κολοκαρτες που αγοραζεται που εινε 3
    μερες ανοιχτες και 4 κλειστες ,με 150 ευρο παιρνετε 7 μηνες νομιμη συνδρομη το φτηνο πακετο
    ..και τι να δουνε με το φτηνο πακετο φιλε?Τα free δορυφορικα...?χα,χα,χα,χα,χα..

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ksepetas View Post
    pes ta re file....aman pia...

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kariki View Post
    Κανενας δε ξερει ποτε θα κλεισει..τι γνωστες και προφητες..οποιος θελει παιρνει η οχι..αλλα τα πρωτα δειγματα γραφης του δρακου ειναι λιγο απαισιοδοξα γι αυτο και η φαγωμαρα..μονο ενας απο δω μεσα ειχε μιλησει για νεα καρτα τον Ιουλιο του 10..
    Σωστα τα λες, ελα ντε ομως που μερικοι απο εδω μεσα εχουν αρκετα σχεση και κατι ξερουν παραπανω απο μας τους ασχετους,
    το πουλακι που μου σφυριξε εμενα ξερει πως με τι και γιατι εργαζετε ο δρακος δεν πεφτει εξω αυτο το πουλακι δυστηχως φιλαρακι μου.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kariki View Post
    Ωραια..εγω ειμαι η νοβα και εχω παρει μια καρτα και κανω αυτο που λες..αρα εχω και το αρχειο..αρα παπαλα..
    papala ksepapala etsi itan panta file m..dld me tin gata den eixes karta san gova?????apla pezonte simferonta...xalaroste kai bgalte tis paropides .....

New Member
    Uploads
    0

Re: Ena Giasas Kai kalos Sas Vrika!

kalispera agoria
    eimai i theia tou gamata kai i xaderfi tou soupergamata...tha perasoume kala

Advertise Here