merri image bl 69, 70 72 pėr clone sim 2.0 ,provoji tė gjitha
une desha ti postoj ne zip,, vetėm se nuk arrij nuk di pse ..ose merre
"ketu"
merri image bl 69, 70 72 pėr clone sim 2.0 ,provoji tė gjitha
une desha ti postoj ne zip,, vetėm se nuk arrij nuk di pse ..ose merre
"ketu"
Po postoj ketu nje material ne pdf se si te flashohet nje dm800/8000/500hd me browser.
Nese ju duket interesant mund ta zhvendosni te tema e manualeve
Keshtu un e bera sic thua ti por imazhin ku ta gjej
se mbasi e flashoj me imazhet qe kam gjetur ne nje
andres dm800sim2.com
me del error keshtu qe duhet image e testuar
faliminderit
Te them dicka se ku mund te gjesh image per dm 800hd clone
Ne kete forum i ke te gjitha image qe deshiron.
adresa e sakte eshte http://www.satsupreme.com/showthread...06-DM800-Clone
provoji por sipas secondstage qe ka image yt,pra jo me te madhe se ss75
ej kam nje problem me DM 800 HD
E kam te lidhu me DVI to HDMI , kanalet HD i nxjer shum mire , por kanalet qe sjane HD nuk i nxjer ne kualitet maksimal , me perpara kisha DM500s dhe ai i nxirte me mire kanalet SD , cfare duhet te bej qe edhe kanalet SD ti nxjere mire ?
Pėrshendetje a e dini ndokushė si lexohet kartela e digitalb Conax me dreambox 500s ose nese keni nje toutorial flm.
Me cfare rezolucioni e perdor DM800 HD?Po televizorin? Zgjidhja eshte te ulesh ne 560i daljen video ose ne pozicionin "auto".
fakti qe linja mbaron me yes, nuk tregon se ka te drejte reshare, por tregon se ajo linje eshte virtuale ose lokale+virtuale.Pershendteje Fiku75,
Kam vetem nje pytje, kam qef nese mundesh te me pergjigjesh kam marr tash nje dreambox dhe nje linje C, dikushe me than qe nese linja mbaron me Yes ne fund kam te drejt te bej reshare, nese mundesh te me tregosh ose te me orionton si mund te informohem per ket punen e reshare, si mun ta di une se mund te boj reshare te shoku ose ne rrjetin tim me nje dreambox tjeter..
Flm
Florjani
dmth qe po te jep dhe kanale me emulator qe i hap me kode ato qe gjejme gratis si psh bulsat e tjere.
pra eshte duke te dhene perveē kartes edhe kanale te tjera nga emulatori.
kurse ku nje cline mbaron me no, tregon se ajo cline eshte cilesore dhe po te jep vetem kanale qe vijne nga kartat reale jo nga kode te futura me telekomande etj.
me karta reale nenkuptoj hop1/2 por jo nga kode qe kane skadence te shkurter.
pjesa e dyte e pyetjes.
nese ske nje program cccaminfo mund te perdoresh vetem browserin tend.
per te kuptuar nese linjen e ke me reshare apo jo, mjafton qe te fusesh ip e dreamboxit tend ne browser psh:
192.168.1.20:16001
jepi enter dhe shiko seksjonin "shares"
ne te djathte ne fillim te kolones do shikosh "Uphops Maxdown" dhe linja jote do kete 2 numra.
ndoshta numri i pare do jete 2 dhe numri i dyte do jete 0.
numri 2 tregon se po mer hop 2 dhe qe ske reshare pra je 0.
nese numri i pare lexon 1 tregon se po e mer hop1 por ajo qe duhet qe te kesh reshare eshte numri i dyte.
po te jete 0 ske reshare, po te jete 1 ke vetem nje reshare e me radhe.
kaloni mire.