kali i karta tring ftini lisi gia to eliniko protathlima i ikona
omos poy exei einai aparadekti..
kali i karta tring ftini lisi gia to eliniko protathlima i ikona
omos poy exei einai aparadekti..
O sat-br***r diafimizei tin zebra 2...Ti paketa tha paizei arage auti???? Einai auti pou legetai oti tha anoigei to germaniko??
Pantws to team apodiknietai arketa zwofilo kai oikologiko..Apo ton drako stin zebra. E re glentia...
uparxei kapoia fun card pou anoigei kapoio paketo?
ναι. Rai - Mediatech - BeTV
Το γεγονός ότι η πλειοψηφία των πειρατικών καρτών σε 1rdet0, παίζει ως "κλώνος" κάποιας αυθεντικής, το ξέρετε. Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της αυθεντικής, απλά ο άνθρωπος έχει μια καρτούλα και δεν έχει ιδέα ότι με τα maximum 62 που πληρώνει (για full pack πάντα) βλέπουν και πόσοι άλλοι παράνομα, επίσης το ξέρετε. Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να ξέχασε να πληρώσει την συνδρομή του, το φαντάζεστε. Το οτι η κάρτα αναστήθηκε όταν η συνδρομή πληρώθηκε, δεν το φανταστήκατε δλδ????????????????
Μου φαίνεται ότι σας έχει γίνει τόσο έμμονη η ιδέα του χόμπυ, που ξεχνάτε απλά βασικά πράγματα και όχι πράγματα περι κρυπτογράφησης ή κρυπτανάλυσης.
Έχετε σκεφτεί επίσης ότι οι πεντάρες πάλι που περνάνε απο τον αέρα, είναι παλαιές συνδρομές που ανανεώθηκαν ενώ πριν είχαν διακοπεί? Ξέρετε πόσοι σταματάνε να πληρώνουν με το που τελειώσει το πρωτάθλημα και ξαναξεκινάνε το χειμώνα;
Αυτά μου τα είχε πει κάποτε ο Σίφης ο Κομμωτής, αλλά έλεγα σιγά μωρε... Τελικά, ΠΑΛΙ δίκιο είχε...
me to simpathio ala...
siga na min ine clonos apo gnisia, an itan etsi oute ta kypriaka tha epezan oute ta rr kanalia test ktl...
to poli poli na epezan ta tsontiarika, an ta plirone o ipotithemenos nomimos pelatis tis akatanomastis.
apo tin ali les na ine tosi xazi afti me to paraemporio me ta terastia kersi na basizonte sti karta enos agnostou?
ps den agorasa drako, ala apo periergia pezi? giati enas gnostos mou ebale to teleuteo file ide mia mera kai stamatise...
Μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά το συμβαίνει όταν "καίγεται" ένα HSN; Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. Αν βγει public ένα αρχείο και δει το HSN ο operator στη nova, πως το κόβει; Η απορία μου εστιάζεται στο γεγονός ότι το HSN αυτό ανήκει σε κάποιον συνδρομητή. Αν το κόψει ο operator από το κέντρο, δεν κόβει και την εικόνα του συνδρομητή;