Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 13 of 100 FirstFirst ... 38111213141518233863 ... LastLast
Results 121 to 130 of 998

Thread: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Member
    Uploads
    0

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Καλημερα, Χρονια Πολλα σ' ολους, μπορει κανεις να πει γιατι σε dm500s ενω αναβει το πρασινο δεν βλεπω εικονα;;;Δηλ. σε καποια κανάλια αναβει το Ι, σε αλλα το S, σε αλλα το Ν, αλλα εικονα δεν, τι μπορει να φτεει. Εχω δοκιμασει να αφερεσω το constantcw απο το scce και απο το keys αλλα τιποτα..καμια ιδεα κανεις;;;;; Ευχαριστω

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    0

τιποτα δε φταιει φιλε μου εαν ειχες καρτα ird***to στο Ι θα ειχες εικονα εαν ειχες καρτα sega στο S θα ειχες εικονα. εαν ειχες καρτα Nagravision στο N θα ειχες εικονα, αφου πρωτα εχεις επιλεξει καναλι με την κωδικοποιηση I,S,N.γιαυτο τωρα κατεβασε την συχν/τα 11804 V και θα εχεις τα δυο ωραια καναλακια RA1/2 sport.ελευθερα.

Junior Member
    Uploads
    0

Τελικά ότι κι αν δοκίμασα, δεν κατάφερα να βρω καμια άκρη. Προβληματικό tuner βλέπω να είναι, γιατί μία παίζει (ακόμα και με όχι τόσο ισχυρό σήμα) και μία όχι.

Σήμερα μάλιστα αγόρασα και ένα μικρό ενισχυτή, μήπως και έφταιγε το σήμα και ακόμα η ίδια κατάσταση είναι.

Μίλησα με το μαγαζί που το πήρα και θα τον πάω από εκεί αύριο να δούμε τι θα γίνει. Οπότε αναμένουμε ακόμα. Σε περίπτωση χαλασμένου tuner ή ότι άλλου, εννοείται θα πάρω καινούριο δέκτη.

Θα επιστρέψω με νέα, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ως τώρα όλα τα παιδιά!

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by protaris View Post
    Καλημερα, Χρονια Πολλα σ' ολους, μπορει κανεις να πει γιατι σε dm500s ενω αναβει το πρασινο δεν βλεπω εικονα;;;Δηλ. σε καποια κανάλια αναβει το Ι, σε αλλα το S, σε αλλα το Ν, αλλα εικονα δεν, τι μπορει να φτεει. Εχω δοκιμασει να αφερεσω το constantcw απο το scce και απο το keys αλλα τιποτα..καμια ιδεα κανεις;;;;; Ευχαριστω
    afoy les oti ta afereses.......
    ekanes meta reboot ton dekti?

Junior Member
    Uploads
    0

Τα λεγα εγω.... Οι ενισχυτες σηματος δεν κανουν τιποτα. Πακετο και πισω και να απαιτησεις αμμεση αντικατασταση. Ουτε μα ουτε μου, ουτε αστο να δουμε. Και περιμενω καμια πληροφορια για το μαγαζι και την εξελιξη του προβληματος.

Senior Member
    Uploads
    0

Mou exoun wali stin dream800hd gnisia ena image pano ke mou aresi ala den ksero pio ine.Iparxi periptosi to image na to kano (safe) pou leme gia na to exo gia tin ali fora otan xriasti?Efxaristo ek ton proteron

Senior Member
    Uploads
    0

Χρονια καλα πολα και ευτυχισμενα.
    Φιλοι μου εχω ενα προβλημα, και παρακαλω, οποιος μπορει ας βοηθεισει.
    Με τον μα'ι'μου 500ς βλεπω απο σερβερ την κυρια μας αψογα,θελησα ομως να βλεπω και τον skayUK στις 28,2 μοιρες,απο τον ιδιο σερβερ,ο ΑΝΤΜΗΝ μου εστειλε τα παντα,εφτιαξα την γραμμη οπως ειχα φτιαξει την γραμμη της κυριας ,ομως δεν ανοιξε κανενα καναλι στον 28,2Ε. Τι προτεινετε να κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by pastekolati View Post
    Mou exoun wali stin dream800hd gnisia ena image pano ke mou aresi ala den ksero pio ine.Iparxi periptosi to image na to kano (safe) pou leme gia na to exo gia tin ali fora otan xriasti?Efxaristo ek ton proteron
    ποιο ειναι αυτο το καλο ιματζ? πηγαινε μενου--> πληροφοριες--> περι πρεπει να στο γραφει. εαν οχι τοτε ανοιξε το DCC ---> κλικ telnet protocol
    και θα το δεις. πολλα ιματζ εχουν το plugin-flashbackup. επισης μπορεις και με το barryallen να κανεις backup image.

Senior Member
    Uploads
    0

Θέλω μια βοήθεια από εσάς που με ξεστραβώσατε τόσες φορές :)

Θα δώσω έναν 500άρι στον παππού μου να βλέπει ζώα στην δορυφορική.. Έκανα ένα μπουκέτο με όλα τα κανάλια με ζώα, οπότε δεν θα δυσκολεύεται να τα βρίσκει... το θέμα είναι πως θα κλειδώσω τα menu και αυτά μην τυχόν πατήσει κάτι καταλάθος και τα κάνει χάλια... Κατάφερα κλείδωσα το menu από τα parental controls αλλά το μπλέ και κίτρινο κουμπί δεν κλειδώνουν... Επειδή το έχω δει να γίνεται πριν από 2 χρόνια, θα γίνεται και τώρα σίγουρα...

Θέλω να μου πείτε πως γίνεται! Φοράω nabilo 0.8 αλλά δεν με πειράζει να βάλω και άλλο image.. Ευχαριστώ!!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cris View Post
    ποιο ειναι αυτο το καλο ιματζ? πηγαινε μενου--> πληροφοριες--> περι πρεπει να στο γραφει. εαν οχι τοτε ανοιξε το DCC ---> κλικ telnet protocol
    και θα το δεις. πολλα ιματζ εχουν το plugin-flashbackup. επισης μπορεις και με το barryallen να κανεις backup image.
    OK.Otan leo kalo image ine toulaxiston gia mena.(sxima logou).Gia alous mpori na ine alo.Lipon,aniksa opos mou ipes.
    Release:0510
    Kernel:Linux 2.6.18-7.3-dm800
    Image:07.21.2010
    Enigma:experimental
    Afto pou ta to wro.Diladi ta stixia ine eki pou lei Image?Efxaristo gia tixon apantisis

Advertise Here