μπορεί να είναι μαλακία αυτό που θα ρωτήσω αλλά θα το ρωτήσω κι ας με βρίσετε.......δεν μπορώ να καταλάβω πώς επί μονίμου βάσεως τα κανάλια al jajjeera και άλλα μεταδίδουν τους ελληνικούς αγώνες..ποιος αραβόφωνος ενδιαφέρεται για το ποιος θα περάσει στους αγώνες του κυπέλλου....αυτό δεν μπορώ να καταλάβω .....και μη μου πείτε ότι βασίζονται σε κάποιους έλληνες που βρίσκονται ανά την ευρώπη διότι δεν νομίζω ότι είμαστε και πολλοί έτσι δεν είναι?είπαμε μπορεί να μην έχω κάτι υπόψη μου και να μου διαφεύγει και να πετάω μπαρούφες έτσι?
χα χα δεν έχεις άδικο όμως γιαυτό το λόγο πουλάει φτηνά στο εξωτερικό.επειδή ακριβώς κανείς δεν ενδιαφέρεται.οπότε ότι αρπάξει αν πουλήσει δικαιώματα σε ξένα πακέτα κέρδος είναι.Φαντάσου η tring card που είναι αλβανική,δείχνει ελληνικό πρωτάθλημα τα σ/κ και η τιμή της είναι 160 eyro ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!Ξέρεις πόσα παιδιά έχουν πάρει αυτή την κάρτα μόνο και μόνο για να βλέπουν κάνα αγώνα τα σ/κ??Στην αγγλία οι τοπικοί πάροχοι είναι στα δικαστήρια με μεγάλα σπόρ καφέ επειδή έχουν συνδρομή σε πακέτα του εξωτερικού που μεταδίδουν τους αγγλικούς αγώνες και η συνδρομή τους είναι στα μισά λεφτά.
ayth h karta paizei se olous tous dektes?yparxei kapoia rithmisi pou prepei na kaneis oste na paiksei?kai ti agones deixnei?an endiaferete kapoios gia tous agones ths superligkas pou deixnei h nova einai kalimenos me afthn thn karta?h deixnei mono sigkekrimena mats?
Eutixos yparxei ke to aljazzera ke aketa magazia ,kafeteries ,sport kafe ke ekatontades stiximatadika edo stin germania exoun pari tin alajazzera ke wlepoume ke kana elliniko kipelo
nane kala oi araves !!
an yparxei kaneis pou na exei afthn thn karta mporei na mou pei an kathe savvatokiriako mporei kapoios na vlepei thn aek h yparxoun kapoies fores pou den paizei ola ta paixnidia ths aek kai paizei alla?an den ta paizei ola den me endiaferei.yparxei kapoia alli nomimi karta plin ths nova pou na mporeis na vlepeis olous tous agones ths souper ligkas me kana 150ari?efxaristo