εγω ειχα το ιδιο προβλημα και ειχα θεμα με το τροφοδοτικο του Diseqc.το εστειλα για φτιαξιμο και μετα ολα καλα
File satgeo xereto ke sena.Pros Theou den anfiswito afta pou mou les apla itela na mato giati doulewi i 500ara ke oxi i 800a.Me katalawes?Aloste mou to edoses na to katalawo kala.Ekana wewea merika test mesa stis ritmisis ala itan xirotera apo oti ine.
Ta do malon ta paro kanene tuner kenourio ala ke afta ta tuner pou exo kenouria ine.1 xrono diladi ta exo.Ama wro kapou tin apodiksi isos na mou dosoun kenouria.Ta doume
Pantos se efxaristo poli.Kali sou mera
Πριν κάνεις επιπόλαιες αγορές, δοκίμασε αυτά που σου γράφω:
1. Κατέβασε από την σελίδα dreamboxupdate.com
το τελευταίο experimental image για τον δέκτη σου και install
2. Tuner config και άσε τον δεκτη να ψάξει κανάλια
3. Καμία άλλη ενέργεια!
4. Reboot και δοκιμή αν το πρόβλημα παραμένει
Αν παραμένει γράψε για να συνεχίσουμε..
**Ξέχασα..
καλό θα ήταν να γράψεις τις ρυθμίσεις σου στο tuner config
Φίλοι μου εγώ έχω το εξής πρόβλημα με τον 500άρι. Το έχω επάνω σε ένα cisco ethernet switch όπου παίρνει κανονικά ΙΡ και ανάβουν και τα φωτάκια του LAN μέσα. Όταν το βγάλω και το βάλω απευθείας επάνω στο ρούτερ ή οπουδήποτε αλλού δεν παίρνει ΙΡ και τα φωτάκια είναι σβηστά. Έχει κάποιος κάτι υπόψιν του;
Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σχετικά με τα Thomson.
Τα modem τους είναι ασύγκριτα αλλά τις παραξενιές των router δεν τις είχα ακούσει.
Φίλε GIORGOS70 κάνε αυτό που σου έγραψε ο FerrariF1, Router-IP: 192.168.10.1
Επίσης αν υποστηρίζεται από το Thomson, Router as DHCP Server + IP address reservation,
δηλαδή καθορίζεις από τον router ποιά σταθερή ip θα παίρνει ο δεκτης π.χ. 192.168.10.22
Στον δέκτη:
IP: 192.168.10.22
Subnet: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.10.1
Name server: 192.168.10.1
=========================
Κάνε μία δοκιμή με τις ρυθμίσεις που ανέφερα παραπάνω, δηλαδή:
Router as DHCP Server και IP address reservation, τουλάχιστον για τον δέκτη σου
Το router είναι Baudtec, αλλά πέρνει ΙΡ μόνο όταν το συνδέω επάνω σε ένα switch της cisco. Επάνω στο baudtec δεν παίρνει ΙΡ ή οπουδήποτε αλλού.