Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 31 of 100 FirstFirst ... 62126293031323336415681 ... LastLast
Results 301 to 310 of 1000

Thread: Μοίρασμα κάρτας - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Quote Originally Posted by k_palios View Post
    Fhillip γιατι συμβαινει αυτο μπορεις να μας εξηγησεις? αν και off topic...
    φιλε μου αυτο δεν το γνωριζω. ισως ειναι θεμα προγραμματισμου της καρτας, λεω ισως. για να σου δωσω ενα απλο παραδειγμα. υπηρχαν καρτες οπως η ''κεμπαπ'' που εδειχνε το τουρκικο πακετο που δεν επαιζε ουτε 15 λεπτα αν εκανες οτι εφευγες απο ενα καναλι του πακετου και πηγενες σε ενα αλλο πακετο. και υπηρχαν καρτες οπως η ''m2plus'' που επαιζε το σκανδιναβικο πακετο και επαιζε παρα πολλες ωρες χωρις να χρειαζεται να εισαι επανω σε καποιο καναλι για να παρει au.

2. Advertise Here
    VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου αυτο δεν το γνωριζω. ισως ειναι θεμα προγραμματισμου της καρτας, λεω ισως. για να σου δωσω ενα απλο παραδειγμα. υπηρχαν καρτες οπως η ''κεμπαπ'' που εδειχνε το τουρκικο πακετο που δεν επαιζε ουτε 15 λεπτα αν εκανες οτι εφευγες απο ενα καναλι του πακετου και πηγενες σε ενα αλλο πακετο. και υπηρχαν καρτες οπως η ''m2plus'' που επαιζε το σκανδιναβικο πακετο και επαιζε παρα πολλες ωρες χωρις να χρειαζεται να εισαι επανω σε καποιο καναλι για να παρει au.
    opos ke oi germanikes ,ke meres na min dis pezoun

Senior Member
    Uploads
    0

kai to gati me ollando antexei kai 2imero...

New Member
    Uploads
    0

paidia mia erotisi.se kainouria karta kappa einai dynaton na fortothike to surf lock kata ta emm tis energopoiisis?

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by nikos_1973 View Post
    paidia mia erotisi.se kainouria karta kappa einai dynaton na fortothike to surf lock kata ta emm tis energopoiisis?
    giati file mou periergo sou fenete? o enas logos apo tous polous pou alakzoun tis kartes einai aytos na min mporei na mirazete i karta.poio to periergo me tis kappa? emena logiko mou akougete.

New Member
    Uploads
    0

apla eixa tin entiposi oti fortwnetai meta apo 2-3 wres.

Junior Member
    Uploads
    0

Καλησπερα.
    Ενας φιλος μου εχει συνδρομη στο δορυφορικο πακετο της κυριας, με μια συνδρομη βλεπουν και τα 3 διαμερισματα της οικογένειας, χωρις περιορισμο στο zapping.
    Η δουλεια δεν γινεται μεσω δικτυου και δεν εχει ιδεα ο φιλος για να μου εξηγησει, αυτο που εχω δει εγω στο διαμερισμα του φιλου, που ειναι το κεντρικο και μοιραζει, ειναι δεκτης yamatu και μια συσκευη με κεραία ραδιοφωνου.
    Θα ηθελα αν μπορει καποιος και αν δεν ειναι απαγορευτικο για το forum να μου πει, πως ακριβως λειτουργει αυτη η εγκατασταση (απο περιέργεια, δεν ενδιαφερομαι να την χρησιμοποιήσω).
    Τον φιλο τον καλεσε η κυρια για αντικατασταση της καρτας, η εγκατασταση που του εχουν κανει, παει για πεταμα?

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by konandrio View Post
    Καλησπερα.
    Ενας φιλος μου εχει συνδρομη στο δορυφορικο πακετο της κυριας, με μια συνδρομη βλεπουν και τα 3 διαμερισματα της οικογένειας, χωρις περιορισμο στο zapping.
    Η δουλεια δεν γινεται μεσω δικτυου και δεν εχει ιδεα ο φιλος για να μου εξηγησει, αυτο που εχω δει εγω στο διαμερισμα του φιλου, που ειναι το κεντρικο και μοιραζει, ειναι δεκτης yamatu και μια συσκευη με κεραία ραδιοφωνου.
    Θα ηθελα αν μπορει καποιος και αν δεν ειναι απαγορευτικο για το forum να μου πει, πως ακριβως λειτουργει αυτη η εγκατασταση (απο περιέργεια, δεν ενδιαφερομαι να την χρησιμοποιήσω).
    Τον φιλο τον καλεσε η κυρια για αντικατασταση της καρτας, η εγκατασταση που του εχουν κανει, παει για πεταμα?
    o filos sou kani homesharing me eidika adaptorakia ke kerea pou koumponoun piso stin rs232 ,gnosto apo palia atuo to sistima ke oso ginete mesa sto idio diamerisma den eine ke paranomo ,malista
    mexri 3 dektes den yparxei kanena provlima pros to paron
    oso gia tin allagi tis kartas tou pithanotata tha pezi ke i kenourgia!

Member
    Uploads
    0

Iparxei kapoios pou mporei na dosei odhgiew gia anoigma bulsat?
    eyxaristo

Senior Member
    Uploads
    0

Φιλε evagelos,χρονια πολλα κιολας, τωρα που τα γειτονακια μας οι βουλγαροι αλλαζουν την κωδικοποιηση σε Bullcrypt σιγα σιγα δε νομιζω να μπορουμε να κανουμε κατι..... λογικα μονο συνδρομη η απο servers δε ξερω τι παιζει και αν παιζει. Ελπιζω να βοηθησα. Αν και νομιζω οτι ακομα εχει αρκετα καναλια το πακετο με κωδικοποιηση irdeto, ας μιλησει καποιος που το εχει δοκιμασει ομως.

Advertise Here