υπαρχει περιπτωση να εχεις τιγγαρει τη μνημη και να μην παιρνει αλλο? δωσε την εντολη FREE να δουμε τι εχεις. ασε τα plugins/picons τι ακριβως θελεις να κανεις.
χειρ/τη ανευρεση και το ανευρεση δικτυου=ΝΑΙ
υπαρχει περιπτωση να εχεις τιγγαρει τη μνημη και να μην παιρνει αλλο? δωσε την εντολη FREE να δουμε τι εχεις. ασε τα plugins/picons τι ακριβως θελεις να κανεις.
χειρ/τη ανευρεση και το ανευρεση δικτυου=ΝΑΙ
παιδια να ρωτησω κατι.dreambox 500 κλωνος.χαλασε η φλας μετα απο εγκατασταση image με το flashwizard.δεν διωρθωνεται με dreamup και θελει jtag.μπορει να γινει αυτο με την βοηθεια του cas3 και αν ναι πως?
παντως εγω ειχα δοκιμασει με το cas3 και δεν τα καταφερα και πηγα με την αλλη οδος
μνημη εχει 98/142,ειναι αρκετο?
εκανα χειρ/τη ανευρεση και το ανευρεση δικτυου=ΝΑΙ τα βλεπω οταν τα βρισκει αλλα μετα δεν ειναι μεσα ουτε στον astra oυτε στο sky.
στο satfinder --> ok --> βαλε δορ/ρο/συχνοτητα κτλ σου κλειδωνει το σημα? εαν ναι προχωρας στη χειρ/τη ανευρεση αφου βαλεις τα σχετικα --> οκ εαν σου κατεβασει καναλια πρεπει να σου γραψει= ανευρεση ολοκληρωθηκε χχ καναλια βρεθηκαν. μετα με το v του τηλ/ριου --> δορ/ροι--> provider --> το βρισκεις/επιλεγεις
η μνημη καλη ειναι
kalispera .na rotiso pos diagrafo ena skin i pluzin apo ton dreambox.? kapios filos na mou protinei ena kalo skin
gia icvs image gp3. thanks
εκει ακριβως ειναι το προβλημα μου,κλειδωνει το σημα,τα βρισκει στην ανευρεση,δειχνει χχ καναλια βρεθηκαν αλλα δεν ειναι μεσα στον provider ουτε στα all services.
Μήπως ξέρετε κανένα φτηνό access point που να δουλεύει με DM500 κλώνο?
Έχω της linksys wet54g και δεν παίζει με τίποτα. Το googlarisa και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν έβγαλαν άκρη.![]()