Η συνέχεια του ''έργου'' εδώ
Παλιά πόστ για ανάγνωση εδώ
Η συνέχεια του ''έργου'' εδώ
Παλιά πόστ για ανάγνωση εδώ
θα κλεισουν θα κλεισουν οι δρακοι αφηστε τους ησυχους μην τους ματιασετε ρε παιδια.εγω δεν πηρα και τωρα το μετανιωσα
αλλα ειναι πλεον αργα
ego theoro xoris na exo asvo oti tha paei mexri septemvrio kai vale, kai as lene oti theloun orismenoi... kai pros theou min theorithi oti ayto einai protropi agoras, prosopiki apopsi ekfrazo.
Ρε παιδιά πως θα παει μέχρι Σεπτέμβρη αφού έχει ήδη αρχίσει η αντικατάσταση απο την κυρία.
Μόλις αλλάξουν όλες τις πενταρες λογικά δεν θα παίζει ούτε ένας δρακος.
Μακάρι να παει όσο πιο μακριά γίνεται αλλα αφού έχει ξεκινήσει ήδη η αντικατάσταση είναι δύσκολα τα πράγματα
ande pali ta idia ke ta idia ka8e mina den vare8ikate na grafete o drakos klini ke klini mexri simera dinate ke imerominia 20 fevrouariou meta telos martiou
opos egrapse o nikolaos021292 mexri septevrio ego leo mexri telous tou xronouke vale
magges apolauste tin osoi tin parame apo noris kai min tin parete osi den tin exete...
re paidia epidei exw xasei ton mpousoula mporei kaneis na mou pei pios commander kai me pia soft paizoun ta drakoulinia?
efxaristw
μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί δεν δουλευουν και οι δυο κουμπάροι και δουλέυει μονο ο ενας με ψευδόνυμο ?
Χάσαμε και τις κατατακτήριες στην f1 !
ρε παιδια που να βρω ενα αρχειο να βαλω στην καρτα γιατι μου κλειδωσε?ευχαριστω