posa xrimata diatheteis ? kai ti akribos theleis na kaneis ? theleis na einai pvr ? mono diplo tuner ?
kai to syzitame .
posa xrimata diatheteis ? kai ti akribos theleis na kaneis ? theleis na einai pvr ? mono diplo tuner ?
kai to syzitame .
Xtrend ET5000 ( dvb-t me usb stick )
dm800 hd maimou apo kina ( dvb-t me usb stick )
azbox elite ( pairnei kai ensomatomeno 2 tuner epigeio )
edission argous mini ip ( combo )
AMIKO 8900 ALIEN ( dvb-t me usb stick )
AZBOX Me & MINI ME ( an exeis ypomoni mexri to telos tou kalokairiou ... tha exei android logismiko ...)
sigoura tha yparxoun kai alles epiloges , opoios nomizei oti exei mia protasi mporei na symplirosei ti lista .
Για τον Edision argus ip επειδή τον έχω δοκιμάσει,καλός είναι για τα χρήματα που κάνει, έχει μερικά προβληματάκια αν σε σερβίρουν ,γίνεται όμως προσπάθεια από την ομάδα υποστήριξης σε s/w και γίνεται όλο και πιο καλός.
Αν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω απέφυγέ τον ,αλλά είπα δεν είναι κακός. Στα ψηφιακά ...δεν ξέρω(δεν τα έχουμε εμείς ακόμη)αλλά στα hd και σαν pvr αξίζει τα χρήματά του νομίζω γύρω στα 130-150 ευρόπουλα.
Γεια σας
έπεσε στα χερια μου ένας δεκτης λίγο παλιός περίπου από το 2002 : Galaxis IQg matrix s ac3,
μου αρέσει πολύ λόγο βαριάς κατασκευής(Γερμανικός) ,και των τριών scart που διαθέτει,
μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει τίποτα που θα με βοηθήσει να τον κάνω λίγο πιο "λειτουργικό", και ίσος με πιο σύγχρονο F/W κάπου εχει πάρει το μάτι μου, ότι παίρνει το 310 του pop της ίδιας εταιρίας , και το σπουδαιότερο κάποιο πρόγραμμα για να δοκιμάσω να 'φορτώσω?
συμφωνώ απόλυτα με τις ως άνω επιλογές,
και ιδιαιτερα με τον alien 8900, η pingulux ,γιατί τον έχω (μετά από αρκετό ψάξιμο)
και ο λόγος τιμής προς απόδοση είναι πολύ καλός,και κατά την γνώμη μου μπροστά στο spark (F/W) τυφλά να έχει το enigma και το neutrino.. για το enigma2 δεν το συζητάω, προς το παρόν,γιατί είναι ακόμα στο 'κτίσιμο
Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο αγόρασα τον octagon 1008 hd se+. Μπορείτε να μου πείτε που πρέπει να διαβάσω για να βάλω μια c line που έχω? Ή και που θα βρω το enigma2 ή neutrino hd και άλλα καλούδια/ Plugins, greek epg κλπ? Ευχαριστώ!
Κανείς? Please help!
παρε αφτο φιλε μου θα σε βοηθισει πολυ....
καλησπερα παιδια .ο δεκτης αμικο 8900 και ο Qbox HD
εχουν λογισμικο και δυνατοτητες οπως οι dreambox ??? αξιζει η αγορα τους??ευχαριστω πολυ