Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 23 of 101 FirstFirst ... 1318212223242528334873 ... LastLast
Results 221 to 230 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by g6519 View Post
    καλησπερα σε ολους και συγγνωμη εαν ειμαι off topic

αγορασα μια τηλεοραση Sony KDL40BX400 και εχω απο κατω σε κλειστο ντουλαπι τον 600αρι μου.
    με την παλια μου Sony ειχα ενα ματακι χαρη στο οποιο αλλαζα καναλια στο 600αρακι μου εχοντας κλειστο
    το ντουλαπι.
    τωρα ομως η καινουργια δεν εχει υποδοχη για το ματακι μου (τζακ)

υπαρχει τροπος το χειριστηριο του ντρεαμ600 να βλεπει το κουτι χωρις να εχω ανοικτο το ντουλαπι????

ελπιζω να ειναι κατανοητη η ερωτηση μου και παλι σορρυ εαν ειμαι οφφ τοπικ

metaferthike edo
    πιστεψε με δεν ειναι κατανοητη..... το θες για την καινουρια σου tv η για το 600αρι?

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

ok φιλε renaultgr
    θελω χωρις να βλεπω το ονειροκουτο (δηλ εχοντας το σε κλειστο ντουλαπι) να μπορω να το δουλευω με το
    χειριστηριο του (φανταζομαι μεσω της τηλεορασης οπως εκανα μεχρι τωρα με την παλια μου τηλεοραση).
    ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by g6519 View Post
    ok φιλε renaultgr
    θελω χωρις να βλεπω το ονειροκουτο (δηλ εχοντας το σε κλειστο ντουλαπι) να μπορω να το δουλευω με το
    χειριστηριο του (φανταζομαι μεσω της τηλεορασης οπως εκανα μεχρι τωρα με την παλια μου τηλεοραση).
    ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος
    δηλαδη αλλαζες καναλι στο dream μεσο της τηλεορασης σου (λογικα με το χειριστηριο της tv και οχι του dream)

Member
    Uploads
    0

σωστα τα λες , αλλα το εκανα με το χειριστηριο του dream

Banned
    Uploads
    4

file psakse sto google gia remote extender .

Member
    Uploads
    0

ευχαριστω nickman νασαι καλα

Contributing Member
    Uploads
    0

καταρχας με το τηλ/ριο σου μπορεις να ελεγξεις και τους 500ριδες και την τηλ/ση σου αρκει να βαλεις τον καταλληλο κωδικο για την tv sony. ταλλα σε ντουλαπια να μην φαινονται δεν τα καταλαβαινω.με το τηλ/ριο του 600 ελεγχω και τους 500 και την samsung tv βαζοντας τον κωδικο 0067.επιλεγοντας tv η" dream αναλογα τι θελω ναλλαξω

Member
    Uploads
    0

φιλε cris για να καταλαβεις τι εννοω θα σου πω οτι εχω την τηλεοραση σε τραπεζι και απο κατω το 600αρι.
    το 600αρι ομως ειναι μεσα σε ντουλαπι ξυλινο με πορτα για να μην το σκαλισει ο μικρος γιος μου, οποτε το
    χειριστηριο του δεν τον βλεπει οποτε και δεν υπακουει.
    ειχα μεχρι προτινος 1 sony vega lcd του 2004 η οποια εκτος της οθονης της ειχε και κουτι.
    το κουτι της το εβαζα στο ντουλαπι με το 600αρι και ειχα βαλει ενα ματι με jack στο κουτι της (το οποιο
    συνδεοταν με καλωδια απο πισω με την οθονη) και ετσι το χειριστηριο του dream υπακουε κανονικα
    ελπιζω να σε διαφωτισα
    φιλικα

VIP Member northener's Avatar
    Uploads
    0

Πρίν κανα μήνα είχα δεί μια ανακοίνωση της "κυρίας" που έλεγε πως από 1η Ιουνίου θα έβγαινε ένα κανάλι το οποίο θα έπαιζε της Disney παιδικά όπως [μαστοράκος,πράκτορας όζο κτλ] τα οποία πρίν λίγο καιρό τα έπαιζε και στο ήδη υπάρχον Disney channel.Το θέμα είναι πως δεν είδα κανένα τέτοιο κανάλι να βγαίνει την 1η Ιουνίου.Ξέρει κανένας τίποτα γι'αυτό;

ΥΓ Τι σας λέω τώρα ε; Θα με καταλάβουν μόνο όσοι έχουν μικρό/ά παιδί/ιά ...

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by northener View Post
    Πρίν κανα μήνα είχα δεί μια ανακοίνωση της "κυρίας" που έλεγε πως από 1η Ιουνίου θα έβγαινε ένα κανάλι το οποίο θα έπαιζε της Disney παιδικά όπως [μαστοράκος,πράκτορας όζο κτλ] τα οποία πρίν λίγο καιρό τα έπαιζε και στο ήδη υπάρχον Disney channel.Το θέμα είναι πως δεν είδα κανένα τέτοιο κανάλι να βγαίνει την 1η Ιουνίου.Ξέρει κανένας τίποτα γι'αυτό;

ΥΓ Τι σας λέω τώρα ε; Θα με καταλάβουν μόνο όσοι έχουν μικρό/ά παιδί/ιά ...
    Επειδή εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα, να σου πω οτι δεν το κατάλαβες καλά όπως μάλλον δεν το είχα καταλάβει και εγώ αρχικά και έκανα τούμπες όταν είδα οτι θα βγεί τέτοιο καναλι.

Το Disney Junior θα μεταδίδεται μέσα απο το Disney Channel απο 1/6, στην πρωινή ζώνη. Είναι προς αντικατάσταση του Playhouse Disney που υπήρχε κάποιο φεγγαρι. Απλά μάλλον οι μάγκες στο Disney Inc, έχουν πιάσει το μήκος κύματος που ακούμε εμείς και τα παιδιά μας και σου λέει τώρα που τελειώνουν τα σχολεία γενικότερα, τι θα κάνουν τα παιδάκια; Θα λιώνουν μπροστά απο μια TV με Disney Channel και Disney Junior.

Το Playhouse Disney αλλάζει σε Disney Junior για να προσφέρει μια νέα τηλεοπτική εμπειρία σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
    Η Walt Disney Company EMEA ανακοίνωσε το ξεκίνημα του Disney Junior, μιας νέας πολυπλατφόρμας για παιδιά ηλικίας 2–7 ετών και τις οικογένειές τους, που θα είναι διαθέσιμη ως επώνυμη ζώνη στο Disney Channel στην Ελλάδα από την 1η Ιουνίου του 2011.
    Το Disney Junior είναι το επόμενο στρατηγικό βήμα της Walt Disney Company παγκοσμίως για την προσχολική ηλικία. Στηριζόμενο στην επιτυχία του Playhouse Disney, που ήρθε στην Ελλάδα μέσω του καναλιού Disney Channel τον Νοέμβριο του 2009 και σήμερα προβάλλεται σε 109 χώρες παγκοσμίως, η νέα παιδική τηλεοπτική ζώνη ονομαζόμενη Disney Junior θα αντικαταστήσει το Playhouse Disney και θα επεκτείνει το ήδη πιστό κοινό του, ώστε να συμπεριλάβει όλα τα παιδιά ηλικίας 2 – 7 ετών. Το Disney Junior θα παρέχει καθημερινά τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως και μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα.
    Βασισμένο στην επιτυχία της παραγωγής, της σειράς Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας, από το ευρωπαϊκό κέντρο παραγωγής των Disney Channels, το διεθνές περιεχόμενο του Disney Junior θα συμπληρωθεί με τοπικές παραγωγές και προσαρμοσμένες πολυπλατφόρμες. Μια δεύτερη σεζόν της προτεινόμενης για BAFTA1 σειράς Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας θα κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος του προγράμματος του νέου Disney Junior. Σε παραγωγή της Spider Eye Animation, με έδρα την Κορνουάλη, η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 26 διαδραστικά και γεμάτα χρώματα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να παίζονται στο Disney Junior στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου του 2011.
    Στο Disney Junior θα προβάλλονται ακόμη αγαπημένες σειρές όπως Η Λέσχη του Μίκυ, Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας, Ο Μαστοράκος και Μυστικός Πράκτορας Όσο καθώς και φρέσκες κι ολοκαίνουριες σειρές όπως Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρα του Ποτέ, που θα κάνει την πρεμιέρα του σε συνδυασμό με το ξεκίνημα του Disney Junior την 1η Ιουνίου του 2011.
    Η Beth Gardiner, Αντιπρόεδρος, Original Programming and Development, Disney Junior EMEA πρόσθεσε: Το Disney Junior θα συνδυάζει την απαράμιλλη κληρονομιά της κλασικής αφήγησης ιστοριών της The Walt Disney Company με τους αξιαγάπητους χαρακτήρες, με μουσική που σε παρασύρει και τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι για να προσφέρει την τέλεια τηλεοπτική εμπειρία για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.
    Ακούσαμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες των γονέων και εξελίξαμε αυτό που προσφέρουμε για να είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους. Θα κρατήσουμε τα καλύτερα από το Playhouse Disney, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουμε νέα προγράμματα που θα έχουν απήχηση στο υπάρχον και πιστό κοινό μας, και θα δημιουργήσουμε προγράμματα που ενδιαφέρουν και τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά των έξι και επτά ετών, που δεν είναι αρκετά μεγάλα για να παρακολουθούν και άλλα προγράμματα του Disney channel.
    Ο Maciej Bral, Αντιπρόεδρος των Disney Channels CEE and Emerging Markets πρόσθεσε: Με το Disney Junior δεσμευόμαστε να εμπνεύσουμε μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τα παιδιά και να δημιουργήσουμε έναν ασφαλή προορισμό, προβάλλοντας τους κλασικούς χαρακτήρες της Disney και παράλληλα συστήνοντας και άλλους νέους, αυθεντικούς χαρακτήρες που ελπίζουμε ότι θα γίνουν τα κλασικά έργα του μέλλοντος.

Το Disney Junior έρχεται στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου του 2011.

Advertise Here