mpes apo to system properties na deis to noumero tis com , kai na sigoureuteis oti den tin xrisimopoiei allo programma . sigourpsou oti dineis tin sosti com .
ps: as einai off topic , na broume lisi sto problima sou kai meta ta metafero sto kouba .
ξαναδοκιμασα αλλα πιθανοτατα εχει προβλημα το καλωδιο.
προσπαθησα να περασω το gemini Που κατεβασα μεσω ftp.το μετονομασα σε root.cramfs και το πεταξα μεσα στα temp,αλλα δεν το βλεπει το Pli.
σχετικα με την επικοινωνια του δεκτη με το δικτυο,οντως πρεπει να χανω καποια πακετα.εκανα τεστ με το Colasoft Ping Tool και η ροη του δικτυου,μοιαζει σε αρκετες περιπτωσεις...καρδιογραφημα...
εκει που εχω ροη απο 1-6ms,ξαφνικα ανεβαινει στα 170-250ms.μαλλον θα πρεπει να το γυρισω σε επιγειο.
Ok then. Εφοσον θα μεταφερθουν και σε αλλο θεμα λογο off-topic, κανε τα παρακατω:
1) Μετονομασε το αρχειο σε backup.img
2) Μετεφερε το στο /tmp του 500αρη σου
3) Μπες με telnet στον 500αρη σου και γραψε τα παρακατω:
Μολις τελειωσει και σε ξαναβγαλει στο root, γραψε reboot και πατα enter. Ο δεκτης θα κανει επανεκκινηση.cd /tmp && eraseall /dev/mtd/3 && cp backup.img /dev/mtd/3
Εχω την εντυπωση βεβαια, οτι τα PLi images εχουν δικο τους κατατμηματισμο της flash του δεκτη και ισως να μη σου παιξει.
Δοκιμασε παντως.
να γυρισω παλι στο θεμα:
προτου κανω οποιαδηποτε αλλαγη image,θελω να τσεκαρω το αντιστροφο απο οτι εχω τωρα.
θελουμε λοιπον ο 500αρης να γινει newcamd client.περναω στο αρχειο Cccma.cfg την γραμμη που θα ειναι
N: IP του δεκτη που μοιραζει θυρα user pass deskey.
μεσα απο το μενου softcam,επιλεγω cccam ή newcamd να τρεχει??
Το Newcamd όπως σου είπε και ο xaniaras, είναι cardserver όχι cardclient. Εσύ χρειάζεσαι CardClient για να διαβάσεις απο τον newcamd server που "σηκώνεις" στον Spiderbox. Παίζεις λοιπόν με όλα τα διαθέσιμα Camds που συνδέονται σε Newcamd server (CCcam, MgCamd, OSCAM κλπ).