Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 27 of 101 FirstFirst ... 21722252627282932375277 ... LastLast
Results 261 to 270 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by blackdevil7 View Post
    Οταν λες ποιοτητα τι εννοεις ? Σαν που νομιζεις οτι φτιαχνονται οι δεκτες ?
    Spiderbox = Made in Korea παντως
    Οσα για τα τεχνικα χαρακτηριστικα και για οτι υποσχεται,ισχυει και στην πραξη.
    Οποιος και οποτε θελει το διαπιστωνουμε.
    Και μια μερα εμενα μου αρκει,οταν οι αλλοι δεν δινουν ουτε και μια ωρα.
    Free ειναι.
    Κανεις δεν μπορει να ξερει το μελλον ,αλλα απο Νοεμβριο του 2009 μεχρι σημερα παιζει και ενας Θεος ξερει μεχρι ποτε.Αποσβεση εχει γινει για ολους.
    Αλλωστε υποστηριζει και cccam.
    Δεν αστειευομαι καθολου.
    Πιο προσεκτικοι στο τι λετε θα πρεπει να ειστε εσεις που ειστε mod του φορουμ και διαμορφωνεται αποψεις και δινεται κατευθυνσεις για τη λειτουργια του κτλ.
    το γεγονός που είπε και ο Fhillip ότι έχεις φάει τρελό κόλλημα με το να υποστηρίζεις όντως έναν δέκτη, όντως είναι πολύ περίεργο. Δεν θέλω να σκεφτώ γιατί όμως και στο κάτω κάτω είναι δικό σου δικαίωμα. Τα πράγματα όμως τα οποία αναφέρεις, κάθε άλλο παρά καλό δέκτη δείχνουν. Εσύ μιλας για υποστήριξη του δέκτη και στο τι προσφέρει αυτός που το πουλάει, προκειμένουν να το πουλήσει παρά για τεχνικά χαρακτηριστικά του γιατί κάτι τέτοιο δεν το έχεις τεκμηριώσει από ότι θυμάμαι μέχρι στιγμής. Σωστά; Απο εκεί και έπειτα, σε παρακαλώ με ωραίο τρόπο, αν έχεις να πεις κάτι περισσότερο πες το με σωστά λόγια και χωρίς ειρωνίες και διαπληκτισμούς γιατι αν μη τι άλλο αυτό το οποίο έχουμε βαρεθεί εως τώρα στο Ελληνικό Section είναι αυτό. Οι τσακωμοί και τα παρατράγουδα. Επιτέλους ας γίνει ενα σωστό και όμορφο μέρος να μιλάμε όλοι μαζί όμορφα και συναδελφικά σε αυτό που κάνουμε. Δεν θα επιτρέψω να γίνεις εσύ η δική μου χίμαιρα από την στιγμή που ανέλαβα και εγώ ως mod.

Θέλω να πιστεύω ότι με κατανοείς και θα σταματήσει αυτή η λογο-διαμάχη εδώ. Εγώ προσωπικά είπα οτι ΝΑΙ ΕΧΩ να κερδίσω όταν η DMM πουλάει και χάνω όταν πωλούνται κλώνοι και άλλα μηχανήματα, και το ξανά-δηλώνω ευθέως και δημόσια.

Στο κάτω κάτω της γραφής, θέλω να πιστεύω ότι κάποιες στιγμές θα πρέπει και εσύ να "αστειέυσαι" όταν προκαλείς ανοιχτά σύγκριση δεκτών σε όποιον θέλει....

BTW, έχεις δεί ποτέ σου εικόνα απο DM8000 ή DM800HDse σε κανάλι FullHD στα 1080? Πιστεύω πως όχι. Αν θες μπορώ να σας ανεβάσω και screenshot (γιατί ναι ο dreambox μπορεί να το κάνει ΚΑΙ αυτό και όλοι οι linux based δέκτες) και μετά ας δούμε τι έχεις να πεις.

Φιλικά (πάντα)
    Roulitsas

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by blackdevil7 View Post
    Δεν αστειευομαι καθολου.
    Πιο προσεκτικοι στο τι λετε θα πρεπει να ειστε εσεις που ειστε mod του φορουμ και διαμορφωνεται αποψεις και δινεται κατευθυνσεις για τη λειτουργια του κτλ.
    den exo - me na apologitho - me gia tipota , den mou aresei to yfos kai o tropos sou , einai aparadektos kai se parakalo na to stamatiseis edo giati exeis kseperasei ta oria tis ageneias .
    auto einai proidopoihsi tin epomeni fora tha yposteis tis synepeies .
    tha exeis merikes meres diakopes na to skefteis kalytera .

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Aς το σταματήσουμε εδώ χωρίς συνεχεια, με κάλυψε ο Ρουλιτσας και ο Νίκος, όπως βλέπεται τελευταία στο forum αλλάζουν πολλά, και φυσικά πάντα όσο τον δυνατόν προς το καλύτερο! και θέλουμε όλοι, μα όλοι! να συνβαλουμε σε αυτό, δεν χρειάζεται κανεις να ξεπερνά τα όρια τις αγένειας, η ότι άλλο μπορεί να προσβάλει κάποιο μέλος η mod.

Φιλικα προς ολους

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

simfono me ton nikola.sevasmos kai evgeneia einai dio lexeis-enoies adiarikta sindedemenes kai afto afora olous mas

Senior Member
    Uploads
    0

Γεια σας μετά από πολύ καιρό θέλω να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στο εξής:θέλω να συνδέσω ασπύρματα ένα μόντεμ speedtouch ipv7 από τα παλιά που έδινε ο ΟΤΕ με ένα access point tp-link.......δυστυχώς ενώ κάνω κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα και στο internet το πρόβλημα είναι ότι όταν πάρει ρεύμα το access point μου πετάει έξω εντελώς το speedtouch με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε καν internet εκείνη την ώρα....μπορεί κάποιος να βοηθήσει μέσω team viewer να κάνουμε δουλιά?σημειωτέον ότι στο φορητό μου έχω linux αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί και ένας φίλος που το έκανε με windows είχε το ίδιο πρόβλημα..επειδή δεν είμαι ειδικός αν υπάρχει κάποιος μαγκίτης εδώ να γνωρίζει καλά το θέμα διότι ξέρω ότι είναι και λίγο μπίζιλες αυτές οι ιστορίες αν μπορεί θα του ήμουν υπόχρεος αν με βοηθούσε να το φτιάξουμε μέσω teamviewer.......ευχαριστώ

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    Γεια σας μετά από πολύ καιρό θέλω να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στο εξής:θέλω να συνδέσω ασπύρματα ένα μόντεμ speedtouch ipv7 από τα παλιά που έδινε ο ΟΤΕ με ένα access point tp-link.......δυστυχώς ενώ κάνω κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα και στο internet το πρόβλημα είναι ότι όταν πάρει ρεύμα το access point μου πετάει έξω εντελώς το speedtouch με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε καν internet εκείνη την ώρα....μπορεί κάποιος να βοηθήσει μέσω team viewer να κάνουμε δουλιά?σημειωτέον ότι στο φορητό μου έχω linux αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί και ένας φίλος που το έκανε με windows είχε το ίδιο πρόβλημα..επειδή δεν είμαι ειδικός αν υπάρχει κάποιος μαγκίτης εδώ να γνωρίζει καλά το θέμα διότι ξέρω ότι είναι και λίγο μπίζιλες αυτές οι ιστορίες αν μπορεί θα του ήμουν υπόχρεος αν με βοηθούσε να το φτιάξουμε μέσω teamviewer.......ευχαριστώ
    re tzanabet...eleos xtupane oi ip....to trelo-link exei 192.168.1.254 ..e tetoia exei kai to speedtouch...
    vale alli ip sto tp-link kefala...

Senior Member
    Uploads
    0

den einai afto to provlima re makari na htane afto yparxei periptosi na voithisei kapoios me teamviewer na vgalo kamia akri?

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    den einai afto to provlima re makari na htane afto yparxei periptosi na voithisei kapoios me teamviewer na vgalo kamia akri?
    afto eine re ..me ti nomizeis oti milas??
    kleise to net apo to laptop ..vale kalodio lan
    metaksy tp-link kai lap ///dose 192.168.1.254
    dose user admin pass admin
    pigene sto lan setup tou tp-link
    vale ip 192.168.1.100
    sosto
    anoikse to net ..kane connect me to speedtouch ..enoeite me sosta wep wap ti skata exeis valei
    kai 8a peksi...siga tin episthmh...ti sou eipame na steiseis openvpn dhcp me 100 clients. siga

Senior Member
    Uploads
    0

mipos xreiazete na doso diakomistes sigkekrimenous?epeidh den ginete doulia mporeis me teamviewer na me voithiseis?distixos kati den mporo na vro......sto pc mou exo linux to dokimasa afto pou eipes alla den mporo na to katafero

Senior Member
    Uploads
    0

exo afth th stigmh sindedemeno me kalodio to tp-link me to laptop mpeno kanonika sth selida tou tp link alla molis pliktrologo mia selida google p.x. den mporo na thn do eno mou leei oti h sindesi epitefxthike kati paizei me tis rithmiseis vpn kati tetoio mallon prepei na kano

Advertise Here