το γεγονός που είπε και ο Fhillip ότι έχεις φάει τρελό κόλλημα με το να υποστηρίζεις όντως έναν δέκτη, όντως είναι πολύ περίεργο. Δεν θέλω να σκεφτώ γιατί όμως και στο κάτω κάτω είναι δικό σου δικαίωμα. Τα πράγματα όμως τα οποία αναφέρεις, κάθε άλλο παρά καλό δέκτη δείχνουν. Εσύ μιλας για υποστήριξη του δέκτη και στο τι προσφέρει αυτός που το πουλάει, προκειμένουν να το πουλήσει παρά για τεχνικά χαρακτηριστικά του γιατί κάτι τέτοιο δεν το έχεις τεκμηριώσει από ότι θυμάμαι μέχρι στιγμής. Σωστά; Απο εκεί και έπειτα, σε παρακαλώ με ωραίο τρόπο, αν έχεις να πεις κάτι περισσότερο πες το με σωστά λόγια και χωρίς ειρωνίες και διαπληκτισμούς γιατι αν μη τι άλλο αυτό το οποίο έχουμε βαρεθεί εως τώρα στο Ελληνικό Section είναι αυτό. Οι τσακωμοί και τα παρατράγουδα. Επιτέλους ας γίνει ενα σωστό και όμορφο μέρος να μιλάμε όλοι μαζί όμορφα και συναδελφικά σε αυτό που κάνουμε. Δεν θα επιτρέψω να γίνεις εσύ η δική μου χίμαιρα από την στιγμή που ανέλαβα και εγώ ως mod.
Θέλω να πιστεύω ότι με κατανοείς και θα σταματήσει αυτή η λογο-διαμάχη εδώ. Εγώ προσωπικά είπα οτι ΝΑΙ ΕΧΩ να κερδίσω όταν η DMM πουλάει και χάνω όταν πωλούνται κλώνοι και άλλα μηχανήματα, και το ξανά-δηλώνω ευθέως και δημόσια.
Στο κάτω κάτω της γραφής, θέλω να πιστεύω ότι κάποιες στιγμές θα πρέπει και εσύ να "αστειέυσαι" όταν προκαλείς ανοιχτά σύγκριση δεκτών σε όποιον θέλει....
BTW, έχεις δεί ποτέ σου εικόνα απο DM8000 ή DM800HDse σε κανάλι FullHD στα 1080? Πιστεύω πως όχι. Αν θες μπορώ να σας ανεβάσω και screenshot (γιατί ναι ο dreambox μπορεί να το κάνει ΚΑΙ αυτό και όλοι οι linux based δέκτες) και μετά ας δούμε τι έχεις να πεις.
Φιλικά (πάντα)
Roulitsas