Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 35 of 101 FirstFirst ... 102530333435363740456085 ... LastLast
Results 341 to 350 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Member CYPRUSSATCY's Avatar
    Uploads
    2

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

καλημέρα σε όλους τους φίλους , λοιπόν και εγώ θα δώσω αρνητικό στο πιο πάνω ποστ , ( αν και εμένα με έχει βγάλει έξω και μου ζητά συγνώμη όπως γράφει ) στο σύνολο του προσβάλλει όλους εδώ μέσα , στο pm που έστειλα στον ιδιοκτήτη του side του ανάφερα ότι το πρόβλημα εδώ στο ελληνικό το δημιουργεί ο πιο πάνω και καλό ήταν να τον διέγραφε και να παίρνει από κάπου αλλού τις πληροφορίες που θέλει αν θέλει να λειτουργεί σωστά .

τιγρης περπατητο&#962.gif

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

"Επειδή όμως βαρέθηκα να βλέπω αυτό το στιλακι μερικών εδώ μέσα που μόλις σας δίνουν αξίωμα την βλέπετε θεοί και αυτό με τις κλίκες, για αυτό των λόγο αποφάσισα να τα κάνω μπάχαλο και να σηκωθώ να φύγω, εμένα δεν μ αρέσει να βλέπω τέτοια καραγκιοζιλίκια αλλά απ ότι φαίνετε ο φορμουλακιας και οι άλλοι ρίχνετε πολύ γλείψιμο και δεν τους πετανε με τίποτα! Το μόνο κακό ήταν ότι η μπάλα πήρε άλλους και όχι αυτών-αυτούς που έπρεπε….."

Δεν είμαστε φίλε μου όλοι ίδιοι,αν είχες την στοιχειώδη ευγένεια που απαιτούν τα δημόσια φόρα, θα έλεγες ..ο hobsat που του έδωσαν 'αξίωμα' έκανε αυτό και αυτό ή είπε αυτό και το άλλο, με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στο να δομήσουμε μια υπεύθυνη στάση απέναντι στην όποια κοινωνία είμαστε λέγοντας τα σύκα - σύκα και την σκάφη - σκάφη ,που λένε στο χωριό μου.

Αυτό βέβαια που κατακρίνω πιο πολύ απ' όλα είναι αυτό,
    για αυτό των λόγο αποφάσισα να τα κάνω μπάχαλο και να σηκωθώ να φύγω
    το τονίζω για να το ξαναδιαβάσεις και εσύ μήπως και μπορέσεις ,έστω και στον εαυτό σου,να το δικαιολογήσεις.
    Δεν υπάρχει κανένας μας εδώ μέσα με το ζόρι,μας αρέσει καθόμαστε - δεν μας αρέσει φεύγουμε..ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Στους γενικούς και αόριστους χαρακτηρισμούς σου δεν αξίζει σχολιασμός εκτός αν ,όπως είπα,τους προσωποποιήσεις.
    Φυσικά και εγώ θα δώσω αρνητική ψήφο,αν και έπρεπε ενωρίτερα,κάλιο αργά παρά ποτέ.

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Προτεινω το θεμα να ληξει εδω!!
    Αυτα εχουν ξανασυμβει στο παρελθον σε διαφορες version!!!
    Οσο ασχολουμαστε τοσο το χειροτερο.

Καλο απογευμα σε ολους!!!!

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

καλησπερα σ ολους .. μακαρι να ληξει εδω το θεμα και να μην ειναι αργα.. γιατι με τα πολλα και τα διαφορα που συνεβαιναν στο φορουμ οδηγηθηκαμε εδω που οδηγηθηκαμε .. να μπαινει ο κοσμος και να φοβατε να ποσταρει για πολλους και για διαφορους λογους.. ετσι πολλα αξιολογα ατομα εφυγαν η και διαγραφικαν με περιεργους τροπους..εδω και καιρο ηταν ορατο το γεγονος οτι θα μεναμε τρεις κιο κουκος...Αυτες ειναι οι σκεψεις μου και ως ελευθερος ανθρωπος τις εκφραζω...

Member CYPRUSSATCY's Avatar
    Uploads
    2

Thumbs down Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by polteris View Post
    Προτεινω το θεμα να ληξει εδω!!
    Αυτα εχουν ξανασυμβει στο παρελθον σε διαφορες version!!!
    Οσο ασχολουμαστε τοσο το χειροτερο.

Καλο απογευμα σε ολους!!!!
    Καλο απογευμα φίλε polteris το θέμα έχει λήξει , όμως υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις που μένουν αναπάντητες , πως ανεχτήκαμε ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα ) αυτόν τον user να μας βρίζει και να μας απειλεί ότι είμαστε ένα pm μακριά ώστε να μας διαγράψει και ο danny γιατί δεν ρώτησε να μάθει την αλήθεια και ανέχτηκε και αυτός να τον χρησιμοποιεί , αν και στην απάντηση που μου έστειλε μου ανάφερε ότι θα επικοινωνήσει με αλλα μελη του staff και θα έπαιρνε την αποψη τους .
    Εμενα με διεγραψε οπως αναφερε διοτι έστειλα προσκλήσεις σε αλλα μελη για να συμμετασχουν στο δικο μου side , μηπως ο .... δεν εχει δικο του side και ο ...... η αυτα δεν τα ξερει .
    οπως βλεπετε εδω ειμαι ξανα μαζι σας και με ολα τα αλλα μελη που ειναι φιλοι μου .
    Ευχαριστώ

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by PARON View Post
    καλησπερα σ ολους .. μακαρι να ληξει εδω το θεμα και να μην ειναι αργα.. γιατι με τα πολλα και τα διαφορα που συνεβαιναν στο φορουμ οδηγηθηκαμε εδω που οδηγηθηκαμε .. να μπαινει ο κοσμος και να φοβατε να ποσταρει για πολλους και για διαφορους λογους.. ετσι πολλα αξιολογα ατομα εφυγαν η και διαγραφικαν με περιεργους τροπους..εδω και καιρο ηταν ορατο το γεγονος οτι θα μεναμε τρεις κιο κουκος...Αυτες ειναι οι σκεψεις μου και ως ελευθερος ανθρωπος τις εκφραζω...
    Ετσι ακριβως οπως τα λες φιλε μου...και οχι μονο ολα αυτα που αναφερης, αλλα στο Ελληνικο φορουμ μετα βιας θα βρης κατι το ουσιωδες στα διαφορα τοπικς!
    Τα πιο πολλα ποστς ειναι ανουσια,τσακωμοι, εξυπναδες,κουβαδες,διαγραφες,ρουφιανιες. ..και ο καταλογος μακρυς!..ααα και μην ξεχασω...και ολιγη χουντα!

Uploads
    2

Quote Originally Posted by CYPRUSSATCY View Post
    Καλο απογευμα φίλε polteris το θέμα έχει λήξει , όμως υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις που μένουν αναπάντητες , πως ανεχτήκαμε ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα ) αυτόν τον user να μας βρίζει και να μας απειλεί ότι είμαστε ένα pm μακριά ώστε να μας διαγράψει και ο danny γιατί δεν ρώτησε να μάθει την αλήθεια και ανέχτηκε και αυτός να τον χρησιμοποιεί , αν και στην απάντηση που μου έστειλε μου ανάφερε ότι θα επικοινωνήσει με αλλα μελη του staff και θα έπαιρνε την αποψη τους .
    Εμενα με διεγραψε οπως αναφερε διοτι έστειλα προσκλήσεις σε αλλα μελη για να συμμετασχουν στο δικο μου side , μηπως ο .... δεν εχει δικο του side και ο ...... η αυτα δεν τα ξερει .
    οπως βλεπετε εδω ειμαι ξανα μαζι σας και με ολα τα αλλα μελη που ειναι φιλοι μου .
    Ευχαριστώ
    Η αληθεια ειναι πως διεγραψε οσους εστελναν προσκλησεις!!
    Τωρα το ποιος εχει δικο του φορουμ αυτο δεν το ξερω ουτε εγω αλλα ουτε και το "αφεντικο"!!
    Τα πμ μου ηταν παντα ανοιχτα και ετσι θα παραμεινουν!!

Uploads
    2

Quote Originally Posted by serfer2 View Post
    Ετσι ακριβως οπως τα λες φιλε μου...και οχι μονο ολα αυτα που αναφερης, αλλα στο Ελληνικο φορουμ μετα βιας θα βρης κατι το ουσιωδες στα διαφορα τοπικς!
    Τα πιο πολλα ποστς ειναι ανουσια,τσακωμοι, εξυπναδες,κουβαδες,διαγραφες,ρουφιανιες. ..και ο καταλογος μακρυς!..ααα και μην ξεχασω...και ολιγη χουντα!
    βρε βρε....καλως τα παιδια!!!

Εισαι λιγο αδικος ομως!! Το ελληνικο section και οχι φορουμ εχει βοηθησει παααρα πολυ κοσμο και το ξερεις!!
    Αυτα που αναφερεις οντος υπαρχουν αλλα σε πολυ μικρο βαθμο!!!
    Μην τα ξεχναμε ολα λογο καποιων μικρων λαθων!!!
    Αλλωστε αυτοι που συμετεχουν ειναι ανθρωποι και κανουν και λαθη!!
    Οσο για την χουντα που λες εισαι εντελως λαθος!!
    Κανεις δεν σου επεβαλε να εισαι εδω με το ζορι!!!

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

το να εχει καποιος ενα φορουμ, η να ειναι διαχειριστης και σε καποιο αλλο-αλλα φορουμ. δεν ειναι εναντια στους κανονες. αλλα το να εισαι διαχειριστης σε καποιο φορουμ και να στελνεις πμ σε μελη για να ελθουν σε καποιο αλλο, ε δεν το βλεπω να ειναι σωστο.

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by PARON View Post
    φιλε μου πολυ καλα κανεις και εκφραζεις τις αποψεις σου και ειναι απολυτως σεβαστες. αλλα ας μου επιτρεψεις να διαφωνησω.
    ποια ειναι τα περιεργα που συναιβεναν και φθασαμε εδω που φθασαμε;; και που φθασαμε δηλαδη; απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι τα μελη εδω μεσα φοβουνται να ποσταρουν. ειδες πουθενα να μην υπαρχει ελευθερια του λογου; για τα πολλα ατομα που αναφερεις οτι διαγραφηκαν, για πες μου φιλε μου σε νουμερο ποσα ειναι αυτα τα πολλα ατομα, γιατι τα στοιχεια λενε αλλα πραματα. μετρημενα ειναι στα δακτυλα του ενος χεριου.
    για το οτι δεν υπαρχει επισκεψημοτητα και ειμαστε συνεχεια εμεις και εμεις ενα θα σου πω. αν γινει το μπαμ και κλιση ο δρακος η εξαφανισθουν τα αρχεια που υπαρχουν και μεινουν μονο μερικα πριβε. τοτε ελα να μου πεις τι θα γινεται εδω μεσα. στην σειρα θα περιμενεις για να μπεις στο φορουμ, οπως γινοταν επι γατας και τιτα.

Advertise Here