Matjani fl per sw por me duket se kete sw ekam shkarkuar nje here para 2 vjetesh dhe nuk ishte file bin nuk e njihte loaderi drupman 1.1 por megjithate une do ta provoj tani -
Matjani fl per sw por me duket se kete sw ekam shkarkuar nje here para 2 vjetesh dhe nuk ishte file bin nuk e njihte loaderi drupman 1.1 por megjithate une do ta provoj tani -
Ai file rar qe me dergove per lotus 9900 ca nuk e konverton kompjuteri te gjitha file tjera qe kam mi konverton pa problem ndersa ate jo -ate te alfa gol te 2006 nuk e ngarkon loaderi nderse kete te lotus nuk e converton kompjuteri -jane qe te 2 file me problem te jene modifikuar nga dikush por pa eksperience -nese gjen nje file sw te sakte lotus 9900 ca ma dergo--kam shkarkuar disa kbn file celsa nga comander qe bejne per sat+ -dhe ndonje tip te comander ndoshta mund te jete klon me sat+
ky firmware eshte i pa testuar nga un(per bulsat)
me firmwarin lawrence telekomanda origjinale e dt470 nuk punon!
ose me sakte punon,por nuk korispondojne butonat!
kujtoj qe kush do ta provoje duhet te perdore telekomande te dekoderit NEXT 5000!
ose telekomande universale te programuar per next!
Kush ka mundesi me provuar keto celsa per bulsat , ska rendesi cilin sw ke
Nje informacion i postuar edhe me pare:
per te gjithe ata persona qe posedoine aparatin e ALBANIA SAT(SATplus DT470 IRDEO EMBEDED mund ta perdorin fare mire edhe me abonimin DIGITALB pa qene nevoja a nderrojne me aparatin ODS 3000C.Miafton te beni aktivizimin e EMU-se.
activizimi emu;
1.menu
2.language
3.english ose italian
4.shtyp tasten e kuqe save
5.shtyp numrin 8888
6.emu enabled
tani aparati pranon conax karten
per azhornimin te çelsave perserit pikat 1.2.3.4 pastaj 99999
shenim;kete udhezim e kam publikuar para ca muajsh ne nje sit internet tjeter,por per fat te keq disa persona e kopiuan dhe e publikuan si shenimin e tyre?!me pak fjale respekt per punen e te tjerve.mos kopioni dhe riemeroni shenimet e te tjerve. shnet e gjith te mirat.BOBI.
CLONE SATplus DT470
DION DT470
DREMAX DT470
XDREAM 900
LAWRENCE CR7300 X4 ok vetem se duhet te perdoret telekomande universale (me origjinalen nuk korrispondojne butonat;psh. 8=menu etj..)