Meqenese nuk mund te modifikohet postimi qe kam bere para disa ditesh po pergjigjem me citim per te shtuar dicka.
Kam vene re se me kete firmware eshte permiresuar kapja e sinjalit te telekomandes. Me firmware te meparshem telekomanda kishte nje kend te kufizuar dhe duhej te ishe gati drejt me aparatin qe te kapte por me kete firmware eshte zgjeruar rrezja e komunikimit.
Gjithsesi syri i telekomandes (led me rreze ifra te kuqe) duhet te drejtohet nga aparati per te funksionuar.
Le per te deshiruar gjithsesi pasi televizori im Samsung kap edhe me telekomande mbrapsht, gje qe Openbox as ne enderr nuk e sheh por mund te themi se eshte permiresuar ndjeshem.
Ok juljan, uroj qe te te punoje mire, fundja te gjithe aparatet ne kine prodhohen, edhe openbox origjinal made in china thote.
Kujdes me firmware se ka firmware qe bllokojne klonet, per te tjerat rri i qete.
@milan- ke kutine postare plot.
The following errors occurred with your submission:
milan- has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Meqe pyet per Openbox atehere po te pergjigjem ketu.Originally Posted by milan-
Lista e kanaleve mund te futet por nuk gjen lehte ne internet lista kanalesh te perditesuara per kete aparat.
Thjesht mund tja kerkosh ndonje anetari ne forum dhe ta perdoresh. Une, te them te drejten, i le gjithmone lemsh kanalet se nuk ja kam qejfin te shikoj te gjitha kanalet. Zgjedh kanalet shqiptare dhe i vendos tek te lista e te pelqyerave 1 (FAV GROUP 1) nen emrin "Kanalet Shqiptare" dhe kanalet SKY te sportit tek lista e kanaleve te pelqyera 2 nen emrin "Kanale sporti" e keshtu me rradhe. Mund te personalizosh deri ne 32 lista te tilla.
Kjo hyn shume ne pune kur do te hedhesh firmware te ri ne aparat. Me pare ruan listen e kanaleve ne USB, ose ne kompjuter me ane te nje programi FTP te posacem (ad-hoc). Edhe hedhjen e firmware mund ta besh me kete program ose me USB.
Gjithe te mirat.
pershendetje sapo kam bler nje skybox s11 .e bleva te nje sajd kines. bera proven e chipit dhe esht ne list te chipave origjinal. cuna me te vertet punon shkelqyshem.
Mua me erdhi i dyti dhe nuk punon. ndizet por kur bej kerkim kanalet nuk je asnje rezultat. no programs found. I bej search preset that jep fail neper valet e ndryshme. i ndryshova firmware dhe prape asnje rezultat. cfare mund te kete?!!!! . Me duket se me iken leket per pambuk :(((,
Ruaj ne USB ose me programin FTP qe e gjen tek ky postimi i "durresit" (dosja lan) listen e kanaleve te atij aparatit qe funksionon dhe hidhe tek ai qe nuk funksionon.
Kontrollo edhe kabullin dhe fishat e antenes, konfigurimet e diseqc ne aparat etj etj.
ky software qe ka postuar durresi eshte i sigurt per klone??