kam dm500s te fabrikes...dm im nuk e ka butonin blu-panel.mund te me ndihmoni me nje soft dm500 qe ta hedh ne dm500 dhe te kem mundesine te hedh codet e rai.ect.dhe adresat e tyre.Ip e dm500 ku eshte e shkruar.Ju faleminderit.
kam dm500s te fabrikes...dm im nuk e ka butonin blu-panel.mund te me ndihmoni me nje soft dm500 qe ta hedh ne dm500 dhe te kem mundesine te hedh codet e rai.ect.dhe adresat e tyre.Ip e dm500 ku eshte e shkruar.Ju faleminderit.
pershendetje si mund te aktivizoj celsat ne dm 500 ndjek te njejten prcedure si ne dm 800 coj softcam.key ne var keys ne dm 800 me punojne ndersa ne dm 500 nuk punojne si ka mundesi??!!!
Faleminderit shum Mr-Bledi Vlla Shqipetar e bera se kisha haruar flm edhe 1 her dhe ja klofsh bukur :D
flm nga gjithe ju
...Ju lutem mund te me ndihmoni per kete pyetje....plzzzzz,.....Kam Dreambox500 arita ti shikoj kanelet ne pc nepermjet Tunisia-sat dreambox player&web streamer......po doja te dija a eshte e mundur qe m kete program te shikoj dhe kanalet hd.....nqs ka nje menyre mund te me thoni... plllzzzz
a mundet dikush mem ndihmu kush e ka perdor kit lloj sub wireless ne dm 800hd pvr mu spom bon edhe sjom ka di thjesht me perdor as ku mi fut driverat e ksaj usb qe mundet dikush mem ndihmu mkish pshtu mem tregu si me bo me funksionu me ma spjegu usb eshte kjo . tp-link tl-wn721n 150mbps
n2924+++.jpg