Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 88 of 101 FirstFirst ... 3863788386878889909398 ... LastLast
Results 871 to 880 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    Το Νοvasports HD, το αθλητικό κανάλι της Nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, προκρίθηκε ως ένα από τα τρία επικρατέστερα ευρωπαϊκά κανάλια για το βραβείο «Καλύτερο Αθλητικό Κανάλι» των HOT BIRD TV Awards.

Τα βραβεία ΗΟΤ BΙRD TV Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, από το 1998, με στόχο να αναδείξουν τα καλύτερα αλλά και πιο καινοτόμα θεματικά δορυφορικά κανάλια σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, που εκπέμπουν μέσω του δορυφόρου Eutelsat.

Φέτος, περισσότερα από 159 κανάλια, από συνολικά 19 χώρες, έθεσαν υποψηφιότητα για τα HOT BIRD TV Awards σε 10 βασικές κατηγορίες θεματικών καναλιών: Αθλητικά, Κινηματογραφικά, Παιδικά, Lifestyle, Ειδησεογραφικά, Ντοκιμαντέρ, National window, Εκπαιδευτικά, Γενικής Ψυχαγωγίας και Μουσικά. Η Eutelsat, ανακοίνωσε πρόσφατα τη λίστα των επικρατέστερων καναλιών, ανά κατηγορία, που θα διαγωνιστούν στη μεγάλη βράβευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2011 στην Scuola Grande Di San Giovanni Evangelista στη Βενετία.

Το γεγονός του ότι το Novasports HD είναι συνυποψήφιο για την κατηγορία «Καλύτερο Αθλητικό Κανάλι» ανάμεσα σε διεθνούς φήμης αθλητικά κανάλια, όπως το αγγλικό ESPN και το γαλλικό Trace Sports, καταδεικνύει την κορυφαία ποιότητα των προγραμμάτων του, σε όλες τις κατηγορίες αθλημάτων, αλλά και των ανανεωμένων και δυναμικών αθλητικών εκπομπών του.

Στο πλαίσιο των βραβείων HOT BIRD TV Awards, συγκαταλέγεται και το βραβείο «People’s Choice Award», το οποίο θεσμοθετήθηκε το 2005, προκειμένου να δοθεί στους θεατές η δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους κανάλι. Υποψήφια για το συγκεκριμένο βραβείο είναι όλα τα δορυφορικά θεματικά κανάλια, ανεξαρτήτως από το εάν έχουν περάσει στην προκριματική φάση των ΗΟΤ BIRD TV Awards με τις τελικές 10 κατηγορίες ή όχι. Το κανάλι που βραβεύεται είναι εκείνο που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων ανάμεσα στο κοινό και η σχετική ανακοίνωση πραγματοποιείται στην εκδήλωση της απονομής των HOT BIRD TV Awards.

Από τη Nova φέτος 2 κανάλια υποψήφια για το βραβείο «People’s Choice Award»:
    Novasports HD και Novacinema4.

edo lene to den mas xe..is re ntalara

2. Advertise Here
    Member jtsou's Avatar
    Uploads
    3

Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος το οπαπ tv σε ποιον δορυφόρο εκπέμπει(Hot Bird ή Hellasat ή και στους 2)σε ποια συχνότητα και με τι σύστημα κωδικοποίησης.Ξέρω τα πρακτορεία έχουν πάρει ειδικούς δέκτες,αλλά αν είναι σε biss μήπως έχει ξεφύγει κανά κλειδάκι

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by jtsou View Post
    Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος το οπαπ tv σε ποιον δορυφόρο εκπέμπει(Hot Bird ή Hellasat ή και στους 2)σε ποια συχνότητα και με τι σύστημα κωδικοποίησης.Ξέρω τα πρακτορεία έχουν πάρει ειδικούς δέκτες,αλλά αν είναι σε biss μήπως έχει ξεφύγει κανά κλειδάκι
    http://gr.kingofsat.net/pos-9E.php

Member jtsou's Avatar
    Uploads
    3

Όχι όχι καμία σχέση.Το βρήκα,είναι στην 11319V27500 του HOt Bird και βγαίνει σαν Monitor Games.Βρήκα και biss Κλειδάκι αλλά δεν μου αποθηκεύει vpid και apid και έτσι δεν έχει εικόνα.Υποπτεύομαι ότι μπορεί να είναι σε mpg4 και ο δέκτης μου SD γι' αυτό δεν δείχνει

Contributing Member
    Uploads
    0

Σε mpeg-4 είναι. http://flysat.com/hotbird.php

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by jtsou View Post
    Εγω σε 800 dream με τα τελευταια κλειδια που βγηκανε το πιανω(οπαπ τv) κανονικα με ηχo και εικονα στον hotbird αλλα hellas sat τιποτα μαυρη εικονα,σε 500 εχω ηχο αλλα οχι εικονα αρα mpeg 4 θα παιζει

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    Εγω σε 800 dream με τα τελευταια κλειδια που βγηκανε το πιανω(οπαπ τv) κανονικα με ηχo και εικονα στον hotbird αλλα hellas sat τιποτα μαυρη εικονα,σε 500 εχω ηχο αλλα οχι εικονα αρα mpeg 4 θα παιζει
    Και τα κλειδια που τα περναμε?

Member jtsou's Avatar
    Uploads
    3

Στον φάκελο var/keys φίλε μου.Τα περισσότερα softcam keys έχουν όμως μέσα τα κλειδιά μόνο για το monitor games.Έχω το softcam και με τα 2 κλειδιά,δεν ξέρω πως να το ανεβάσω.Αν δεν βρεις άκρη,στείλε pm

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

27 October 2011 Finally good news, we are back!! New files soon. They will be available on this site soon. Keep monitoring this site.Αλλαγη στατους στην Γνωστη σελιδα Υ.Γ:Aφηστε τον Γιωργο αυτια και την νικολουλη να κανουνε εκμπομπη εκει στο ΑΛΤΕΡ

Senior Member manous's Avatar
    Uploads
    0

Καλα ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τη τους γινεται (ή μαλλον ξερουν πολυ καλα), την ιδια μερα λενε οτι δεν θα ξαναδουλεψει, το παλευουν, και τελικα θα βγαλουν καινουργια φιλετα. Ξεχασαν να μας πουν ομως σε ποια καρτα αναφερονται(?)!

Advertise Here