problemi im qendron ketu qe un dua te shoh dm ne nje PC tjeter pra jashte IP se shpis time.a ka mundesi qe te hy ne IP e DM tim me ane te ndo1PC tjeter
problemi im qendron ketu qe un dua te shoh dm ne nje PC tjeter pra jashte IP se shpis time.a ka mundesi qe te hy ne IP e DM tim me ane te ndo1PC tjeter
ahahah, nese PC yt do te ishte ndonje workstation, VPN atehere po! :D e beje me remote desktop edhe... :D :D :D
por ne pc normal, jo! :D
Pastaj shkenca ben te sajen, ndoshta ka dale ndonje menyre! :D
e vetmja menyre eshte qe mund te futesh ne nje PC tjtr, nese i ke ne te njejtin rrjet!
ketu vetėm se ėshtė nė gjuhen frėnge,, ndoshta dikush ka kohė ta
pėrkthej nė shqip dhe ta fusė te tema ,, manuelle perdorimi pėr dreambox ,,
Pershendetje cuna si kaloni, a jeni lodh?
Me falni nese ju bezdis, ju lutem mund te me ndihmoni me ndonje soft dreambox a dicka tjeter per ta instaluar ne pc ne menyr qe te shikoj kanalet e dreambox ne pc.
E kam pak te veshtir te ambjentohem dhe me forumin se eshte hera e par qe merem po qnka me te vertet fantastik.
Bravo te gjitheve ju qe mereni.
Faleminderit
Doja nje sqarim.Kur shkoj me telekomanden e dm 500 tek comunication setup
dhe me butonin e verdhe i jap test,ne fund te tabeles me thote network setup
is not ok. Cfare problemi mund te jete dhe a mund te ndikoje kjo per bllokimin e
kanaleve? Per momentin kanalet i shoh normalisht.
Pyetja jote nuk eshte e rregullt prandaj smer pergjigje. Mundohu ta formulosh pak me sakte pyetjen. Gjithsesi po mundohem ta bej pak te thjeshte. Dreambox nuk eshte soft por paisje aparat satelitor. Nese ti ke nje paisje te tille atehere pyetja do ishte afersisht si e emilianos me siper qe: si mund te shikoj kanalet e dreambox ne pc. Dhe pergjigja eshte mund ti shikosh me nje program qe quhet vlc media player. na thuaj nese jam i pa sakte ne formulimin e pyetjes.
Menjefjal nuk mund te ket nje soft qe shikon kanalet e dreambox pa patur nje pajisje dreambox. po shpjegimi yt eshte shume i sakte.
Faleminderit