florida merre ket bootfile dhe hidhe ne fillim pastaj hidhe softin origjinal 1.70.provoje dhe na thuaj.....
florida merre ket bootfile dhe hidhe ne fillim pastaj hidhe softin origjinal 1.70.provoje dhe na thuaj.....
pershendetje! kam nje aparat ods3000 me version 1.52 dhe i hodha versionin e fundit origjinalin nga dga 1.70, proceduara shkoj shume mire edhe ne fund e nxori inst pastaj end por kur u ndez ka ngelur ON ne display dhe nuk starton, i kam provuar dhe versionet e tjera 1.22 e merr me sukses por kur ndizet ngel vetem ON. cfare mund te bej?
Benard e provova prape e njejta gje.Me vjen cudi se aparati ishte ne gjendje pune ,punonte ishte me version 1.70 .Une shkova ta ktheja ne 1.22 dhe me ndodhi ky problem.
Cproblem mund te kete?Me ndihmoni
edhe mu ma ka bere kete problem por nuk e kam zgjidhur akoma
une kam dy bidona te tille qe mi kane lene peshqesh keta shqiptaret qe jane ketu ne qytetin tim dhe nuk po marrin me mundimin qe te vijne ti marrin , nuk kam lene soft pa i vendosur nga keto qe jane hedhur ketu ne forum dhe te gjitha i kane marre pa asnje lloj problemi
nuk di se cfare te them mundet te jete edhe difekt te blloku ushqimit apo hardware
Me ndihmoni me jtagun po ka mundesi\.
Flm ,Naten e mire
kam pritur me shume se 5 min dhe nuk ndizet eshte bllokuar tek ON