παιδιά καλησπέρα ... εχω dm 800 hd pvr και εχω μια απορία
εχω 2 διακομιστές μπορώ να ρυθμίσω το dm ώστε να βλέπω από των ενα μπουκέτο
και από των άλλων άλλο μπουκέτο
δηλ. να διαγράψω το cherεs (δεν ξέρω άμα το λέω σωστά ) του ενός
ευχαριστώ
παιδιά καλησπέρα ... εχω dm 800 hd pvr και εχω μια απορία
εχω 2 διακομιστές μπορώ να ρυθμίσω το dm ώστε να βλέπω από των ενα μπουκέτο
και από των άλλων άλλο μπουκέτο
δηλ. να διαγράψω το cherεs (δεν ξέρω άμα το λέω σωστά ) του ενός
ευχαριστώ
καλησπερα παιδια , εκει που επαιζε κανονικα ο dreambox 500 κλωνος ολα καλα ολα ωραια ξαφνικα σταματησε να παιζει δεν εδειχνε τιποτα το βγαζω απο την μπριζα τιποτα λει epg δεν βρεθηκε ακομα δεν παιζει ξερουμε το λογο ευχαριστω .
Καλησπέρα, δουλεύει κάποιος smargo smartreader+ σε dreambox με enigma2 (800HD, 800HD se, 8000) και oscam;
Προσπαθώ να δω 2 readers smargo στο oscam και δεν τα καταφερνω. Καποιος που να εχει ετοιμο καποιο config; Ευχαριστώ!
ευχαριστω , απο χθες το βραδυ σημερα ηρθε το σημα και τωρα πριν λιγο παιζει κανονικα και τον hotbird Και τον astra , δεν ξερω πολλα απο δεκτες και κατοπτρα σχεδον τιποτα δεν αγγιζω το κατοπτρο γιατι μπορει να το χαλασω και μετα δεν ξερω να το ρυθμισω . Ειναι 80 cm .
giasas se olous
exo dm 500s clon ,me image sifteam 1.9.4.c kai thelo na metafero ta (file avi) apo to pcmou sto 500
meso vlc,an mpori kapios na me boithisi me kapio info?
Θά μπορούσε κάποιος φίλος νά μού πεί σέ έναν DM 800 HD PVR κλώνο μέ Sim 201 Boot 82 ποιό IMAGE μπορώ νά περάσω πού νά έχει μέσα τό cccam emulator καί τό cccam.cfg. καί μέ ποιόν τρόπο.
Αγαπητέ Philip δοκίμασα να βάλω το συγκεκριμένο image (το είχες αναφέρει σε προηγούμενο post σου ) αλλά χωρίς επιτυχία (όχι με σειριακό καλώδιο). Βγάζει μνμ "wrong architecture".
To image κατέβηκε από dreamoem.
Πρέπει να κάνεις κάτι συγκεκριμένο προκειμένου να περάσει ?
DM800hd_sim2.01_bl84b
gia sas eine to nemisis 2.5 prota prepi na balete to ssl84b kai meta tin image gia klono