ne dm800 HD
ne dm800 HD
si mund ta rregulloj te startojj cccam me startimin e dm-500 se pasi po vie rryma me starton me Cammon Interface njeher e pata rregulluar po ja qe kam harruar proceduren ..
Pershendetje. Kam nje dm500hd newenigma2 dhe ky resiver ka nje port eSata mbrapa, per qka sherben ky port?, ose me thjesht si ta bej mount nje hdd ne resiverin tim, te kem mundesi per regjistrim te videos dhe shikimit te saj. nuk arri ta konfiguroj qoft nga eSata ose edhe nga rrjeta, kur them nga rrjeta e kam fjalen se kam dy pasije tjera qe komunikojn super mes veti gjithashtu qasna nga pc
NAS NSA210 zyxel.com/products_services/nsa210.shtml?t=p
Media player Dune HD Smart B1 dune-hd.com/hd_players/current/134-dune-hd-smart-b1.html
Te konfigurimi i networkut ne DM kur provoj te lidhem ma gjen paisjen NSA por nuk e gjen HDDn e cila esht 2TB i lidhun me NAS
Active enable
Local share name NSA210
Mount type NFS share
Server IP 192.168.1.34
Server share i-data/a6xxxx/nfs/xxx
use as HDD replacement no
Mount Options rw,nolock,tcp
use as HDD replacement nuk arri ta bej yes! a mund te jet ketu problemi
pra un nuk po arri ne asnje variant ta kyqi nje HDD ne resiver qoft nga rrjeta ose nga eSata e qe kjo e fundit dot ishte super kur kem parasysh shpejtsin dhe fatin qe te dy paisjet kan eSata port
gjithashtu nga media player Dune un e shoh memorjen flash por nuk arrij nga resiveri ta shoh Dune ku edhe ky ka 1TB hdd te jashtem.
Dot isha shum falimnderus dikujt qe do ta ndante eskperiencen me sharing nfs/smb/utp etj...