patjeter pse jo per ket jeni apo jemi ketu ,per te ndihmuar njeri tjetrin. po meqe jemi ketu ka ndonji nji liste kanalesh te fresket per ods 3000 per kontroll motor,.
Kam nje pytje?
Me duhet te i'a instaloj dekoderit tim te tipit ods 3000c listen e fundit te kanaleve pasi qe kam problem per instalimin e kanaleve flm ju lutem me ndihmoni
mrm ka njeri ndonje software per dekoderin e digitalb opentech ods 2000 hd se nuk ma ka marre software e ri se nuk ka qene ne pune qe ne tetor mund ta kete njeri software e ri
aparati punon shume mire edhe pa karte jam fut ke menuja kam bere rregjistrimi satelitesh nga me te ndryshmet . kur futem ke menuja ne fund fare lexon 'code' mar telekomanden edhe shtyp me ok fjalen code nuk me nxjerr asgje . nuk eshte problemi i kodit 0937 . derisa une kryej te gjitha ato manovrime do te thote qe une futem tek menuja . para dy ditesh pashe te njejtin aparat te nje shoku qe ai tek fjala code ishte e shkruajtur kode luadersat.. mbasi e shtypa me ane te telekomandes pashe qe dilshin kodet viaces irdeto ... . une kerkoj ndonje soft apo program per keto kodet per te pare bulsat apo pakete tjeter.flm
Pershendetje kam nje ODT 1000C me keto te dhena :Programi kryesor 09.01 dhe Programi i nisjes 3.02. ka ndonje soft qe me lejon te kerkoj ne frekuencat qe i fus vete manualisht me telekomande ?
Mirdita djema!
Po e perseris edhe nje here problemin tim.Besoj se nuk po behem i besdisur sepse jemi per te ndihmuar njeri tjeterin.Shpresoj kete rradhe qe ndonje antar i forumit te me ktheje nje pergjigje.Aparati punon shume mire edhe pa karte jam fut ke menuja kam bere rregjistrimi satelitesh nga me te ndryshmet . kur futem ke menuja ne fund fare lexon 'code' mar telekomanden edhe shtyp me ok fjalen code nuk me nxjerr asgje . nuk eshte problemi i kodit 0937 . derisa une kryej te gjitha ato manovrime do te thote qe une futem tek menuja . para dy ditesh pashe te njejtin aparat te nje shoku qe ai tek fjala code ishte e shkruajtur kode luadersat.. mbasi e shtypa me ane te telekomandes pashe qe dilshin kodet viaces irdeto ... . une kerkoj ndonje soft apo program per keto kodet per te pare bulsat apo pakete tjeter.flm