И аз потвърждавам - с 6634 на е2, нито локално през dvbapi-то успявам да ъп-на емм-ите, нито през camd35 до другия, но същият проблем имах и с 6630.
И аз потвърждавам - с 6634 на е2, нито локално през dvbapi-то успявам да ъп-на емм-ите, нито през camd35 до другия, но същият проблем имах и с 6630.
айде дайте -d128 лог че да го атачнем към тикет-а който съм направил.
Какво точно се опитвате да направите колеги? При мен на спарка си чете картата нормално. Само 4аее не се отваря. Дава ми следната грешка Error in b2i, n=1 . Мисля си, че ако приложите пача на версия 1.10 ще се разреши проблема с 4аее. Това си е някакъв бъг в dvbapi още преди да се напише рийдъра. Преди (не помня точно от коя версия насам) гледах от camd35 рийдър с caid 4аее:5581, 5581 и нямаше никакви проблеми. След това 4аее спря да се отваря.
Потвърждавам, във версия 6634 картата работи перфектно. Току що я инсталирах и промених само caid в рийдър секцията на 4АЕЕ,5581 и всичко изгря. Но грешката Error in b2i, n=1 пак се появява и това става само когато се чете от 4АЕЕ.
Аз лично не успях да упна картата с ревизия 6634.
Пробвах по camd35 (UDP), newcamd и cccam протокол.
В лога въобще не индикира че съм изпратил emm от клиента.
Клиента е dvbviewer + acamd плугин и dvbviewer + hadu плугин.
Поздрави.
След малко ще дам читав лог
Колега за какви ЕММ-та говориш? Искаш от картата канал, за който или не си абониран или четеца не пита както трябва картата (което е възможен бъг).
Опитай с debug 6 (-d6) и ми прати целия лог от пускането на оскам, до отговора на 2 ecm + емм-та ако клиента ти ги праща към оскама. Лога го пусни на private към мен, защото в него са ти серийните номера на картата.
Колеги....тук не говорим за каквито и да било клиенти!!!!! ДВБАпи-то не работи когато картата се чете ДИРЕКТНО от Оскам - без клиенти! Като има клиенти картата се отваря и ъпва и каналите се гледат. Но ако картата се чете директно он Оскам през неговото ДВБ апи то тогава няма никой!!!!!!!
Видях в тикета че е предложено решение поне за да може да се отварят каналите. Ще го тестна когато имам възможност.
-d6 моля и целият лог от старта на оскам. С това -d65536 лога се пълни с безброй бози. Интересува ме комуникацията с картата. IOD лога е безполезен и пречи.