καλησπερα παιδια ... εχω ενα dreambox 500 s σημερα εκανα μια σαρωση στον hotbird και μου βγαζει πολλα καναλια διαγραμμενη υπηρεσια ξερουμε γιατι το κανει αυτο .... στον Astra τα παιζει ολα μια χαρα . Ευχαριστω .
Κανε ενα scan στον hotbird και θα εισαι οκ.
Αλλιως ενημερωσε μας...
εκανα scan στον hotbird και βρισκει 500 καπου εκει καναλια πριν επιανε πιο πολλα .
Καλημερα.
Καλα σου λεει ο νικολις για κοιτα και αυτο εκει που κανεις scan συνηθως λεει ΚΑΝΕΝΑ αυτο να το κανεις ΟΛΑ και μετα να σκαναρεις.
Και κατι ακομα,πες μας τι σημα εχεις στον δεκτη σου γιατι μπορει να εχει κουνηθει ελαχιστα...
Γεια σας παιδιά! Εχω ένα dreambox 500s. ξαφνικα μαυρη οθόνη και δεν μπουτάρει. παω να του κανω reflash με το dreamup διαφορων εκδοσεων. καποιες φορες περναει απο το initiating boot up loader καποιες οχι. Οταν τα καταφερει και το περασει δεν μπορει να κανει τιποτα ουτε reflash πεταει error.οταν του παταω το ping λεει ping not ok. To τροφοδοτικο βγαζει 12v στο πιν του. Οταν το καρφωσω πάνω, και μετρησω βυσμα και γειωσω στην πλακετα βγαζει 4.3v. Να τον κλαψω?Η δοκιμη εγινε σε windows 7 64bit. το καλωδιο ειναι null και εχει ξαναχρησιμοποιειθει με επιτυχια στο flasarisma αλλου δεκτη. Οποια ιδεα καλοδεχουμενη. Ευχαριστω.
Λυση βρεθηκε κλασσικα τροφοδοτικο. Τα βολτ τα εβγαζε, αμπερ δεν εβγαζε
Τα στοιχεια οταν κανω ευρεση σηματος για τον Hotbird ειναι τα εξης : SNR 92 % ειναι κλικαρισμενο το OK .... ΑGC 92 % ειναι κλικαρισμενο το SYNC
μετα γραφει Δορυφοροσ 6 / 8 / 9 13.0 Ε Αναμεταδοτης 27500 V . Και εχω βαλει ενα δορυφορο ενα Lnb .
Eutelsat Hot Bird 13A/13B/13C at 13.0E
ego etzi ton ksero ton hotbirt to 6 8 9 den to gnorizo
Αν έχει κανείς κανένα ''σετακι'' έτοιμο για τον μαμίσιο 500αρι με dark star v8 ,γιατί όσα και αν έχω δοκιμάσει(εντάξυ δεν εμαι και εξπερ τον έχω για καμιά κακιά στιγμή ... χρόνια τώρα ) αλλά τπτ μόνο κάτι αντ1 σατ και μεζζο.
με ενδιαφέρει ο βούλγαρος(39) και τα ορφ(19).